Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אויש, רון. אתה כזה רדוד! צר עולמך כעולם נמלה!

אצל בחורה - מה שחשוב זה האופי. ואופי טוב בא ארוז ב C-CUP...

חוץ מזה - היא נראית כמו מנחה בערוץ הילדים.

פורסם

קודם כל, הבחורה דווקא נשמעת די בסדר. בראיון שערכו לה בחדשות ערוץ 2 היא ידעה לדבר כמו שצריך.

אבל את מי מעניין כל הזבל'ה הזה??? כל המרדף של כולם אחרי הרייטינג ו"התהילה" נהיה כבר מגעיל. (כששואלים ילדה קטנה מה היא רוצה להיות - היא עונה "אני רוצה להיות מפורסמת") :evil:

אין כמו נשיונל ג'אוגרפיק, דיסקברי, ואנימל פלנט... 8)

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

זה כמו שבנות לא מחרבנות

זה כמו שרואים פורנו בשביל העלילה

זה כמו שרואים פלייבוי בשביל השיחה האינטלקטואלית

כן בטח :twisted:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

והשנייה שהייתה ליידה במועמדות הייתה מאותגרת סיליקון באופן מטורף שזה כבר דוחה כבר המלאכותיות. :shock:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

היא מיוחדת מאוד.העם רוצה בנות שטוחות שיודעות לקטוף פירות!

חוצמזה היא משלנו :)

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

גליה אברמוב היא הכי פצצה שיש שם בחורה ממש מדהימה :yum:

אני רואה אותה בהרבה מקומות בילוי ואפילו בפעם האחרונה איחלתי לה בהצלחה בפליבויי :lol:

גליה אני אוהב אותך ובהצלחה בייביי אני מחזיק לך אצבעות :inlove:

פורסם

כמו שטענתי פה כבר בעבר (בשירשור הזוי כזה או אחר, חפשו ותהנו) - חזה קטן יותר יפה. פשוט רוב הגברים שחושבים כמוני מתביישים להגיד את זה משום מה :oops:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
כמו שטענתי פה כבר בעבר (בשירשור הזוי כזה או אחר, חפשו ותהנו) - חזה קטן יותר יפה. פשוט רוב הגברים שחושבים כמוני מתביישים להגיד את זה משום מה :oops:

ואני הסכמתי איתך....ועדיין מסכים!!! :p

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אני מסכים עם עופר - גליה אברמוב היתה הכי כוסית שם וחבל שבחרו את השטוחה הזו להיות המנחה. תמיד כשחושבים על 'פלייבוי' יש בראש תמונה של בלונידית שווה עם חזה שופע ומשובך... ועכשיו המחנה של 'פלייבוי' בישראל היא שטוחה? פשוט חבל... :roll:

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם

הבחורה הייתה איתי באותו בסיס , והיא לא הייתה שום דבר שנקרא כתבת במחנה.

היא הייתה צלמת צבאית , ואז עברה לבסיס שלי להיות פקידה.

כי בחורה סבבה ומופרעת , בידיוק מה שהערוץ צריך , מילה שלי!

אין לי על מה לסמוך רק על המגדש טורבו...

פורסם

חזה גדול זה אמנם הכרחי לשפנפנה, אבל לטעמי גליה אברמוב נראית כמו אחת שברחה מתל ברוך, פשוט להקיא מכמה שהיא מלאכותית ומגעילה.

ומוץ מזה היא בקושי יודעת להגיד משפטים עם יותר משתי מילים, אז לא פלא שלא בחרו בה. דווקא הנגה הזאת נראית בעלת פוטנציאל מעניין ביותר ..

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...