Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

הבעיה - כפי שמתוארת בכותרת. כרגע יש קומפוננט של מגנט 5.25" מקדימה, מוגבר ע"י ה HU, וביחס להשקעה - אני מרוצה.

הנקודה היא שאין נמוכים. פשוט אין. הרמקולים המקוריים של הקורולה המאפנה של אשתי (6.5" בדלתות) נשמעים יותר טוב בכל הקשור לתדרים נמוכים. המוסיקה שאני שומע לא מאתגרת במיוחד, ואני מעוניין בפתרון מוסיקלי, אין צורך בבומים.

מכיוון שהמרכב הוא סטיישן אין לי כלל מדף אחורי, אבל אין בעייה לוותר על נפח בתא המטען ולשים שם איזו תיבה.

התקציב הוא 2000~ ש"ח בערך, וזה צריכ לכלול הכל (רמקולים, מגבר, חיווט, התקנה....) יש אפשרות להביא רכיבים מארה"ב (במזוודה).

מה הפתרונות האפשריים מנסיונכם ?

תודה!

שי.

פורסם

איזה HU מורכב ברכב?.

ב2000 שקל :

מגבר MAC AUDIO ZX4000 - מגבר 4 ער' (2 ער' לקומפוננט ו2 בגישור לסאב) - 900 ש"ח

סאב - רוקפורד P2, בגודל 10-12 אינצ' - 500 ש"ח

אם אתה מרוצה מהסט תשאיר אותו, בעתיד הייתי ממליץ לך לשדרג לסט טוב יותר כגון אפילו הטמפו של מורל וכו'.

סטס.

פורסם

אני לא בטוח שהבנתי אותך..רשמת שאין צורך בבומים אז התכוונת שאין צורך בסאב?

אם מה שאתה צריך זה רק מגבר רמקולים התקנה וחיווט אז הנה ההמלצה שלי:

מגבר שני ערוצים (550 ש"ח)

וMPX2500וMac Audio

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597807

קומפוננט(950 ש"ח)

Morel Dotech MKII5.25

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=35566

ונשאר לך 500 שקל שבהחלט מספיקים להתקנה+חיווט..

לדעתי אתה תשמע מצויין עם הסט הזה...

אם טעיתי וכן רצית סאב אז תקן אותי ואני אציע מפרט חדש:)

פורסם

ברכב יש פיוניר 5050, ואני חושב שהוא בסדר גמור. אני מנגן רק מה USB, כך שהמוסיקה מראש היא באיכות של 128 - 192 KBPS.

שניכם בעצם ממליצים להוסיף מגבר שיגביר את הקומפוננטים, ולא לסמוך על ההגברה הפנימית. ההבדל בין ההגברות הוא עד כדי כך משמעותי ?

לגבי סאב - לא ממש משנה לי "איכ" הבעייה תיפתר, העיקר שתהיה נוכחות לצלילים הנמוכים. הכוונה ב "לא צריכ בומים" היא שאני מחפש משהו שינגן ולא דרך להזיז מה שיותר אויר בתוך האוטו. אם סאב זה הפתרון - מצויין מבחינתי.

סטאס - אני לא יודע להגיד אם אני מרוצה מהסט, כרגע המוסיקה מרגישה לי מאוד "חסרה", אני בעיקר מחפש להגיע לתמונה מאוזנת. כשהיא תתאזן אני אוכל להגיד אם זה נשמע מספיק טוב או לא. חשוב לזכור שהאיכות המקורית של המוסיקה לא מדהימה - בגלל הדחיסה.

סאב ב- 500 שקל (כולל ארגז) נותן פתרון מוסיקלי סביר ? זה נשמע זול באופן חשוד...

תודה רבה לשניכם!

שי.

פורסם

אין ספק שמגבר מוסיף המון..

אם אנחנו מדברים בתקציב בדולרים (ויבוא מארה"ב) ואתה אוהב מוזיקה - אזי אתה יכול להביא גם קומפוננט טוב = 200$, מגבר 4 יציאות סביר+ = 200$

וכאן בארץ - סאב 10" סביר (נגיד אינפיניטי) +קופסא והתקנה בסיסית של המגבר והקומפוננט - יעלה +- 800-900 ש"ח - אומנם אתה כבר ב 2500 ש"ח (שים לב- כולל התקנה) אבל אתה משלב ציוד טוב והסאונד ישתפר פלאים ביחס להגברה מהפיוניר.

אם כבר מארה"ב הייתי מביא גם קיט התקנה 4G מחברת מותג שישרת אותך יפה לשנים רבות ואף במספר רכבים.

...CASKA for life

פורסם

ז"א שכולכם בעצם ממליצים להתחיל מלהחליפ את הקומפוננטים (כבר הבנתי שה- MAGNAT לא מי יודע מה....) ולתת להם הגברה סבירה, שבלי ספק תהיה יותר טובה מההגברה הפנימית של ה- HU, ורק אחרי השלבים האלו - להוסיף סאב מאחור ?

תודה!

שי.

פורסם

לפני זה,נסה להחליף באחד מהרמקולים הקדמיים שלך בין הפלוס והמינוס,בדוק אם ישנו שינוי.

מנוע V6 בלי להתבייש.

• תוכן חדש...