Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לריכשת רכב חדש 114k - 116K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר בחינה וקיטוט רגלים בכל סוכניות הרכב (כמעט), המכוניות שעלו לגמר !

יונדאי I30 INSPIRE אוט' 1.6

קיה סיד EX אוט' 1.6

סיטרואן C4 SX אוט' 1.6 צורה חדשה

פורד פוקוס TREND אוט' 5 דל' 1.6

שימו לב למעט הקיה סיד שהיא בדגם המשופר ( 116,000) כל השאר בדגם הבסיסי .

העניין הוא שברצוני להגיע לדירוג שלהם בכדי להתמקח על התנאים באופן סופי ולהגיע לסגירה על רכב מבלי לחשוב מה יתנו לי בסוכנות האחרת . כולן ניראות לי ומתאימות לצרכיי .

השאלה לגבי אמינות,עליות אחזקה, צריכת דלק ושמירה על השוק כאשר מתכוון להחזיק ברכב לתקופה ממושכת ואני עושה שימוש ברכב כ 10,000 ק"מ בשנה .

תודה

פורסם

אתה קונה משפחתית וכבר ירידת ערך זה מה שמעניין אותך

תקנה את הרכב שהכי התאים לך...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לפי דעתי הפורד תהיה הבחירה הכי טובה, ובאמת זה מה שאני לא מבין אצל הנהג הישראלי אם בנאדם מתכוון לשמור את הרכב לתקופה הוא מן הסתם צריך לקחת בחשבון שתהיה ירידת ערך ולכל הרכבים שציינת תהיה ירידת ערך זהה אני מאמין.

אם זה מה שחשוב לך עדיף לך לקנות רכב שנת 2002-2004 שהירידת ערך שלו תהיה 10 אלף באיזה 3 שנים.

פורסם

הפורד תהיה הבחירה הכי טובה, אבל המנוע יחסית חלש, אז גם הסיד יכולה להוות תמורה טובה!

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

אתמול הייתי בפיג'ו והאמת מורא התלהבתי מהרכב , אבל לא הוצע לי שום רכב ב 114000

ורמת הגימור בסוג הרכב הזה לא ידוע מה אני אקבל בכלל .שלחו לי הרגע הצעה על 127,990

וזה היה רמת גימור נמוכה בדרגה אחת מהכי טוב , ועדיין לא היה מה להשוות בין הדגמים .

זה דיי מתסכל שיש הרבה רמות גימור ואין לך מימון לכל זה.

ביונדאי למשל אין הבדל משמעותי, מלבד מגנזיום אבל פנים הרכב ניראה אותו דבר .

מנוע חלש\חזק פחות מעניין (הכוונה בכוח שלו), אני יותר מתעניין במי נותן תמורה טובה יותר לרמת גימור בסיסית כמה שיותר "צעצועים" אני חובב גג'טים נכון שלרובכם זה פחות חשוב.

ולגבי המגיבים הראשונים , ירידת ערך היא משקל שולי אך קיים , ברור שאם רכב עולה בכל הפרמטרים אבל יש לו שוק חלש זה לא מה שיקבע בסוף . אלה המכלול השלם .

פורסם
אתמול הייתי בפיג'ו והאמת מורא התלהבתי מהרכב , אבל לא הוצע לי שום רכב ב 114000

ורמת הגימור בסוג הרכב הזה לא ידוע מה אני אקבל בכלל .שלחו לי הרגע הצעה על 127,990

וזה היה רמת גימור נמוכה בדרגה אחת מהכי טוב , ועדיין לא היה מה להשוות בין הדגמים .

זה דיי מתסכל שיש הרבה רמות גימור ואין לך מימון לכל זה.

ביונדאי למשל אין הבדל משמעותי, מלבד מגנזיום אבל פנים הרכב ניראה אותו דבר .

מנוע חלש\חזק פחות מעניין (הכוונה בכוח שלו), אני יותר מתעניין במי נותן תמורה טובה יותר לרמת גימור בסיסית כמה שיותר "צעצועים" אני חובב גג'טים נכון שלרובכם זה פחות חשוב.

ולגבי המגיבים הראשונים , ירידת ערך היא משקל שולי אך קיים , ברור שאם רכב עולה בכל הפרמטרים אבל יש לו שוק חלש זה לא מה שיקבע בסוף . אלה המכלול השלם .

לובינסקי הוציאו הודעה על הכנסת הרכב לקבוצה 2 רק היום אז תבדוק עוד פעם.גם אם הרכב לא ברמת האיבזור הגבוהה אין בקבוצה 2 אף רכב ברמת מרווח, איכות, ועיצוב תא הנוסעים של ה308.

פורסם

לנו אמרו שהגרסה לליסינג (כמובן לא ציינו שהיא מיועדת לליסינג) תגיע ללא פנסי ערפל וללא תא אכסון בין המושבים. יש לי הרגשה שזה לא הכל.

אגב, בגרסת הCOMFORT (יש 2) בצבע שחור בפנים היא נראית לא מי יודע מה, כנ"ל איכות החומרים ושלא יגידו לך אחרת.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

דברתי עפ פיג'ו וממחר יתחילו לשווק את הדגם הנ"ל ב 114,000, נעשה קצת מסובך כל העסק הזה.

הדגם ללא פנסי ערפל וללא תא אכסון בין המושבים , וללא בקרת אקלים .

בכל אופן מחר יש לי נסיעת מבחן על היונדאי והפורד .

פורסם
דברתי עפ פיג'ו וממחר יתחילו לשווק את הדגם הנ"ל ב 114,000, נעשה קצת מסובך כל העסק הזה.

הדגם ללא פנסי ערפל וללא תא אכסון בין המושבים , וללא בקרת אקלים .

בכל אופן מחר יש לי נסיעת מבחן על היונדאי והפורד .

מציע לך לבצע נסיעת מבחן ב308 אחרי הנסיעה ביונדאי והפורד אתה תרגיש לבד את ההבדל.

פורסם

פורד ופיג'ו נוסעות די דומה. פיג'ו אפילו קצת יותר קשה מפורד כך שאם רוב הנסיעות עירוניות הייתי פוזל לכוון הקוראניות.

פורד אחרי מתיחת פנים נראת טוב אבל היא כבר בסוף מחזור החיים לאומת 308 עתידנית.

גם האריה על ההגה נראה טוב. שמירת הערך, לאומת זאת תהיה בעייתית. לאור חיתוך עצבני במחיר דגם הכניסה אדון לוי ישחט אותה כמשומשת. אני מדבר מנסיון עם רכבים אחרים שעברו הוזלה משמעותית כחדשים.

פורסם

חזרתי מנסיעת מבחן על :

יונדאי I30 INSPIRE אוט' 1.6

קיה סיד EX אוט' 1.6

פורד פוקוס TREND אוט' 5 דל' 1.6

התחלתי עם היונדאי : ניסעה טובה ושקטה , ההגה זורק לצד (אולי חסר אויר) , בסה"כ הייתה נסיעה נוחה וניתן להסתפק בדגם הבסיסי.

אח"כ על הקיה : נסיעה הכי קלה ושקטה ,מאוד נהנתי ממנה על אף שהגעתי עם העדפה ליונדאי , הן דומות בנסיעה אך עדיפות קלה לקיה , בנוסף הסוכן הודיע על הנחה בסך 6,000 כולל תוספות וזה מעמיד את הדגם EX (המופאר) במחיר של 112,000 ש"ח רמת הגימור טובה וניכר שהרכב מורכב באירופה (סלובקיה) .

בסוף הפורד : לוח השעונים ורמת הגימור הפנימית מורגש מאוד השינוי בישיבה ברכב אירופאי, לעומת זאת הנסיעה הייתה יותר נוקשה עבורי , המנוע רועש יותר ולא ממש נהנתי מהנסיעה כמו בקוראניות , אני נהג עדין אולי לכם זה ישמע מוזר אבל הרגשתי יותר עוצמה בפורד שהפחידה אותי מעט . לעומת זאת חבר שלי עשה גם נסיעה והיה מאוד מרוצה יותר מהקוראניות.

עברתי גם בפז'ו ו ה 308 לא הייתה לנסיעה , לגבי הדגם המוזל : הם בעצמם עדיין לא ממש סגורים על עצמם , אין תצוגה לדגם , והצורה המיוחדת שלה נותנת הרגשה שהמרחב פנים של הרכב קטן יותר משלושת הדגמים הנ"ל , בכל מקרה אני יעשה נסיעת מבחן גם על ה 308 .

תודה לכם על התגובות והסובלנות, רכישת רכב חדש במיוחד בפעם הראשונה לא קלה במיוחד שאתה משקיע את כל החיסכון שלך ברכב .

פורסם

לי יצא לשבת בפיז'ו וביונדאי לפני כמה ימים ואני יכול להגיד לך שהפיז'ו בהחלט מרווחת יותר, משענות ראש טובות (דבר נדיר) וגם יותר מקום לגבוהים מאחור ובתא המטען הענק (420 ליטר).

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...