Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאונה נוראית. ראיתי את הכותרת והזדעזעתי.

אני לא מחפש אשמים, אבל אני חייב לציין שבזמן האחרון אני רואה יותר מדי אוטובוסים ומשאיות שנוסעים כאילו הם טוסטוסים.

לפני כמה ימים אני חוזר הביתה ונכנס למושב שאני גר בו. אני נוסע 35-40 קמ"ש, וכשאני מגיע לבאמפרים אני מאט ל-10 קמ"ש בערך (באמפרים בגובה של הר). מאחורי יש אוטובוס שנצמד אלי ובאחד הבאמפים מנסה לעקוף אותי. בתוך המושב, כשיש מגרש משחקים ליד הכביש וילדים על אופניים. נהג אידיוט.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למי שמכיר את מושב גאולים ליד נתניה ,לפני כמה שנים (בערך 5 שנים) ,אוטובוס עקף אוטובוס שהוריד תלמידים ולקראת סיום העקיפה דרס ילד למוות.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אסונות עם אוטובוסים היו בעבר בארצנו, אחד מהם לפני מספר שנים בו כיתה שלמה נהרגה "באסון הבונים".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מזעזע הסיפור הזה, לעקוף במקום כזה, לא חכם.

ובכלל, הכבישים האלה מאוד מפחידים, מצפה רמון, אילת, סיבובים, ירידות, ממש מפחידים.

לא נראה לי שארצה יום אחד לנהוג בכבישים האלה, לא מת עליהם.

הנהג נשאר חי או שהוא נהרג? בכלל, הנהגים של אוטובוס ממש מסוכנים.

נוסעים מהר, עוקפים, הם חושבים שהם היחידים בכביש או היחידים באוטובוס.

Kia Sportage, 2014 

• אחראי פורום
פורסם

מזעזע ועצוב מאוד מאוד.

גם אני תמיד תוהה איך האשם תמיד נשאר בחיים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

סיפור מזעזע ולא מפתיע...

כאחד שנמצא לא מעט באיזור הדרום הרחוק (ממצפה רמון ועד אוגמ"ר 80),

אני מוכרח לציין שיש לנהגי אוטובוס (לא רק פרטיים, אלא גם "אגד") נטייה (מטומטמת להחריד) לסוע במהירויות גבוהות יחסית (גבוהות בהרבה ממהירות בה אנחנו נוסעים לנו במשאית הצבאית, העמוסה לעייפה) - באיזור המדובר.

מצער מאוד... :-(

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אתמול הייתי שם בצהריים היה לי טיול שנתי :|

היום איך שהאוטובוס נפל איזה מיליון טלפונים מכל העולם אלינו לראות אם אנחנו בסדר.

מסכנים הקורבנות גם אנחנו היינו קרובים לנפילה אתמול האוטובוס כבר התחיל להתהפך 2 גלגלים היו באוויר ובנס לא קרה כלום.

פורסם
מזעזע הסיפור הזה, לעקוף במקום כזה, לא חכם.

ובכלל, הכבישים האלה מאוד מפחידים, מצפה רמון, אילת, סיבובים, ירידות, ממש מפחידים.

לא נראה לי שארצה יום אחד לנהוג בכבישים האלה, לא מת עליהם.

נוסעים מהר, עוקפים, הם חושבים שהם היחידים בכביש או היחידים באוטובוס.

קצת הגזמת, הכבישים לא מפחידים.

ואם לרדת לאילת, אז יותר מפחיד על כביש הערבה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אני לא מחפש אשמים, אבל אני חייב לציין שבזמן האחרון אני רואה יותר מדי אוטובוסים ומשאיות שנוסעים כאילו הם טוסטוסים.

בזמן האחרון?

בוקר טוב אליהו.

אני ראיתי לא מעט נהגי אוטובוס שנוהגים כאילו הם באיזה סיריון, חותכים על ימין ועל שמאל, נוהגים במהירות הרבה יותר גבוה מהמותר למרות שהם ברכב כבד וגם מסכנים לא מעט אנשים ועוד ועוד.

ממה שאני הבנתי הוא חי, וגם לא פצוע קשה.

אני מאמין שהוא ייסבול מייסורי מצפון הרבה זמן + ישיבה בכלא.

ואם לרדת לאילת, אז יותר מפחיד על כביש הערבה.

עם כל הכסף של הדוחות בארץ שיתחילו קצת לפתח את התשתיות.

נקווה שאולי נגיע ליום וניראה את כביש הערבה עם יותר מנתיב אחד לכל כיוון, כי הקטע שהתאונות שיכולות לקרות שם לרוב אלו חזיתיות שהן הקשות ביותר.

פורסם

זה כבר לא יאמן: " מופז: התאונה היא תוצאה של בריונות בכביש "

שר התחבורה סיפר כי תחקיר ראשוני העלה שרגעים לפני התאונה, התעמת הנהג עם נהג אחר בכביש ואז יצא לעקיפה

מתוך YNET:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3639668,00.html

כלומר הוא עשה תחרות בכביש עם נהג האוטובוס השני !!!

--------

אם זה אכן נכון האם כעת האישום לא הופך להריגה (עונש של עד 20 שנה) או אולי אפילו לרצח בגלל שמדובר בנהג מקצועי ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
בחדשות מתמקדים בכך שמהירות העקיפה היתה גבוהה..

שוב המהירות אשמה :?

קודם כל, כולם קופצים בראש (בראשות שר התחבורה חסר הבינה) לפני שהם יודעים חצי דבר על נסיבות המקרה. תנו למשטרה לחקור ולפרסם את נסיבות התאונה, ואח"כ אפשר להתחיל להאשים מישהו או משהו (אלה מכם שכבר עמדו על דעתם ב-99, נסו להיזכר איזה עליהום היה על הנהג ועל חברת האוטובוסים, שזוכו לבסוף כליל בבית משפט), אז נא לא לקפוץ לפני שיודעים (לא, מה שכתוב בעיתון הוא בפירוש לא הגדרה של "יודעים").

לגבי ההאשמה על מהירות - אם אכן הייתה כאן מהירות מופרזת (ואני לא יודע אם הייתה, אז אני מסייג) - אז זה עוד מקרה קלאסי של מהירות מופרזת בנסיבות העניין (להבדיל ממהירות בניגוד לקבוע בחוק), וזו בדיוק הטענה כלפי צורת האכיפה של המשטרה.

האכיפה בכבישים מהירים ופתוחים, כפי שהמשטרה עושה ב-99.9 אחוז - היא אכיפה שאין בינה ובין המקרים המצערים הללו כלום.

יקום אחד ויספר לי על מיקום מכמונת במקום כזה, או דומה לו, ואחזור בי מכל טענותיי, ואפילו אתמוך באכיפת המהירות.

הטענה העיקרית היא על אופן האכיפה, ומה שמושג בעזרתה (כסף למדינה מקנסות ותסכול של הנהגים שנתפסים). לא על עצם אכיפת המהירות.

אז דווקא במקרה הנוכחי, אני לא בטוח ששרבוב עניין המהירות לתחקיר התאונה הוא שגוי. מציע להמתין עד לפרסום מסקנות החקירה של המשטרה כדי לחרוץ דיעה.

• תוכן חדש...