Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

לפני כשעה ניקיתי את הרכב ולא היה לי ספרי יעודי לג'נטים אז אמרתי אולי ספרי לניקוי חלונות יעשה את אותה הפעולה.

למרבה הפלא,הוא הסיר לי כתמים שבעבר ספרי יעודי לא הצליח להוריד והיתי צריך להלחם עם הכתמים הנ"ל(ולא עזר בסוף).

בפינות עדיין הכתמים היו עקשנים,כמה טיפות של מסיר שומנים על המגבת שאיתה אני מנקה ושפשוף קל פתרו את הבעיה.

סוף סוף אחרי הרבה זמן הג'נטים נקיים כמו שצריך!

האם ספרי לניקוי חלונות? כמו סנו למשל בצבע הכחול יכול לגרום נזק?!

בן.

Got To love It

פורסם

כל החומרי הניקוי עובדים נדמה לי על אותו עיקרון, כך שעם היית מנקה גם שמפו של "כיף" היית מגיע לאותה תוצאה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בעבר ניסיתי שמפו של כייף,גם לא הוריד טוב וגם לא היה לי כייף!

האם מסיר שומנים יכול לגרום נזק? הג'נט הוא מגנזיום מקורי מהחברה(של איביזה ספורט שנתון 2007).

שמתי את המסיר,שפשפתי עם המגבת קצת וישר לאחר מכן שטפתי.

בן.

Got To love It

פורסם

שלום רב.

מסיר שומנים אכן ינקה את הג'נט מלכלוך קשה,

אך באותו מידה יפגע בציפוי הלכה שבג'נט וכך תקבל מראה מט חלבי.

הייתי ממליץ על מיים עם קצת סבון כלים לניקוי.

בתודה מראש...

פורסם

לדעתי חומרי הניקוי של תנורים (אסטוניש למשל) ומסירי השומנים האלה (דגריזרים למיניהם) יעשו את העבודה מעולה, אבל, הייתי שם אותם, וממהר לשטוף הכל במים, כי הם מאוד חזקים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ממליץ על חומרי ניקוי ייעודיים לג'נטים, כמו החומר של DUPONT שהמלצתי עליו בכמה הזדמנויות (אפשר למצוא ע"י חיפוש בפורום).

מתיזים את החומר, מחכים 2 דקות שימיס את אבקת הרפידות והלכלוך, מנקים עם מטלית וחוזרים לפי הצורך.

במידה ויש לכלוך עקשן , אני משתמש במברשת שיניים . הצלחה מובטחת.

(אני עושה גם ווקס לג'נטים לפעמים, אבל זה כי אני פסיכי :))

מסיר שומנים יעשה נזק, גם סבון כלים הוא לא חומר שכדאי להשתמש בו ברכב.

רצוי גם לא להשתמש בסקוץ' , זה עושה שריטות על הג'נטים- סקוץ מהגסים יותר עושה ממש שריטות מכוערות ונראות לעין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...