Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קנינו מאלדן יונדאי גטס שנת 2007 (עלתה לכביש בדצמבר 2006) כרכב שני עבורי (לבעלי יש רכב מהעבודה).יש עליה אחריות יצרן עד דצמבר 2009.

מקריאה בפורומים אני רואה שהדעות לגביה חלוקות.

רציתי לבקש ייעוץ מבעלי הנסיון שמכירים את הגטס החדשה, בעיקר בנושאי בטיחות, צריכת דלק, עלויות אחזקה והמלצות נוספות.

אני שמעתי עליו בסה"כ דברים לא רעים אבל קצת חוששת ורוצה לשמוע את דעתכם.

תודה רבה!:-)

פורסם

קודם כל, תתחדשו. מקווה שתהנו מהרכש החדש.

לא ברור לי מה הטעם להתייעץ לגבי הרכב אחרי הקנייה, אבל בכל מקרה -

בטיחות - הגטס קיבלה ארבעה כוכבים במבחן הריסוק של ENCAP. ציון סביר, אבל כדאי לשים לב לאבזור הבטיחותי של הרכב שנבחן שאולי לא נמצא ברכב שרכשתם.

אחזקה שוטפת - אין משהו מיוחד.

דלק - תדלקו, תמדדו, ותקבלו מידע מדויק בהרבה מהשמועות שתקבלו כאן בפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תצרוכת דלק לפי ממוצע יצרן היא 15.3 ק"מ לליטר.

בפועל היא יותר כמו 12ק"מ לליטר{בנסיעה רגועה}.

אבל כמו שנאמר הכי טוב זה לבדוק לבד.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אחלה של אוטו יש לי כזה מהעבודה. צריכת הדלק תלויה מאוד בנהג אבל בממוצע מחוץ לעיר 13.5 ק"מ לליטר בתוך העיר בערך 9 ק"מ לליטר ועוד פעם תלוי מאוד בנהג,לגבי הבטיחות סעי בזהירות אין רכב חסין .

בקיצור ולעיניין הל תלוי בנהג/ת

• תוכן חדש...