Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו, כלו כל הקיצין.

אומנם יש לנו גב חזק וצריך הרבה קשים בשביל לשבור אותו אבל קשטן וחבורתו מתאמצים ממש קשה בשביל להשיג את זה.האמת, אותי הם הצליחו לשבור.

זה אומנם קרה לפני המשחק האחרון ביום שבת, זה קרם עור וגידים בקדנציה הקודמת של המאמן הנוכחי וזה נבט אי שם בקדנציה של גרנט אבל זהו, נמאס לי. אני לא מסוגל להשלים עם ה"סגנון" של הנבחרת הזו( או חוסר הסגנון).

אני לא מסוגל להשלים עם העובדה שבמשחק בית מול היריבה הגדולה ביותר שלך במעמד בו אתה צריך לנצח אנחנו משחקים כדורגל נסוג ולא לוחצים על היריבה אפילו קצת.

אני לא מסוגל להבין למה במצב של 1-1 כשבניון צריך חילוף מכניסים את כיאל במקומו.

לא מסוגל להבין למה לאוואט לוקח 3 דקות להוציא כדור שער בדקה ה-80 .

לא מסוגל להבין למה היום אנחנו עולים לשחק עם 3 שחקני התקפה בלבד (שלאחד מהם זה משחק בכורה).

לא מסוגל להבין למה זה נראה כאילו הנבחרת מנסה יותר לא להפסיד מאשר לנצח.

ויותר מכל, אני לא מסוגל להבין איך אנחנו משלימים עם זה.

זהו, אני לא משלים עם זה, אפילו אם הנבחרת תגנוב איזה גול ותנצח, אני כבר התייאשתי כי הכדורגל הזה לא מייצג אותי.

עדיף כבר לשחק כמו שצריך ולהפסיד מאשר לא לשחק ולא לעשות כלום.

כדורגל זה משחק שהקהל אמור להנות ממנו, הפעם האחרונה שנהנתי ממשחק של הנבחרת היה איי שם בקדנציה של שרף.

האמת זה לא רק הנבחרת, זה כל הכדורגל בארץ שלנו, זה כבר לא מהנה, זה סתם עול.

קחו ממני את העול הזה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משום מה קשטן שומר אמונים לשחקנים, אז הוא מרכיב אותם בלי קשר ליכולת שלהם, ניקח לדוגמא את תמיר כהן, הוא לא משחק בבולטון, רק חזר מפציעה, הופ הוא בהרכב.

למה ברוכיאן לא בהרכב? זה הרי היה צפוי שתמיר כהן לא יעשה כלום במשחק, ברוכיאן היה יכול לעשות הרבה יותר.

נמשיך, מה עם פיני בלילי? השחקן משחק במוליכת הטבלה בליגה הטורקית, הוא משחק בקבוצה בכל משחק, אומנם לא 90 דקות אבל זה עדיין יותר מתמיר כהן.

ברק יצחקי הוכיח שהוא לא מתאים לרמות הגבוהות, אם במשחק כזה הוא לא עושה שום פעולה חיובית, אפילו מול השוער הוא הצליח להחמיץ.

את בניון בכלל לא היה צריך להעלות בהרכב, טוב שהוא לא עולה היום, שחקן שלא כשיר, שלא ישחק!, שוב קשטן והשטויות שלו, השמירת אמונים לשחקנים ש"כאילו" הם מקריבים את עצמם בשביל הנבחרת.

אני בדעה שהוא בכלל לא צריך להיות מאמן הנבחרת, יש אחרים שיכולים לעשות את העבודה יותר טובה במקומו, לא חסר מאמנים צעירים בארץ.

אותי מעצבן מאוד הבחירות הלא מקצועיות שלו, קטן כבר לא בנבחרת הרבה זמן, מדוע? בגלל שהוא לא הסכים לסכן את עצמו בפציעה בשביל הנבחרת, זה הספיק לקשטן.

אם יש נקודת אור בנבחרת זה גל אלברמן, אהבתי מאוד את ההקרבה שלו בשביל הנבחרת, הוא חילץ כדורים, היה פעיל בההתקפות של הנבחרת, באמת כל הכבוד לו כי הוא לא משחק כמעט במונשנגלאבך.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

מחזק

הכדורגל-עאלק שיש בארץ ממזמן לא אטרקטיבי.

בכלל נראה שבכל משחק השחקנים (הרוב) עושים טובה שהם משחקים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שלומי- תיקון קל, היום אנחנו עולים עם 2 שחקני התקפה, גולן וסהר.

שניהם זה לא משחק בכורה.

כמו שכבר אמרו, קשטן הולך על שמירת אמונים, קטן מזמן היה צריך להיות בנבחרת.

בירם כיאל צריך לפנות את מקומו, בורכיאן,ורמוט ועמית בן שושן נופו מהסגל.

אין לנו מרכז שדה נטו, פה הבעיה שלנו!!

חברה אל תשכחו בניון מאותם האנשים שאתה לא יכול להגיד לו "שב בספסל", אין מאמן שיהיה לו את

האומץ לעשות את זה כולל זה שבניון בהברקה אחת פשוטה יכול לסיים משחק.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אל תשכח שלגבי בניון, זה מצב מאולץ בגלל הפציעה שלו, אז במקרה הזה בניון בעצמו לא מוכן לשחק 90 דקות.

אז החלטה אמיצה של קשטן - ממש לא.

לדעתי בכלל בניון לא צריך להיות בסגל, יש שחקנים כשירים אחרים, זה שוב מחזיר אותי לנושא של שמירת אמונים לשחקן, אפילו עם כל היכולת שלו, חצי ממנה הוא לא יוכל לתת בגלל הפציעה שלו.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
שלומי- תיקון קל, היום אנחנו עולים עם 2 שחקני התקפה, גולן וסהר.

יש את שכטר שהוא שחקן התקפי ואמור לעלות ב 11.

יוון יותר טובים מאיתנו אז אני לא מבין את כל הרעש. אנחנו משום מה משוכנעים שהכדורגל שלנו משתווה לכדורגל של הנבחרות הטובות בעולם, והוא לא. עיתונות הספורט מוכרת לנו הרבה אשליות. הבעייה היא לא בנבחרת. הבעייה מתחילה כבר בליגה. הכל לאט-איטי-הגנתי ומגעיל. אין לי טענות לקשטן ולפי דעתי הוא המאמן הכי טוב בארץ. גם ההרכב שהוא עולה איתו היום נראה לי טוב בשביל משחק חוץ. אולי במקום קינן היה שווה להכניס את סטרול וזהו.

ולשלומי: אתה רוצה באמת להגיד שאתה לא תראה את המשחק? גם אם תשמע צעקות מהשכנים? אתה מבטיח לא לזפזפ במהירות? :wink:

פורסם

המצב אכן מתסכל וגם הפעם כנראה שיסתדרו במונדיאל בלעדינו.

אבל, ומדובר באבל גדול- זאת המדינה שלי וזאת הנבחרת וכשיש משחק אני יושב לראות ולעודד ואמן שנבואת הזעם של כולנו לא תתגשם.

קבוצה זה לא אישה- אי אפשר להתגרש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מאמן פחדן . אין מה לומר.

למה מרכיבים את יואב זיו בתור קשר התקפי במקום בניון כאשר יש את ברוכיאן על הספסל?

אם כבר, שיעלה כמגן במקום קלמי סבן, ושבצד שמאל נקבל את ברוכיאן ויצחקי שנמצאים בכושר מצויין (לא יקרה כלום אם עומר גולן יעלה מהספסל, הוא לא חלוץ מזהיר וגם השער שלו בשבת היה יותר מזל משכל)

בקשר לפיני בלילי, מדובר בשחקן בלי ראיית משחק בכלל. הוא יודע לרוץ בעיקר , עד שנגמר המגרש.

מלך הנבדלים של הנבחרת, כמעט בכל משחק בו שותף, אז במקרה שלו אני לא חושב שזה כזה הפסד, אבל הוא יכול לשבת על הספסל.

למרות שכנראה שוב נתבאס, אני הולך לשבת היום בפאב עם כוס בירה ולקוות לטוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ולשלומי: אתה רוצה באמת להגיד שאתה לא תראה את המשחק? גם אם תשמע צעקות מהשכנים? אתה מבטיח לא לזפזפ במהירות? :wink:

צעקות מהשכנים ? בשעה וחצי יהיה לנבחרת שתי הזדמניות בקושי, אם הם יצליחו להבקיע מזה הרי שהבלוף ימשיך. לי אין כוח לראות כדורגל כזה, כאות מחאה קבענו משחק פוקר אני והחברה.

פורסם

אני לא מצליח להבין מה עובר בראש של המאמן הזה , הוא מזמן שחקנים בינוניים ומטה לסגל של הנבחרת כששחקנים מצויינים נשארים מחוץ לסגל , דבר נוסף שהוא מעדיף כל איזה אפס שבעזרת קצת קשרים סידרו לו חוזה באיזה קבוצת אמצע טבלה בבלגיה שהיא ליגה שלא מהווה קפיצת מדרגה מהליגה הישארלית.

איך יכול להיות שקטן שנמצא בעונה מצויינת (אני רואה אותו בכל משחק בחיפה ולא מהטלוויזיה) ומחזיק כמעט לבד את מכבי חיפה העונה לא נמצא אפילו על הספסל , ברוכיאן שללא ספק הוא היום אחד השחקנים הכי כישרוניים שיש לנו לא נמצא , כנ"ל ורמוט שנותן עונה מצויינת , וממשיך בקולאוטי שהוא החלוץ האמיתי היחידי שיש לנו .

בעניין בלילי אני מסכים עם אייל הוא סתם שחקן , חוץ ממהירות אין לו כלום .

פורסם

הבעיה בנבחרת זה לא הסגל ולא השחקנים, הבעיה מתחילה במאמן ובמנטליות (גם של המאמן וגם של השחקנים)

גם בקמפיין ה"גדול" של אברם, כשכמעט ועלינו (בגלל הפרש שערים לא עלינו ליורו), המנטליות הייתה של לוזרים - העיקר לא להפסיד, למה לא להיות ווינרים ולחפש רק ניצחונות?

אפשר להסתכל על נבחרות שחוס הידינק אימן, דרום קוריאה הגיעה לחצי גמר!

מי ישמע איזה כישרון יש שם ...

כנ"ל רוסיה ביורו האחרון, נכון יש להם שחקנים יותר מוכשרים מאשר אצלנו אבל ההבדלים הם לא כאלו משמעותיים.

בקיצור מה שאני אומר שבצד השכלי\מנטלי אנחנו לוקים מאוד בחסר ובדרך הזאת אין לנו מה לחפש במונדיאל\יורו, כי גם אם נגנוב פעם ניצחון וגם אם נעפיל לאיזה טורניר, בשביל מה? רק בושות נעשה שם ...

פורסם

זה נראה כאילו העם, האוהדים, רוצים לנצח יותר מהשחקנים.

כי ההייפ סביב כל משחק הוא אדיר, מנסים להעלות מורל, להעלות ציפיות, וגם במשחק בית מול נבחרת סוג ז' (לא יוון) אנחנו פשוט לא נראים טוב, דרדלה. ודווקא יש חומר שחקנים לא רע.

משכנתא זה קל

פורסם
זהו, כלו כל הקיצין.

אומנם יש לנו גב חזק וצריך הרבה קשים בשביל לשבור אותו אבל קשטן וחבורתו מתאמצים ממש קשה בשביל להשיג את זה.האמת, אותי הם הצליחו לשבור.

זה אומנם קרא לפני המשחק האחרון ביום שבת, זה קרם עור וגידים בקדנציה הקודמת של המאמן הנוכחי וזה נבט אי שם בקדנציה של גרנט אבל זהו, נמאס לי. אני לא מסוגל להשלים עם ה"סגנון" של הנבחרת הזו( או חוסר הסגנון).

אני לא מסוגל להשלים עם העובדה שבמשחק בית מול היריבה הגדולה ביותר שלך במעמד בו אתה צריך לנצח אנחנו משחקים כדורגל נסוג ולא לוחצים על היריבה אפילו קצת.

אני לא מסוגל להבין למה במצב של 1-1 כשבניון צריך חילוף מכניסים את כיאל במקומו.

לא מסוגל להבין למה לאוואט לוקח 3 דקות להוציא כדור שער בדקה ה-80 .

לא מסוגל להבין למה היום אנחנו עולים לשחק עם 3 שחקני התקפה בלבד (שלאחד מהם זה משחק בכורה).

לא מסוגל להבין למה זה נראה כאילו הנבחרת מנסה יותר לא להפסיד מאשר לנצח.

ויותר מכל, אני לא מסוגל להבין איך אנחנו משלימים עם זה.

זהו, אני לא משלים עם זה, אפילו אם הנבחרת תגנוב איזה גול ותנצח, אני כבר התייאשתי כי הכדורגל הזה לא מייצג אותי.

עדיף כבר לשחק כמו שצריך ולהפסיד מאשר לא לשחק ולא לעשות כלום.

כדורגל זה משחק שהקהל אמור להנות ממנו, הפעם האחרונה שנהנתי ממשחק של הנבחרת היה איי שם בקדנציה של שרף.

האמת זה לא רק הנבחרת, זה כל הכדורגל בארץ שלנו, זה כבר לא מהנה, זה סתם עול.

קחו ממני את העול הזה.

לא אמרת שלא מדברים פוליטיקה בפורום ? :roll:

פורסם

הפסדנו 2-1 - כמה צפוי

לא הפסדת כלום שלומי,*רא של משחק (כרגיל).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...