Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזו "הפתעה" .., ירידת מחירי VW.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.motocar.co.il/article/10419.aspx

לאחר העלאה תמוהה , כוחות השוק והמיתון הכלכלי כנראה חזקים גם מצמפיון.

ככל שהצרכן הישראלי יהיה בעל אורך רוח, המחירים של הרכבים החדשים ולא רק של VW ימשיכו במגמת הירידה שלהם.

סבלנות..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מה שמעניין שבלובינסקי הודיעו לי שבסוף השבוע המחירים שלהם יעלו.

נראה לי שדגמים היותר מבוקשים דווקא יעלו.

פורסם

אני יודע ממקורב שביום ההשקה שלצמפיון לגולף נמכרו כ 400 רכבים, מתוך 1500 אשר נמצאים במלאי.

יש לחץ לא קטן בצמפיון מהנושא הנ"ל , ומהעובדה שנתוני המכירות בשוק ברבעון האחרון פשוט מראים על עצירה כמעט מוחלטת.

כמו שאמרתי קודם, הסבלנות משתלמת , מחירי השירוקו והגולף גם הם ירדו , במיתון כמו זה השורר בארץ ובעולם הורדת מחירים על מנת לשרוד תהיה לחם חוקם של כל יבואני הרכב ירצו או לא.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מעניין אם בוגטי גם יורידו מחירים, נראה לכם שמחיר הויירון יוזל בעיקבות המיתון?

:puppydoge

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

חכו עוד קצת גם הגולף והשירוקו ירדו במחיר.

לא שאני מתכוון לרכוש חדש חס וחלילה...מה אני פראייר!? :wink:

המשך יום נעים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הווירון גם ככה נמכרת במחיר הפסד ככה שזה לא משנה...

פורסם
אני יודע ממקורב שביום ההשקה שלצמפיון לגולף נמכרו כ 400 רכבים, מתוך 1500 אשר נמצאים במלאי.

יש לחץ לא קטן בצמפיון מהנושא הנ"ל , ומהעובדה שנתוני המכירות בשוק ברבעון האחרון פשוט מראים על עצירה כמעט מוחלטת.

כמו שאמרתי קודם, הסבלנות משתלמת , מחירי השירוקו והגולף גם הם ירדו , במיתון כמו זה השורר בארץ ובעולם הורדת מחירים על מנת לשרוד תהיה לחם חוקם של כל יבואני הרכב ירצו או לא.

כמה קישקושים - בחיאת אנשים , למה לבלבל פה את כולם בהשערות וחוסר ידע??

עצירה מוחלטת של מכירות ברבעון האחרון?? בVW? אתה בטוח?? אתה לא ממש מעודכן לדעתי... :idea:

לגבי המלאי - נסה להשיג גולף HIGHLINE או ג'נריישן 5דלתות (ספר לי אם מצאת משהו מה"מלאי הענק" שנשאר)

שירוקו יירד המחיר? - בינתיים יש המתנה של 4 חודשים לרכבים (הכל מכור מראש , אני בספק לגבי ירידה לאחר מחיר חדירה , רגע אתה לא אחד מאילו שהתלוננו שVW יקרנים ושהשירוקו תעלה 250K ?? ) :arrow:

הלואי ותהיה הורדת מחירים , אבל מפה ועד להשערות שרחוקות מהמציאות - בחיאת... תעשה תחקיר יותר מעמיק :idea:

הרבה לקוחות חיכו לינואר בעקבות הודעת האוצר ובילבול כל עם ישראל עם שווי מס וירידות "דרסטיות" שלא קרו אלא ההיפך..

שוק הרכב ברובו אכן ירד משמעותית ברבעון האחרון אך זה לא מכליל את כולם.. שים לב שבעיקר שוק ה"ליסינג" נתקע ושוב בעקבות הודעת האוצר על שינוי בקבוצות וחוסר הידיעה.. מה שגרם לנמלים להיתקע עם רכבי "ליסינג" ( מזדה,טויוטה,שברולט,יונדאי וכו' {חברות המוכרות בעיקר ליסינג}...).

נ.ב:שנת 2008 נסגרה בעליות לעומת שנה אחורה שלא היתה במיתון כלכלי - הסיבה שבסוף השנה היתה ירידה היא חוק העליה לכביש והודעת האוצר...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

רק לפני חודש כתבתי כאן כמה מטומטים צמפיון מוטורס והנה ההוכחה שרוב חברי הפורום צדקו,

השרשור שהיה כאן לפני חודש בקשר לעליית המחירים של צמפיון מוטורס ב 15/12 שקרה לכל הלקוחות מתוך "מחווה ורצון טוב לדאוג לכיס הלקוח ממש " קראו להם לקנות לפני ה15/12,

יודעים מה מגיע להם למי שבאמת האמין לשטויות האלו ונלחץ וקנה מהם רכב, אבל לא נורא מטעויות לומדים,

צמפיון מוטורס ירו לעצמם ברגל כי עכשיו הם הרוויחו לקוחות אבל בעתיד אני מאמין שלפחות חלק מהלקוחות שהתפטו ורכשו מהם רכבים לפני ה15/12 ,ועכשיו בטח שהם מרגישים מרומים(ובצדק) לא יחזרו להיות לקוחות נאמנים.

אין לכתוב הודעות שלמות בפונט מוגדל ומודגש.

פורסם

חלק מהמכוניות עלו במחיר ביחס למחיר "לפני ה15/12" גם לאחר הירידה של ינואר...

פאסאט הייליין.

פאסאט קומפורטליין

פאסאט TDI.

גולף MK5 2.0

גולף TDI.

ג'טה TSI122.

וכו'..

לפני ינואר לא ידעו בוודאות מה יהיה בנושא המיסוי..

נ.ב:תנסה לשנות את הFONT ל "7" - אולי נראה יותר טוב :arrow:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

:puppydoge

אני כמעט בטוח שהם בקרוב מפסיקים לייצר אותה. הם יעברו לווירון GT או משהוא כזה (או שזה בנוסף?) עם 1350 סוסים.

פורסם

אז אולי יעשו הנחה על היוצאת, לא?

צריך לחכות, שיתקעו איתה קצת ואז בסוף שנה אקנה אותה!

כן כן, ככה אני אדפוק את הבוגטי האלה :lol:

הפאביה נמכרה.:-(

• תוכן חדש...