Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון עם הונדה סיויק , לך רק למורשה , היכן אתה גר?

במורשה יעלה לך אותו מחיר , ואולי קצת יותר אבל תהיה בראש שקט ולא תצטרך לחזור "ביום ראשון"

שמן סינטטי 5 /40 בלבד וחלקים מקוריים בלבד , את השמן תקנה בחנות חלפים בזול יותר , אני ממליץ על ליקווי מולי הסגול 5 40

כמו כן תישאר תמיד ליד האוטו ותראה בדיוק מה עושים ומה שמים.

פורסם

גו'ני לצערי הרכב כבר טיפלתי איפה שטיפלתי, ואני לא יכול לעמוד כלכלית בטיפול כפול.

במוסך מורשה המחיר לאותו טיפול יקר ב500 ש"ח בערך, אולי באמת היה עדיף לשלם עוד 500 שקל ולצאת עם ראש שקט, למדתי את הלקח.

אני אעדכן כאן מחר בסביבות 9 בבוקר ואני מקווה שאני אהיה מרוצה, למרות שעם הגישה וההתנהגות של הבנאדם קשה לי להאמין שבלי וויכוחים וצעקות משהו יסתדר.

פורסם

אם הוא לא מוכן לעמוד מאחורי הטיפול של ההגה, אני מציע פנייה לאיגוד המוסכים.

אחרי שתפנה לאיגוד המוסכים תתקשר לחברת כרטיסי האשראי ותעצור תשלומים בעלות שאתה מעריך שהוא לקח לך על ההגה. כשהוא ירצה את הכסף, שיתקשר אליך - ויסדר את ההגה.

להבא אני מציע ללכת למורשה, אין ברירה פשוט במכוניות של ימינו. זה כבר לא סובארו ליאונה.

פורסם

לאחר הרבה הרבה מאוד ויכוחים, האדון שוב נסע(הפעם נסענו הרבה יותר מהר - מעיד על עצבים? ומרחק הרבה יותר גדול) על הרכב ושמע את הרעשים מההגה, הוא טוען שנכנראה והבעיה בתוך מסרק ההגה והעלות של התיקון יכולה לעבור את ה 2000 ש"ח מאחר וצריך לפרק את כל ההגה. :| אז כנראה שבינתיים אשאר עם הרעש המטריד מאוד הזה :?

לגבי שמן הגיר, הוא המשיך לטעון שהשמן שלו הוא השמן טוב וכו', בסופו של דבר (אחרי הרבה מאוד ויכוחים) הוא יזמין שמן מחברת מאיר (4 ליטר) השמן המקורי בעלות של 185 ש"ח כולל מע"מ בהתחלה הוא לא רצה להתקזז על השמן הקודם שהוא שם בלי לשאול אותי בכלל, ואחרי הרבה רעש הוא מוכן להוריד 70 ש"ח מעלות השמן (ז"א להתקזז איתי).

בקשר לבלמים, הוא טוען שככה זה צריך להיות, אני פשוט לא הייתי רגיל שהבלמים היו משוחררים, ככה זה צריך להיות ואני צריך להשאיר את הבלמים ככה, אני לעומתו חושב שאם הבלמים יהיו ככה אורך החיים של הרפידות יתקצר בצורה משמעותית מאחר ואני שוחק אותן עם כל לחיצה על הבלמים, לפחות פי 1.5-2 יותר מאשר בעבר.

מה לדעתכם אני צריך לעשות? כששאלתי לגבי המסנן אויר \ מסנן דלק נאמר לי שוב "אלו חלקים טובים אני לא שם זבל במכוניות, מטופלות אצלי אלפי מכוניות ומאות הונדות"

מה לדעתכם אני אמור לעשות? לא ויתרתי על השמן גיר ואני אעמוד על כך שהוא יחליף לי אותו, הבנתי שלא משנה אם שמים שמן חצי סינטטי או סינטטי מלא, השמן שהוא שם לי במנוע הוא שמן טוב ואין טעם להחליף גם אותו במורשה, השאלה שלי היא אם יש טעם להחליף את מסנן השמן?

לקח שנלמד, להבא לטפל אך ורק במורשה! :wink:

פורסם

מציע לך להיכנס בדחיפות למוסך מורשה לבדוק מה הסיפור עם ההגה.

אני רוצה לקוות שלא ינסו לדחוף לך תיקון בכוח - אלא יסבירו לך עד כמה חמורה הבעיה.

אם זה באמת 2000 ש"ח, קח את זה בכמה שיותר תשלומים אבל תסדר את זה.

פורסם

גם במורשה וגם במוסך שהייתי בו לא אמרו שהבעיה קשה, טענו שזה בלאי רגיל ושזה קורה, רוב הסיכויים שזה יתגבר עם הזמן וכרגע זה לא מהווה בעיה טכנית בנהיגה, אלא רק בעיית נוחות, כנראה שמשהו נשחק וצריך להחליף אותו.

קשה לי מאוד(מאוד) להוציא עוד 2000 שקל על תיקון של רעש מההגה, אולי באמת יש דרך פשוטה יותר לסדר את זה, לאן כדאי לפנות?

מחר אני אמור להגיע למוסך שלו בבוקר להחליף את שמן הגיר, במקום הדקסטרון הוא אמור לשים לי את השמן המקורי של הונדה, יעלה לי אחרי קיזוז 115 ש"ח, אני אעדכן שוב מחר, אני מקווה מאוד שהוא לא ישחק משחקים וישים לי 3 ליטר במקום 4 או משהו דומה, כי שהוא חישב לי את המחיר הוא איך שהוא הגיע ל231 במקום ל180-185 כולל מע"מ, הפעם אני אעמוד לידו לפני שהוא יחליף הכל ואוודא שהוא שם לי את השמן מתוך המיכל שהגיע מחברת "מאיר" ולא דוחף לי שוב דקסטרון ואולי נותן לי לשלם פעמיים על אותו זבל.

פורסם

מצטער על התגובה הכפולה,

החלפתי שמן גיר למקורי, עמדתי לידו וגם נשאר לי חצי מיכל (קצת פחות) משמן הגיר, הוספתי 95 ש"ח, יצא לי בסך הכל 980~ ואפשר להגיד שעם הכאב ראש והדאגות זה לא מתקרב למחיר שהייתי משלם במוסך מורשה, והייתי מקבל גם חותמת עבודה של מורשה.

יצאתי פראייר, והוכחתי שפראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים, למדתי לקח לפחות מהטעות הזו, חסכתי כמה שקלים וגמרתי להרבה כאבי ראש, הייתי מעדיף להוסיף 200 שקל (לקבל הכל מקורי ולא תחליפי) ולצאת עם ראש שקט.

שכחתי לבקש ממנו נוזל בלמים, אני אחליף כבר בטיפול הבא.

אני כרגע מתלבט אם לפרסם את שם המוסך, אני לא רוצה לפגוע לו בפרנסה אבל כדאי שכולם ידעו, היחס שלו ממש אמור להוות תמרור אין כניסה למוסך, אני מטומטם שברגע ששמתי לב להתנהגות שלו לא יצאתי עם האוטו משם.

ד"א נשארתי עם הגה רועש, ובלמים רגישים, אבל באמת שאני כבר לא רוצה לראות את הפנים שלו.

• תוכן חדש...