Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

שוב,מהיכן ניתן להשיג שרטוט מפורט של בוכנה? לא משנה כרגע איזה סוג בוכנה העיקר השרטוט יהיה מובן ומפורט.

אני מעוניין לראות אם הבוכנה ברת ייצור,על ידי.

בעזרת שתי תפיסות אני מאמין העניין אפשרי בלי בעיה אך אולי יש דברים שלא ראיתי בבוכנה שיקשו את הדבר.

הדבר לא הולך להיות מורכב על שום כלי או רכב אלא שוב רק לראות אם זה בר ייצור.

מבחינת ציוד אין בעיה כלל,השאלה אם אני יכול להפיל את החלק רק אצלי במכונה ולא להעזר ב5 צירים(אני עובד על mazak 250my) למי שמכיר,4 צירים משולבת חריטה+כרסום.

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם

שלום,

יצרני הרכב לא מפרסמים שרטוטי ייצור עם מידות וסיבולות וטיב פני שטח נדרשים מסיבות שלא צריך לפרט.

גם אם תמצא שרטוט עם מידות ייצור מפורטות לצערי בלי מפרט והוראות טכניות (ופטנטים קטנים של הייצרן) הבוכנה לא תהייה שווה הרבה.

אני אחפש עבורך שרטוט עם מידות כלליות מתקופת הלימודים לתואר מהנדס מכונות.

איזה כייף לי :)

פורסם

טיב פני השטח לא מעניין אותי,אני יכול להגיד גם לטיב שטח של N4.

בכל אופן אני ידאג למדל את השרטוט לפני כן שיהיה לי יותר קל לעבוד.

תודה לעוזרים! :)

Got To love It

פורסם

בשביל מה שרטוט?

תפנה לצינורות מלוטשים (יצרני טומקאר) או לאחד מסוחרי ההידראוליקה וקנה צינור מלוטש, מוט מלוטש ומצופה כרום ואטמים לבוכנה. את המכסים ובסיס הבוכנה לא בעייה לעשות על כל מחרטה פשוטה. 5 צירים מיותר לחלוטין כי אתה יכול לעבוד עם ראשי חריטה וליטוש אח"כ בעזרת סקוצ'ים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה צינורות מלוטשים עם ציפוי קשור עכשיו!?

אני רוצה להתחיל בוכנה מ0 ולא ממשהו קיים.

הזמן של החריטה החיצונית שאני יצטרך לבצע יהיה יותר פשוט מאשר ללכת למישהו לקנות צינור מלוטש ומצופה.

Got To love It

פורסם
מה צינורות מלוטשים עם ציפוי קשור עכשיו!?

אני רוצה להתחיל בוכנה מ0 ולא ממשהו קיים.

הזמן של החריטה החיצונית שאני יצטרך לבצע יהיה יותר פשוט מאשר ללכת למישהו לקנות צינור מלוטש ומצופה.

תחליט אם אתה רוצה בוכנה שתעבוד לאורך זמן או משהו זמני ומאולתר.

מוט לא מצופה כרום ולא מלוטש יגמר מהר מאוד ויחילו נזילות החוצה וצינור לא מלוטש ולא מספיק קשיח יגרום לבלאי מואץ לאטמים ונזילות פנימיות (פחות קריטי אם אתה לא זקוק לנעילה של הבוכנה).

לא מבין מה ההיגיון בלחרוט צילינדר אם יש כזה מוכן. מדובר על החריטה הכי בסיסית שיש.

פורסם

כתבתי שהדבר לא הולך להיות מורכב על שום רכב או כלי.

רק לראות אם הדבר בר ביצוע!

ובבוכנה יש קצת יותר מאשר חריטה,ישנם כרסומי פנים וצד.

Got To love It

פורסם

איזה כירסומים יש בדיוק בבוכנה הידראולית?

בניתי כבר הרבה יותר מבוכנה אחת וכולן עובדות אצלי (במכבשים הידראוליים. בוכנות בקוטר החל מ 100 מ"מ ועד 400 מ"מ ללחצים של 400BAR) ובאף אחת לא היה לי שום דבר לכרסם.

פורסם

אז תגיד ראש בוכנה לרכב.

ניתן בקלות לעשות את זה בתפיסה אחת בכרסומת קונבנציונאלית ואם הזוית של שני השקעים לשסתומים זהה אז גם ב 4 צירים ניתן לבצע בשתי דפינות (אחת למגרעת ועוד אחת לשני השקעים).

כמובן שכל זה מתייחס רק לחלקה העליון של הבוכנה ולא לקידוח עבור הטלטל.

• תוכן חדש...