Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתגייס עוד פחות משלושה (קרבי) חודשים ואני לא יודע אם כדאי לי למכור את הרכב או לשמור אותו.

מיותר לציין שאני אוהב את הרכב ואני לא ממש רוצה למכור.

אחזקה היא לא שיקול פה, יש לי גב כלכלי.

עצות?

דניאל

פורסם

השאלה לדעתי מיותרת:

הרי הבעיה הכי מטרידה היא הבעיה הכלכלית, ומאחר שיש לך גב כלכלי ואתה לא רוצה למכור את הרכב - פשוט אל תמכור! :p

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

מצד שני אם בסופי שבוע יש לך אפשרות להשתמש במכונית של ההורים, מכאן שחסרון הרכב לא מאד יורגש ובתום השירות תוכל לקנות רכב הרבה יותר חדש בגלל בשנות השירות לא תספוג ירדת ערך ולא תצטרך לשלם על האחזקה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דניאל, זה בדיוק מה שאמרתי לך... שאמנם אתה יכול כלכלית להחזיק את הרכב, אבל לא ממש תהנה ממנו במהלך השירות. אם אי אחזקתו תוכל לחסוך לך סכום חמש ספרתי בשנה (והיא תעשה את זה) - תוכל לקנות בתום השירות רכב חדש וטוב בהרבה. לדוגמא - כיום הרכב שווה נניח 30000? כל שנה תחסוך 10000 ש"ח אם תמכור אותו עכשיו? עוד שלוש שנים יהיה לך 60000 ש"ח ביד לקניית קליאו ספורט, למשל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
דניאל, זה בדיוק מה שאמרתי לך... שאמנם אתה יכול כלכלית להחזיק את הרכב, אבל לא ממש תהנה ממנו במהלך השירות. אם אי אחזקתו תוכל לחסוך לך סכום חמש ספרתי בשנה (והיא תעשה את זה) - תוכל לקנות בתום השירות רכב חדש וטוב בהרבה. לדוגמא - כיום הרכב שווה נניח 30000? כל שנה תחסוך 10000 ש"ח אם תמכור אותו עכשיו? עוד שלוש שנים יהיה לך 60000 ש"ח ביד לקניית קליאו ספורט, למשל.

רוני

כן.... זה בטח מה שאני אעשה בסוף.

דניאל

פורסם

אוטו זה לא רק ענין כלכלי.

אוטו זה החופש לסוע לאן שאתה רוצה בלי לבקש טובות מההורים, זה האפשרות להצמיד לעצמך רכב בתקופות מתאימות בצבא לגיחות לחברה, זה האפשרות למקסם כל יציאה בלי לעשות חשבון של 8 שעות באוטובוסים חזרה לבסיס, זה האפשרות להשתמש בו בתור ארונית ניידת בלי לדאוג ששכחת חלק מהכביסה בבית או בבסיס, בקיצור להיות עצמאי.

במשך כמעט שנה בסדיר היה לי את הפז'ו 404 של ההורים שהיו אז בחו"ל. האוטו היה איתי בכל מקום מסיני עד גבול לבנון. כשאתה משרת בביר לחפן בסיני, אוטו זה כמו עוד יום ביציאה.

אם אין בעיה כלכלית מיוחדת - תשאר עם האוטו.

נמרוד

פורסם
אוטו זה לא רק ענין כלכלי.

אוטו זה החופש לסוע לאן שאתה רוצה בלי לבקש טובות מההורים, זה האפשרות להצמיד לעצמך רכב בתקופות מתאימות בצבא לגיחות לחברה, זה האפשרות למקסם כל יציאה בלי לעשות חשבון של 8 שעות באוטובוסים חזרה לבסיס, זה האפשרות להשתמש בו בתור ארונית ניידת בלי לדאוג ששכחת חלק מהכביסה בבית או בבסיס, בקיצור להיות עצמאי.

במשך כמעט שנה בסדיר היה לי את הפז'ו 404 של ההורים שהיו אז בחו"ל. האוטו היה איתי בכל מקום מסיני עד גבול לבנון. כשאתה משרת בביר לחפן בסיני, אוטו זה כמו עוד יום ביציאה.

אם אין בעיה כלכלית מיוחדת - תשאר עם האוטו.

נמרוד

אם אני אשאיר את האוטו אני לא יקח אותו אף פעם לבסיס (אחרי שאני אסגור 21 ממש לא יהיה לי כח לחזור למצבר מרוקן, להתחנן לכבלים ממישהו ולתת טרמפים לחברים מהיחידה שלא גרים קרוב אלי בכלל).

• תוכן חדש...