Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חוות דעת על MAZDA 3 מנוע 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש מאזדה 3 2.0 לא משנה איזה מודל, רק רציתי לדעת האם כל ה2.0 יש להם 150 כוח סוס?

וגם רציתי חוות דעת טובה על הרכב,הכוח שלו,התנהגות,האצות,מהירות, תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכל המאזדה 3 יש 150 כ"ס, מבחינת התנהגות האוטו מתנהג טוב למשפחתית , צמיגים רחבים לא זולים בכלל.

מאיצה סבבה לגמרי , מושבים לא נוחים וסך הכל לא עשה בעיות מיוחדות..

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

קרא בראש פורום זה שרשור דביק בנוגע לצריכת דלק.

בעיות מיוחדות למאזדה 3 - אין ממש.

הגיר שלו בסדר, תודה. רמת הכוח שלו A-, אם כי יש האומרים שזה בקושי B+.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אבל מבחינת התנהגות אמיתית על הכביש , יש לה כוח חזק באמת ? יעני עוקפת B4 ורכבים חזקים על הכביש?

תנו לי בבקשה יותר פרטים, ומה דעתכם על דגמי 2004-2006 ? תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

תראה, זו שאלה מורכבת. במצב היפתטי בו נהג ה-B4 הוא פנסיונר בן 74 ואשתו יושבת לידו עם עין אחת על לוח השעונים, כשבכל פעם שהוא עובר 89 קמ"ש היא צווחת "גוועלד!" בהיסטריה, בעוד נהג המאזדה 3 הוא צעיר בשנות העשרים לחייו, כשלידו יושב חברצ'לו מומו שמפמפם לו במוח (גם בצווחות - כי הרדיו בפול ווליום על אייל גולן) ש"יא-אללה אחי, המאזדה צ'ך חזקה פגזים! תביא, תביא איזה פתיחה", ובהנחה וה-B4 משייטת לה מעדנות בנתיב השמאלי בכביש תלת-מסלולי, בעוד ה-3 של אחינו מרביצה עקיפות מימין, אז יש סיכוי טוב למדי שבחישוב מושכל ניתן להעריך בטווח טעות של כ-4% (בהתאם למדגמי הבחירות הבאים עלינו לא לטובה) כי המאזדה 3 "יעני עוקפת B4 ורכבים חזקים על הכביש", כהגדרתך הכה מדויקת.*

* חשוב לציין כי יש צורך להגדיר את המושג "רכבים חזקים" באופן סגור לפני שניגשים לחישוב ההסתברות, וכן להדגיש באם הכוונה היא "B4 ורכבים חזקים אחרים" או "B4 ורכבים אחרים, שבניגוד אליה הם גם חזקים".

תודה ויום טוב

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זה רק אני, או שכולם ממש צינים פה?

רכב יחסית טוב. אני בכלל לא אוהב את המאזדה 3 בין אם 1.6 או 2.0. אבל מה שאני יכול להגיד לך על הרכב, הוא לא הכי מהיר שיש בעולם(אם תעשה פתיחות עם B4 הסובארו תיקח ואתה תישאר מאחור, אם זה מה שצרית לדעת. ) הרכב מרגיש ממש ספורטיוי, לא מבחינת עודף כח, אלא מבחינת השלדה והאוטו עצמו פשוט עושה מה שמבקשים ממנו. רק צריך להיזהר לפעמים כי אין ESP.

צריכת דלק - בוא נגיד את זה ככה, מי שיש לו "רגל כבדה" וכל הזמן לוחץ, יכול להגיע עם הרכב הזה אפילו ל1:7-8. ברגוע אפשר להגיע איתו ל1:10-11 גג. בכל מקרה ממליץ על הגירסה המפוארת, עם המסכים והסאןרוף.

פורסם

ואו, אתה פשוט לא מפסיק להרים לי להנחתה, אה?

ובכן, אענה לך שוב: B4 עצמה אכן רכב חזק ביחס ליונדאי אטוס, אופני הרים וקורקינט ממונע שצריך אוברול. באשר למידת ביצועיה באופן יחסי למזדה 3, אאלץ לענות לך את התשובה רבת המשמעות "תלוי".

באשר לרכבים מפורסמים על הכבישים - כאן נשאלת השאלה כיצד נמדדת מידת המפורסמות של אותם רכבים? האם היא תלויה בכמות האקזמפלרים השורצים בכבישים מאותם רכבים? או שמא נוגעת לדמויות הנוהגות באותם רכבים - האם הם סלבריטאים מהדרג הגבוה, זוכי פרסי אוסקר ישראלי, או שמא מפורסמים סוג ז' - מאלו אשר יעטרו בשבועות הקרובים את בית האח הגדול? לאחר שתענה על שאלות מהותיות אלו, אוכל להתייחס טוב יותר לשאלתך המקורית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ברשותי היתה (עד דצמבר האחרון) SPIRIT 2005 ,נסעתי כ25000 ק"מ, לא היו כלל תקלות ,רכב שכייפי לנהיגה עם הרבה כח ,אחיזת כביש מעולה אם כי ההגה פחות מתקשר מה 1.6 ליטר ,ההגה חשמלי .

רכב שיחסית למכונית יפנית נח (לא משווה לאירופאית), רק החתך הנמוך של הגלגלים כרגיל לא גרם לשיכוך נאות של מהמורות בכביש .

נהגתי בו בבית אורן, נס הרים וכביש המערכת בצפון הרכב פשוט נידבק לכביש,המכונית עם הרבה זמינות כח להאצות ביניים ויציאה מפניות וקל מאוד עם משחק של העברות משקל לקבל היגוי יתר בסיבובים.

בנסיעה עירונית הצריכה היתה 1:7.5 מחוץ לעיר נהיגה מתונה (עד 120 קמ"ש) 1:10 ממוצע של 8 וקצת .

מכרתי את האוטו תוך שלשה ימים (יכלתי גם תוך שעה ),דרשתי 80000 ש"ח מחירון 75000 ,קיבלתי 79000 ש"ח מבחור נחמד מראשל"צ ,היה גם מישהו נחמד מהפורום שרצה את האוטו.

החלפתי ל B4 2006 הדגם בעל 165 סוסים(מד האוץ מראה על 33000 ק"מ בלבד ), האמת בנסיעה נראה כי ברחו כמה סוסים ,יחסית הB4 כבדה יותר (בגלל הAWD ) לכן יש מחסור בכח בהאצה מרמזור יחסית לSPIRIT ,בזמן עצירה מוחלטת יש ניתוק של הדיפרנציאל וישנה השהייה עד להתחברות מרגע לחצית הדוושה במצב עמידה .

הישיבה מאוד נמוכה בהשוואה למאזדה ומרגישים כל אבן ,הייתי בסובארו הרצליה עידכנו לי תוכנה לגיר וניקו חיישן בית מצערת מה שגרם לסחיבה הרבה יותר טובה ,אין ספק שהB4 איטית יותר מהמאזדה אך בעלת יציבות ואחיזת כביש טובה יותר הודות AWD .

לסיכום ,אני מתגעגע לSPIRIT .

פורסם

אתם עושים צחוק חחחח B4 לוקח מאזדה ספיריט?!

יש לחבר שלי B4 ואני משאיר לו לאכול אבק.

B4 הרבה יותר כבדה ועד שהכוח מגיע לגלגלים דרך 4X4 אני כבר סיימתי תתאוצה..

מה יש להשוות בכלל.

תראו לי אוטו משפחתי עד 2000 סמ''ק בלי טורבו שהוא מהר יותר מהמזדה.

זא עושה פחות מ9 שניות עד ה100.

פורסם

המאזדה לא מאיצה ל-100 ב-9 שניות אתה נראה לי חולם.

אפילו בעלון לצרכן התאוצה הזמן הוא כמעט 11 שניות מאיפה אתה מביא את המספרים האלה?

המאזדה 2 ליטר רחוקה מלהיות STI רכב נחמד ובינוני מאוד גם מבחינת נוחות וגם מבחינת בטיחות, ההגה נחמד ומדוייק,תיבה זריזה,בידוד הרעשים לא מצטיין במיוחד.

עומד להיות מוחלפת בקרוב לדגם חדש,שלא ידוע אם יהיה טוב יותר מהיוצא נחכה ונראה.

לגבי הסובארו הרכב מרגיש כבד מאוד ומאיץ דיי לאט,ההרגשה הכללית ברכב היא שאין לו כח למרות ה165 סוסים,ככל הנראה בגלל מערכת AWD

לגבי מי יקח ברמזור זה תלוי לא מעט במי נוהג,לא הייתי בודק את זה בכביש ציבורי

פורסם

זה מה שמעניין, מי יקח בכביש בפתיחה? :roll:

כאילו שמדובר פה במינימום מירוצי דראג עם קורבט ואיבו משופרת מהתחת.

אישית, הייתי קונה את ה-3. דיי מפנקת, חזקה (לנהג צעיר), מתנהגת וגם נראת טוב. בקיצור, משפחתית מהנה.

נ.ב

ה-2 הקטנה שלי לוקחת B4. ביג דיל :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
המאזדה לא מאיצה ל-100 ב-9 שניות אתה נראה לי חולם.

אפילו בעלון לצרכן התאוצה הזמן הוא כמעט 11 שניות מאיפה אתה מביא את המספרים האלה?

המאזדה 2 ליטר רחוקה מלהיות STI רכב נחמד ובינוני מאוד גם מבחינת נוחות וגם מבחינת בטיחות, ההגה נחמד ומדוייק,תיבה זריזה,בידוד הרעשים לא מצטיין במיוחד.

עומד להיות מוחלפת בקרוב לדגם חדש,שלא ידוע אם יהיה טוב יותר מהיוצא נחכה ונראה.

לגבי הסובארו הרכב מרגיש כבד מאוד ומאיץ דיי לאט,ההרגשה הכללית ברכב היא שאין לו כח למרות ה165 סוסים,ככל הנראה בגלל מערכת AWD

לגבי מי יקח ברמזור זה תלוי לא מעט במי נוהג,לא הייתי בודק את זה בכביש ציבורי

מה? חחחח אתה חיי בסרט מאזדה 2.0L עושה 9 שניות תסתכל שוב בעלון הצרכן. ולך תבדוק אתה אומר ללא ביסוס כלשהו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...