Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
_וחצי כתב:מפורסם בשביל חבר:

הזדמנות אחרונה:

רנו 5 שנת 1973 עם טסט בתוקף, נמצאת בשימוש קבוע, מתוחזקת כראוי במצב כללי טוב מאוד,

משרתת את בעליה בנאמנות מעל 4 שנים.

אם לא תימכר עד סוף החודש היא תלך לגריטה.

3000 ש"ח והיא שלכם.

0508383068

שחר.

תמונות בערב.

פניות בפרטי לא יענו, הרכב לא שלי!!!!

עכשיו תורי להקפיץ- האוטו עדיין, ואני מדגיש- עדיין חי, כי לבעלים אין לב למסרו לגריטה- אבל הוא זקוק לכסף, ואין לו מקום- אז זה יקרה בזמן הקרוב ביותר! רק היום דיברתי איתו- והופתעתי לגלות, שהאוטו עדיין קיים! אני לא מבין- אין אף אחד, שמוכן לשלם 3 אלף עבור האוטו, שנראה בסדר גמור, עם מנוע טוב, גלגלים טובים, מניע ונוסע, ומאד נדיר כבר בארץ? :roll::cry: -לו היה לי מקום לשים אותו- לא הייתי מהסס, אבל אני חושש גם על המכוניות, שיש לי כבר, אז אני יותר ממתלבט...:? ע"מ, שלא יהיו אי-הבנות- האוטו כן דורש השקעה, כדי להגיע למצב מושלם, גם מבחינה מכנית, וגם פחחות- אבל עדיין, מדובר באוטו שבמצב נסיעה ונראה טוב גם "כמושהו"! (אני משוחד- אני אוהב את הדגם הזה)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 4.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למכירה או החלפה במשהו קטן

אולדסמוביל דלתא רויאל קופה שנת 78 מנוע 8V

האוטו בהתחלת שיפוץ ,משאבת מים שופצה ,מערכת החשמל שופצה ,הוחלפו פנסי חזית, דוד אחורי חדש ,

אני מחפש רכב קטן 4 צילנדר , הפרויקט הזה גדול עלי

האוטו מניע ונוסע כרגע אין טסט

האוטו נימצא בקריות

0525702260 לירוי

attachment.php?attachmentid=194568&stc=1&thumb=1&d=1269973717 attachment.php?attachmentid=194569&stc=1&thumb=1&d=1269973717 attachment.php?attachmentid=194570&stc=1&thumb=1&d=1269973717 attachment.php?attachmentid=194571&stc=1&thumb=1&d=1269973717

מחיר 11000 שח

אפשרות החלפה גם באופנוע או וספה גם חדיש

פורסם

לילה טוב אביב.

הפ'גו 304 האדומה נראית יפה מאוד רק חבל שאי אפשר להגדיל את התמונות ורואים רק בקטן.

היא עדין למכירה בכלל?

כמה אתה דורש על הרכב?

תודה.

פורסם

למכירה 304 קבריאולט

שנת 1972

לאחרונה הוחלף גג ,קלאטש,צמיגים,אלטרנטור,סטרטר,מצבר,משאבת מים,משאבת דלק

attachment.php?attachmentid=194153&d=1269695109

אני מהקריות

0544-890044

פורסם

למכירה אלפא 75 , מקורית , מצוינת ,מזגן מקורי , נדירה . אפשרות לשיפורים ,אחריות לשנה .

052-4040088

אודי.

09032010(002).jpg

פורסם
חיפושית 1961.

אחת מ-4 בארץ. כל החלקים חדשים מחו"ל: גומיות, פגושים, ריפוד, חשמל ועוד... טסט ל-10 חודשים. מנוע 1200. וכן הרבה חלפים נוספים. בהזדמנות נדירה.

35,000 .

0547893086 ניר.

מתחיל לימודים באוקטובר, צריך לשלם שכ"ל, עזרו לי!

הצעות הנושקות ל-30K ישקלו בכובד ראש.

הרכב מושקע ביותר מזה :cry:

טסט עד דצמבר, שזה 6 חודשים בערך.

משכנתא זה קל

פורסם
למכירה מרצדס 250/8 שישה צילינדר 2500 סמ"ק מכני טוב עם טסט

יש צורך בפחחות, גומיות לחלונות וכו'. ידני ה"כ ללא מזגן. לא מונית לשעבר.

נמכרה בשעה טובה במחיר טוב.

למישהו יש רעיון לפרוייקט חדש?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...