Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה רוצה ממנו?

מה כולם רוצים ממנו?

ראבק, שיעזבו אותו בשקט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה בדיוק מה שאני רוצה ממנו, רק מהכיוון ההפוך: שיעזוב אותנו בשקט. שיחזור למקום ממנו הוא הפציע לראשונה בחיינו כרעם ביום בהיר. שלא נשמע עליו יותר. שנקום בוקר אחד, ונבין שהכל היה חלום רע והדבר הזה לא קרה באמת.

זה מה שאני רוצה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ולמה?

מה הוא עשה לך בדיוק?

הוא אנס לך את האופנוע?

ירה לך בטאבון?

בירווז לך את האנקונדה?

מה בדיוק הבעייה שלך איתו?

ויותר חשוב,

למה לעזאזל אתה מפרסם את האיש ופועלו?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מימוש מדויק להדהים של האמרה הידועה:

"איך עושים הון קטן בישראל? עושים עלייה עם הון גדול".

מכל ההחלטות התמוהות שהבחור החליט לבצע,

הריצה לראשות העיר היא ההזויה מכולן.

מי ה-&$#@)&$ המושלם או הנבל המושלם שגרם לו להאמין

שיש לו איזה שהוא שביב של סיכוי להיבחר לראשות ירושלים?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה מדבר כאילו גאיידמק הוא הסרטן של המדינה.

מה הוא כבר עשה לך רע אישית?

הוא פשוט עוד איש עסקים (כזה או אחר) שמנסה לקדם את האינטרסים האישיים שלו בדיוק כמו עוד הרבה אנשים במדינה הזו שעושים זאת עם בצורה מוחצנת ופירסומית כמוהו ובין עם לא.

במה זה הופך אותו ליותר גרוע מהם או אותם ליותר טובים ממנו?

אל תשכח שבזמן המלחמה האחרונה הוא היחיד שבנה ביוזמתו ובכספו עיר אוהלים לתושבי הצפון ואירגן שם משהו שהממשלה לא אירגנה כל המלחמה,בסוף המלחמה הממשלה החליטה להקים עיר אוהלים,יומיים שלושה לפני סוף המלחמה אמרו לי להיות מוכן לכך שחיילים שלי ילכו להקים את עיר האוהלים של הממשלה ושאני בתור רס"פ יהיה אחראי על הבאת הציוד לחיילים שלי וכו', כעבור יומיים נגמרה המלחמה והממשלה והמדינה לא עשו כלום.

כמו כן גם לתושבי שדרות הוא אירגן נופשים מחוץ לעיר ואירגן לילדייהם קייטנות וכו'.

שלא תבין שאני מנסה להפוך אותו למושיע שלנו או לאדם טוב יותר שלא נחשד בפלילים,אני פשוט מנסה להיות אובייקטיבי ולא מנסה להיכנס בו בכל הזדמנות כמו רוב התקשורת והמדינה כאן.

פורסם

גאידמק עלה לארץ לא מציונות טהורה, אלא בגלל שבכל מקום אחר בעולם (חוץ מרוסיה, אולי) האדמה בערה תחת רגליו.

גאידמק משנה את עורו בהתאם למגזר התורן שאחריו הוא מחזר.

גאידמק הוא זה שהצדיק את אוהדי בית"ר על כך שפצחו בקריאות בוז בטקס הזכרון לרבין, בטענה שמדובר באירוע פוליטי.

גאידמק הוא זה שמימיו לא שמע על המושגים "צניעות" ו"מתן בסתר", וניסה לקנות את תמיכת הציבור בעבור נזיד עדשים.

גאידמק הוא זה שברגע שיש מצלמות באיזור, הוא מתחיל לחלק כספים ביד רחבה, אך בחדרי חדרים מלין את שכר עובדיו ופעילי השטח שלו.

גאידמק הוא זה שלקח אירועים לאומיים (מי אמר חגיגת יום העצמאות בפארק הירקון?) וניכס אותם לעצמו.

אם זה לא סרטן - אינני יודע סרטן מה הוא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

סרטן זה בטוח לא, כי הוא לא פגע באף אחד. הוא רק תרם, תרם למען האינטרסים שלו אבל את מי זה מעניין למה הוא תרם?

הוא לא היה צדיק ולא תרם בסתר, הוא עשה את כל זה למען מטרה, שלא צלחה לו אבל מכל הדרך אנחנו נהנינו.

פורסם

שילך לקיבינימט ארקדי המפגר הזה

מאז שהוא הגיע לארץ ותרם הכל היה למען אינטרסים אישיים

הוא פאקיניג חשב שאם הוא יקנה את ביתר אז כל אוהדי ביתר יצביעו לו, אממה שרוב אוהדי ביתר הם בכלל באים מחוץ לעיר

וגם אלו שכבר נמצאים בתוך העיר (כמוני למשל) רואים שהוא לא יודע לנהל קבוצת כדורגל, אז לתת לו לנהל עיר שלמה?!

אפילו בחלומות לא הייתי נותן לו להיות ראש עיר

עכשיו הוא רק הוכיח עד כמה הוא אפס ורק דאג לאינטרסים האישיים שלו.

תודה ארקדי על כך שתרמת ועזרת (למרות שזה היה ממניעים איישים), תודה על 2 אליפויות בבית"ר וגביע המדינה

תודה ענקית על הדאבל ההיסטורי שהבאת למועדון

אבל חלאס לא רוצה לשמוע ולא רוצה לראות אותך! תעזוב לנו את הקבוצה בשקט ותחזור לרוסיה!

Toyota Yaris TS

פורסם

אתם יודעים מה הבעיה שלכם? אתם כל כך מאמינים לכל מילה של התקשורת.

אין לכם מושג כמה מניפולציות, שחיתות ועיוותים יש בתקשורת.

אין לכם מושג מאיפה הוא בא, אין לכם מושג מה הוא עשה, אין לכם שום ידע מוכח לגבי ההיסטוריה של הבנאדם.

ובכל זאת, אתם מדברים כאילו ישבתם איתו באותו כיתה ועבדתם איתו.

פורסם

מי דיבר פה על הסטוריה?

תקרא שוב:

גאידמק עלה לארץ לא מציונות טהורה, אלא בגלל שבכל מקום אחר בעולם (חוץ מרוסיה, אולי) האדמה בערה תחת רגליו.

גאידמק הוא זה שהצדיק את אוהדי בית"ר על כך שפצחו בקריאות בוז בטקס הזכרון לרבין, בטענה שמדובר באירוע פוליטי.

גאידמק הוא זה שמימיו לא שמע על המושגים "צניעות" ו"מתן בסתר", וניסה לקנות את תמיכת הציבור בעבור נזיד עדשים.

גאידמק הוא זה שברגע שיש מצלמות באיזור, הוא מתחיל לחלק כספים ביד רחבה, אך בחדרי חדרים מלין את שכר עובדיו ופעילי השטח שלו.

גאידמק הוא זה שלקח אירועים לאומיים (מי אמר חגיגת יום העצמאות בפארק הירקון?) וניכס אותם לעצמו.

מתי כל זה קרה?

פורסם

בקרוב יעלה באתר הרשמי סקר:

בית"ר גאידמק

או

א.ג. ירושלים

:D

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה שאדם תורם ומודיע בחוצות העיר..אין רע בכך.

זה שאדם מקדם אינטרסים אישיים שלו באמצעות תרומות..גם זה לדעתי בסדר גמור.

הבעיה שלי עם האדם הזה.. שהוא חושב שעם הכסף הוא קונה את האדם פיזית.. וברגע שלא "מצייתים לו" הכבשה הופכת לזאב.

כיום..שכל הבועה שהוא ניפח סביבו התפוצצה.. מתגלה האדם הקטן שהוא באמת.

פורסם

אם זה לא סרטן - אינני יודע סרטן מה הוא.

רוב פעילי ציבור ישראליים, בלי קשר למוצא שלהם פועלים באותן דרכים כמו גאידמק. בתור דוגמא, אתם יכולים לקחת כל אחד שנבחר להיות חבר כנסת. זה שלגאידמק יש קצת יותר אפשויות מפעיל ציבור ממוצע, זה עדיין לא אומר שצריך לשפוך אליו את כל הבוץ התקשורתי הזה וללעוג לו. בוץ ששופכים אליו בתקשורת, נובע מכמה סיבות:

1. מוצא (יש אנשים בשילטון המשתייכם לשכבות מסויימות אשר רוצים לשמור את הפריבילגייה שלהם לזכות בלעדית של שלטון מדינה הזאת לעצמם ומנסים בכל דרך להפריע לעלות לתחומים הללו לאנשים ממוצאים מסויימים אשר יש ביכולתם לשנות).

2. קינאה. הרבה דברים שמדינה הייתה צריכת לעשות עבור אזרחים שלה, כולל במלחמת לבנון השנייה, הוא עשה.

3. גיזענות, פשוט כך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...