Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב או לא רוכב אני לא שופט ומבקש גם מכם לא לשפוט...

דייהו לאנוס שנת 2000 אוטומט.

מיום הרכישה ובמשך שלוש שנים ראשונות הרכב היה מטופל לפי הספר אבל אחרי התקקופה של 3 שנים הטיפול הסדיר ברכב הופסק והרכב טופל רק בזמן הצורך (תקלה) ולא בזמן שהיה צריך.

לדוגמא...טיימינג לראשונה הוחלף ב 130.000 קמ :shock: שלא לדבר על החלפת שמן וטיפולים שוטפים .... אין מה לעשות מאוחר מדיי להתחיל לטפל ברכב .

הרכב עומד כבר קרוב ל 3 שבועות ללא תזוזה וללא הנעה .

הטיפול הראשוני הדרוש ככל הידוע הוא...

*רדיאטור נוזל

*ראש מנועה

*רעש נקישות "מהפסנתר"- ידוע שאחד מהם לא עולה ולא יורד עד הסוף.

*צינורות גומי יבשים בחלקם ויש צורך להחליף את חלקם

*המזגן דורש מילוי של גז

*החימום לא תקין ויש צורך או בגלל שצריך לתקן את הבוררים בתא הנהג

*מנגנון חשמל חלון ימין קידמי תקול

*אזעקה של קוברה תקולה ולא עובדת (לא ידוע למה)

הרכב עבר 160.000קמ של נהיגה ממוצעת אך הוזנך מבחינת טיפולים.

רציתי לקבל מחברי הפורום רושם ראשוני על עלות תיקון/טיפול לצורך החזרת הרכב לכביש.

הרכב ללא טסט כבר חודש או חודשים.

לחלופין קיבלנו הצעה למכור את הרכב תמורת 13.000 שח במצבו כמו שהוא היום אך נשאלת שאלה מה ניתן להביא בתקציב כזה או לחלופין האם לא כדאי לסדר את הרכב במקום לרדת בשנתון לרכב שהוא לא יד ראשונה ורוב הסיכויים עבר יותר קמ ?

ממש ממתין לתשובותיכם.

תודה

פורסם

אם זה היה שלי הייתי מוכר.

הרבה כאב ראש ועלויות לא מבוטלות. מה גם שהציעו לך מחיר יפה לרכב הזה כי המחירים שלהם נפלו מאד.

פורסם

כאחד שהייתה לו דייהו לאנוס עד לפני שנה אני חייב לציין שהערך שלו נמוך היום שנת 2000 במחירון זה בערך 20 אלף

ש"ח עלות החזרה של הרכב לכביש תעלה לא פחות מ4500 אלף ש"ח לדעתי ולא לשכוח את הטסט שהרכב לא עבר

מי יודע מה ימצאו לך לתקן שם.

לאחר כל התיקונים במקרה של רכב שהוזנח סביר להניח שגם חלקים אחרים ברכב יסיימו את חייהם וזה רק עניין של זמן.

רק לשם המלצה כמובן שכל מה שאמרתי זה לדעתי הייתי אומר לך למכור את הרכב בעבור 13-14 אלף ולחסוך את העניין של כאבי הראש במחיר כזה תוכל להוסיף 2000-3000 ש"ח ולרכוש רכב נחמד מאוד כמו פורד פיאסטה "בצורה החדשה" 98-99

ידנית. או רנו קליאו וכו..

בהצלחה

• תוכן חדש...