Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בשעה טובה ביום שלישי הקרוב אני מתגייס ולצערי האוטו הולך לעמוד בחניה תקופה מסוימת (לפחות חודש).

בנוסף לזאת בסוף חודש נובמבר פגים תוקפי הביטוחים על הרכב, ז"א הרכב הולך להיות חצי מושבת עד שאני אדע אם שווה לי להמשיך להחזיק בו גם במהלך השירות הצבאי או למכור (הרכב שלי פרטי ואני אחראי לתחזק אותו לכן אני לא ממהר בנושא).

קרה לי כבר מקרה שהייתי בחו"ל שבוע והאוטו עמד בחניה ללא התנעה אחת אפילו וכשחזרתי הוא פשוט סירב להניע.

באוטו אין נזילות, זליגות חשמל ושאר בעיות דומות. רציתי לשמוע מאנשים שמבינים בעניין כיצד ניתן לשמור על הרכב? מספיק לדאוג להניע אותו פעם ביום \ יומיים לפרק זמן מסוים?

* להזיז את הרכב מילימטר מהחניה לא בא בחשבון.

נ.ב לא יודע כמה זה משנה: פולו מודל 96 1.4 ידנית.

פורסם
שלום לכולם.

בשעה טובה ביום שלישי הקרוב אני מתגייס ולצערי האוטו הולך לעמוד בחניה תקופה מסוימת (לפחות חודש).

בנוסף לזאת בסוף חודש נובמבר פגים תוקפי הביטוחים על הרכב, ז"א הרכב הולך להיות חצי מושבת עד שאני אדע אם שווה לי להמשיך להחזיק בו גם במהלך השירות הצבאי או למכור (הרכב שלי פרטי ואני אחראי לתחזק אותו לכן אני לא ממהר בנושא).

קרה לי כבר מקרה שהייתי בחו"ל שבוע והאוטו עמד בחניה ללא התנעה אחת אפילו וכשחזרתי הוא פשוט סירב להניע.

באוטו אין נזילות, זליגות חשמל ושאר בעיות דומות. רציתי לשמוע מאנשים שמבינים בעניין כיצד ניתן לשמור על הרכב? מספיק לדאוג להניע אותו פעם ביום \ יומיים לפרק זמן מסוים?

* להזיז את הרכב מילימטר מהחניה לא בא בחשבון.

נ.ב לא יודע כמה זה משנה: פולו מודל 96 1.4 ידנית.

למלא אוויר בצמיגים בלחץ גבוהה מהרגיל. מיכל דלק מלא. להעמיד על בלוקים (על מנת שהצמיגים לא יתעוותו מעמידה ממושכת בתנוחה אחת). לדעתי גם כדאי לנתק את הקוטב השלילי של המצבר (אבל כדאי להמתין לתגובת מומחי חשמלאות הרכב).

• תוכן חדש...