Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה דיל,1400 ש"ח ומבפנים הדש בורד נראה מצויין.

עסקת המאה?

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל, את המדבקה של ה-M3 הדבקתי ברגע של שעמום. אני רואה אנשים ברמזור צוחקים ומצביעים :lol:

אגב, הרכב נקנה עם 95.000 ק"מ בלבד. מצד אחד, יכול להיות ששיחקו. מצד שני, למה? רק לפרק את הדשבורד ולהרכיב עולה חצי מהרכב :lol:

לגבי השעון טורים: השימוש העיקרי שמצאתי לו הוא כדי לתזמן העברת הילוכים בלי קלאץ'. אני חושב שפיתחתי מיומנות די טובה בזה - אני מצליח להעביר בלי שום חריקה... (אבל זה עוד מימי הקנגו הצבאית, גם לה מגיע קרדיט ;-))

ונסיים בקוריוז: ברכב יש נעילה מרכזית שלא קיימת בשום מכונית! כדי לפתוח את כל הדלתות, פשוט טורקים את הדלת חזק. :) כשסוגרים את הדלתות, מההידף הצ'ופצ'יקים של הדלתות האחרות קופצים מהמקום. וככה אני עושה שתיים-שלוש הקפות סביב הרכב עד שהוא סגור לגמרי... :lol:

פורסם
תתחדש, באמת אחלה דיל.

על כמה טנק קיבלת אותה? מה צריכת הדלק שלה?

אביחי

מה המצב אביחי?

קיבלתי עם רבע טנק. צריכת דלק די סבירה: 1:10 בנסיעה שרובה בין עירונית, כולל עליות, חלק גדול בשטח (שוב, עליות) - פה ושם הייתי אגרסיבי טיפה. (דאבל קלאצ'ים :lol:)

ולכל מי שאומר שזה אחלה דיל: גם אתם יכולים להרשות לעצמכם! (לא רק אנשים אמידים כמוני). הרכבים האלה נמכרים בסביבות ה-2000 שקלים. עם כושר מיקוח טוב - אפשר להוריד בלי בעיה.

כשקניתי את הרכב בדיוק היה סוכות - נסיתי להוריד אותו ל-1000 שקל, אז הוא ענה לי שאפילו סוכה עולה 800 שקל :lol:

פורסם

קיבלתי עם רבע טנק.

תדלוק של טנק מלא מעלה את הרכב בעשרות אחוזים.

תתחדש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
תדלוק של טנק מלא מעלה את הרכב בעשרות אחוזים.

וגם מעלה את האובדן במקרה של גניבה. כשזה מגיע לכספים והשקעות - אני אדם שמרן!

פורסם
כשאני חושב על זה, לא היתה לך 207CC לפני חודש-חודשיים?

היה איזה שרשור שביקשו ממך איתוראן לא להחנות אותה מתחת לבניין....

כמדומני הוא רשם שהיא של דוד/בן דוד שלו.

פורסם
כשאני חושב על זה, לא היתה לך 207CC לפני חודש-חודשיים?

היה איזה שרשור שביקשו ממך איתוראן לא להחנות אותה מתחת לבניין....

אייל, אם היו לי 170,000 שקל, הדבר האחרון שהייתי קונה הוא 207CC :idea:

הרכב היה של דוד שלי, והיה אצלי לסירוגין אחרי שהוא היה בשלילה ארוכה.

• תוכן חדש...