Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Arilou אתה צודק - בוא נבטל את מבחני הנהיגה - אני מאמין כי מי שינהג ברכב יעשה זאת רק אם יש לו ידע :screwy:

ברפואה יעסוק כל אחד - אני מאמין שההם ידעו מה צריך לעשות או לא לעשות - נכון

באמת אתה מאמין עדיין לסיפורים :roll:

מה כל כך קשה להבין .

ירגעו , יראו נכונות ושקט מספר שנים , יעמדו בהסכמים - בכייף , נהלו את המעברים , ( שיחברו גם גשר לקפריסין אם הם רוצים )

אבל - הראו קודם שנרגעתם :idea: הפנו את הכסף ללימודים ולתעסוקה לאחיכם , הפסיקו להרוג בנו , ותהנו מקדושת החיים .

אתה מנהל איתנו שיחה כאילו אנו יורים בהם כאשר אנו מתעוררים , בתור התעמלות בוקר :lol:

דבר איתם - שמע טוב מה אומר החמאס ( שהוא הנבחר עלייהם בבחירות :wink: ) ואז נמשיך בדיון .

אייל .

ולא קבלתי תשובה אם אתה חותם לי ערבות , כי אחרת אני הולך לגנוב BMW - ( מתאים את עצמי לאזור )

תנועת השלום החדשה שלי - BMW עכשיו .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כל מילה בסלע.

אישה חסרת לב ואטומה.

באמת? בגלל מה היא חסרת לב ואטומה? כי מהבניין שלו ירו על חיילי צה"ל שלנו? כי היא לא מוכנה לראות שלילדים של פלסטיני שגר ברצועה מתייחסים ביותר רצינות מאשר לילד משדרות?

ובכלל..מדוע לאמא של הילד בשדרות לא נתנו לבכות בשידור חיי?יצא לך לחשוב על זה?

אז מה אם זה בניין קומות?אם יורים מהגג הוא צריך להבין שלא ישתקו על זה.

נמאס שלאורך כל השרשור הזה קיימים אנשים שחיי הפלסטינים חשובים להם יותר מחיי חיילי צה"ל שמסכנים את עצמם בעזה בשבילנו.

אני לא שמח שמחה לאיד(אם אפשר להגיד את זה על זה) שהאיש איבד את שלוש בנותיו אבל אם מהגג של הבית שלו(או הבניין קומות שלו)ירו על חיילי צה"ל והוא נשאר באותו בית אז אפשר אפילו להסתכן במילים והלהגיד שהוא הביא את זה על עצמו.

אגב לכל המתקיפים ואלו שזעקו שהידיעה הייתה ברורה-לאחר כמה נתיחות בכלל גילו שקיימת האפשרות שזה היה קאסם שפגע בו.

to finish first first you have to finish

פורסם

נמאס שלאורך כל השרשור הזה קיימים אנשים שחיי הפלסטינים חשובים להם יותר מחיי חיילי צה"ל שמסכנים את עצמם בעזה בשבילנו.

נמאס לך אז תעבור לשרשור הבא. במדינת ישראל מותר (עדיין) להביע דיעה שאינה תואמת את שלך.

אגב, מומלץ שתקרא שוב את השרשור מתחילתו, כי נדמה לי שהשתן שעלה לראש מעוור את עיניך מעט. לא ראיתי כאן ולו תגובה אחת שהעדיפה חיי פלסטיני כלשהו על פני חייל צה"ל או תושב/אזרח ישראל.

כן היו תגובות שבהן (למראה פליאתך) הוזכרה האפשרות שגם בצד השני יש גם כמה בני אדם, ולא רק ג'וקים שיש להשמיד. :idea:

פורסם
אין ספק, הורדת קדימה מהשלטון והחלפתו של ברק בד"ר יובל שטייניץ היתה המטרה הראשונית של המבצע.

בעצם, היא לא מטרתו הראשונית של המבצע, אלא מטרתו היחידה..

אז יש לי חדשות בשבילך - למרות שאני רחוק מלהחשב כשמאלני, אני מעדיף עשרות מונים את אולמרט כראש ממשלה וברק כשר ביטחון, על פני המיקי מאוס הזה, בינימין מסיתיהו.

ללהג מהאופוזיצייה זה קל, לפעול בשטח ולהביא תוצאות זה כבר סיפור אחר.

נכון להיום, אין אף אדם שמתאים יותר לתפקיד שר הביטחון מאהוד ברק.

אין לי בעיה עם ברק כשר הבטחון, למרות שהייתי רוצה לראות שם את בוגי יעלון.

אבל נתניהו צריך להיות בראשות הממשלה, בכך אין שום ספק.

הוא לא קיבל צ'אנס מספק בזמנו , והוא המבוגר האחראי היחיד באיזור.

זה שהתקשורת עושה כל מאמץ להעמיד אותו באור מגוחך זה כבר סיפור אחר.

אולמרט לא מתאים, אולמרט מושחת ורופס, ציפי ליבני יכולה מקס' להגיע להיות שרת חוץ טובה, אני לא חושב שהיא מנהיגה.

אם הטריו הנ"ל היה הולך עם המבצע הזה עד הסוף ומחסל את מנהיגי החמאס בעזה ובחו"ל ונכנס למרכז קן הצרעות (עזה) על מנת להדביר את הגרעיון הקשה של החמאס, הוא היה זוכה מבחינתי בלגיטימציה לעוד תקופת שלטון.

יואב21: :mm_yeah:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כמה שקשה להגיד את זה, ביבי נתניהו הוא הכי מתאים לראשות הממשלה.

אני לא חושב שהוא כזה מנהיג דגול, פשוט נכון לעכשיו הוא היחידי שיכול לקדם תהליך שלום כזה או אחר, לאחרים אין מספיק תמיכה בעם.

הוא בכל מקרה ייבחר ובכל מקרה יקים קואליציה עם אחת מהשתיים האחרות (קדימה או עבודה) אז יאללה, שיהיה לו כמה שיותר מנדטים כדי שלא נצטרך לשלם לכל מיני מוצצי דם.

פורסם
כמה שקשה להגיד את זה, ביבי נתניהו הוא הכי מתאים לראשות הממשלה.

אני לא חושב שהוא כזה מנהיג דגול, פשוט נכון לעכשיו הוא היחידי שיכול לקדם תהליך שלום כזה או אחר, לאחרים אין מספיק תמיכה בעם.

הוא בכל מקרה ייבחר ובכל מקרה יקים קואליציה עם אחת מהשתיים האחרות (קדימה או עבודה) אז יאללה, שיהיה לו כמה שיותר מנדטים כדי שלא נצטרך לשלם לכל מיני מוצצי דם.

וואלה? שכחת את אירועי המנהרה ב 96?

הביבון לא יוותר בחיים על השטחים.

זה לא משנה מי יעמוד בראשות הממשלה בהקשר הזה כל עוד הוא יסרב לשלם את המחיר הנקוב להסכם שלום,

נתניהו (שהחריב את השכבות החלשות במקביל) לא ישלם.

פורסם

אני דווקא זוכר דיי טוב, בעקבות מנהרת הכותל ביבי חתם על הסכם חברון, כזה שוויתר על שטחים בחברון חוץ ממערת המכפלה.

נתניהו יודע שתמורת שלום הוא ייאלץ למסור שטחים, רק שהוא מצהיר (בניגוד לכל מיני הזויים אחרים שעדיין לא הבינו שזה לא עובד) שזה אמור להעשות לא כתוצאה מאלימות של הפלסתינאים אלה כתוצאה של חוסר אלימות וזה, נכון לעכשיו לפחות הגישה הנכונה.

הייתי בעד כל ניסיונות השלום של השמאל ואני חושב שטוב עשינו שניסינו.

אבל יש להודות, הם כשלו כישלון חרוץ ואם לא נלמד מהכשלון הזה איך להתנהג בעתיד, נחזור על אותן טעויות.

פורסם

יפה אמרת, השמאלנים ניסו את האג'נדה שלהם על כל קצוותיה, רק הרעו את המצב, תם עידן "גוש שלום", "שלום עכשיו" וכל שאר השלומים למיניהם, אפילו שמעון פרס השתנה בגישה שלו.

עכשיו עושים סוויץ' ומתחילים גישה שונה, כל השמאלנים ההזויים שנותרו עדיין יכולים לצייץ בשם הדמוקרטיה אך הלגיטימציה שלהם שואפת לאפס, תמיכתם בעם נאמדת בכמה אפסים אחרי הנקודה.

פורסם
אני דווקא זוכר דיי טוב, בעקבות מנהרת הכותל ביבי חתם על הסכם חברון, כזה שוויתר על שטחים בחברון חוץ ממערת המכפלה.

נתניהו יודע שתמורת שלום הוא ייאלץ למסור שטחים, רק שהוא מצהיר (בניגוד לכל מיני הזויים אחרים שעדיין לא הבינו שזה לא עובד) שזה אמור להעשות לא כתוצאה מאלימות של הפלסתינאים אלה כתוצאה של חוסר אלימות וזה, נכון לעכשיו לפחות הגישה הנכונה.

הייתי בעד כל ניסיונות השלום של השמאל ואני חושב שטוב עשינו שניסינו.

אבל יש להודות, הם כשלו כישלון חרוץ ואם לא נלמד מהכשלון הזה איך להתנהג בעתיד, נחזור על אותן טעויות.

הם לא כשלו כישלון חרוץ מפני שישראל אף פעם (לרבות ממשלת רבין ) לא היו מוכנות לחזור לגבולות הקו הירוק.

זה לא היה נסיונות השמאל אלא המרכז או הימין.

פורסם
הם לא כשלו כישלון חרוץ מפני שישראל אף פעם (לרבות ממשלת רבין ) לא היו מוכנות לחזור לגבולות הקו הירוק.

זה לא היה נסיונות השמאל אלא המרכז או הימין.

תקשיב. הפלסטינאים בהנהגת יאסר עראפת (ימח שמו ושם זכרו) קיבלו כל מה שהם רצו ואף יותר. קיבלו את רוב השטחים, הבטחות על מזרח ירושלים ועוד דברים שרק אפשר לחלום עליהם.

בפני יאסר עראפת עמדו אז שתי אופציות:

1. לקבל את ההצעות שהציעו לו, לעשות שלום היסטורי מבחינת העם הפלסטיני ולהקים מדינה בגבולות 67 (פחות או יותר) שירושלים המזרחית בירתה.

2. להמשיך את האינתיפאדה באזורים ממוקדים שיכאיבו עוד קצת לעם הישרלי שבשאיפה ידחוף את הממשלה לתת קצת יותר (שעיקר היותר היה זכות השיבה לפליטים ולא גבולות הקו הירוק).

הוא בחר באופציה השניה והסוף ידוע לכולם.

אם אתה חיי באופוריה שמה שהפריע לו זה גבולות 67 אתה פשוט הזוי.

פורסם

שלומי, באמצע השירשור אמרתי מה שאתה אומר לאדון PROXIMA שהביא לי בתגובה מצגת יפה ומשכנעת של "גוש שלום" שאומרת שזה דווקא אשמת ברק, אז הוא כן הוא באופוריה שגבולות 67 הפריעו לו, והוא כן הזוי.

פורסם

"פחות או יותר", זאת הבעיה.

כנראה שפיספסת את הפוסט הזה עם הקישור למאמר של הלפר, או שתתייג את הפרופסור כשמאלני הזוי .

אל תשכח שבשנות אוסלו ובתקופת ברק נבנו יותר התנחלויות והאחיזה בשטחים הורחבה יותר מכל מה שהיה קודם כנראה.

פורסם

לא יודע מי זה ג', הלפר הזה ומה תפקידו.

את מה שרשמתי אני יודע ממקורות בכירים בגורמי הבטחון ללא אינטרס כזה או אחר.

יודע מה , גם אם הכול נכון וגם אם רצינו לתת "רק" 88% מהשטחים וכל שאר הבבל"ת שהוזכר שם.

שים את הדברים אחד מול השני:

או לקבל 88% מהשטחים ולא 95% או להמשיך ולגרום לשני העמים סבל מתמשך.

תראה כמה תהליך קבלת ההחלטות של העם הזה דפוק וכל זה בגלל שהוא חושב שבאלימות הוא ישיג יותר.

זה בדיוק הנקודה, הגיע הזמן להבהיר אחרת.

ינקטו נגדינו באלימות, יקבלו אלימות אלימה יותר, יילכו בדרכי שלום, גם אנחנו נלך בדרכי שלום.

נכון לעכשיו היחיד שנוקט בעמדה הזו הוא ביבי ואין ברירה אחרת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...