Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברשותי רכב פולקסווגן בורה 2000 ידני.

לפני מספר ימים נסעתי על כביש חלק בהילוך ראשון ובטיפשותי לחצתי סתם ככה קצת חזק על דוושת הגז, כנראה שבאותה השניה היה מתחתי שלולית והגלגלים צברו מהירות ואז נגעו באדמה והיו מין כאלה כמה מכות, דחיפות של הרכב. ואז הפסיק לעבוד לי המצמד כאילו או לא השתחרר היה כזה תקוע באמצע בכול אופן עצרתי בצד ושיחקתי עם דוושת המצמד וזה חזר להיות בסדר.

הבעיה היא כאשר אני מתחיל לנסוע בהילוך ראשון כאילו (מין חצי קלצ' כזה) אז הרכב רועד (מנוע רועד), בהתחלה היו רעידות חזקות עכשיו (אחרי כמה ימים) הם הרבה יותר חלשות. זה קורה רק בהילוך ראשון ורק בחצי קלצ' כזה בערך1500 סיבובים וחצי קלץ עד הרגע שאני עוזב את הקלץ (שניה וחצי). (אם אני נוסע על הילוך ראשון לא משנה בכמה סיבובים 800-6000 אין את התופעה הזאת רק בחצי קלצ'.

חייב לציין שהרכב עבר 170 אלף ועדין לא הוחלף מצמד.

השאלה שלי היא מה גורם לבעיה הזאת מה בדיוק עשיתי ומה זה גרם. (תעשו לי טובה רק על תגידו לי שיכול להיות שזאת תיבת ההילוכים)???

כול כמה זמן בדרך כלל מחליפים מצמד ואיך אני יכול לדעת אם אני צריך להחליפו??

תודה רבה רבה רבה.

פורסם

אין קשר בין הכניסה של הרכב לשלולית ולחיצה חזקה על דוושת הגז לבעייה שאתה מתאר.

לפי הקילומטרא'ז שציינת ייתכן שהקלא'ץ לפני סיום חייו המועילים.

לשם בדיקת הקלא'צ מומלץ לגשת למכונאי שמכיר את הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

אז למה נתקע לי הקלאץ' בדיוק אחרי השלולית והמכות שחטף המנוע או מי שזה לא יהיה(תיבת הילכוים מצמד) בקיצור הכול הופיע בשניה אחד אז קישרתי בין המקרים

• ספונסר פורום
פורסם

אכן כמו שאמר מרקו קשה לקשר בין פעולת מצמד חלקה

לבין החלקה או בעיה רגעית של אחיזה בגלגלים המניעים .

אבל עם זאת אתה הרגשת משהו שיכול להיות שהוא היוצא מן הכלל

למשל מנה נדיבה של בוץ שנכנסה אל המצמד ותקעה את מיסב הלחץ

באמצע המהלך ,נתקלתי במקרה כזה .

דבר כזה יכול להזיק למנגנון המצמד גם לאחר שהשתחרר ולפגוע בתנועת

מיסב הלחץ ,ולכן כמו שהמליץ מרק כדאי להכנס למוסך שמכיר את הרכב

הזה כדי שיתברר מצבו ויבדקו את מה שאתה מרגיש ,בדיקה כזאת לדעתי

לא אמורה לעלות לך כסף .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...