Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ובוקר טוב,

יש ברשותי סוזוקי בלנו שנת 97 אוטומטית.

יש לי בה בעיה כזו:

כשאני נוסע ושומע מוזיקה (אין מערכת רק 4 רמוקלים ומערכת) בכל פעם שאני לוחץ ברקס\ מדליק מזגן\ מדליק אורות גבוהיים\ מתעסק בחלונות (חשמליים)\ פותח חלון, המערכת נכבת ונדלקת בחזרה והאורות קצת נחלשים מעט,

גם כשאני סוגר את החלונות ביחד החלונות עולים בצורה איטית יותר מאשר כשאני סוגר אותם אחד אחד.

כאשר אני עומד במקום ושומע מוזיקה (כשהאוטו מונע) אני יכול לשמוע עד וליום מסויים ואז מתי שהוא פתאום המערכת שוב נכבת.

דרך אגב, שמתי לב שכשאני עומד במקום הטורים נורא נמוכים יכול להיות שזה קשור איכשהו?

מישהו יודע במה מדובר? ומה צריך לעשות בקשר לזה?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

המצב שאתה מתאר מעיד על מתח טעינה נמוך מאד. ואכן טורים נמוכים הם גורם אפשרי לבעיה. מה מראה מד הטורים כאשר הרכב עומד? האם כשהמערכת נכבית נדלקת מנורה של המצבר? בדוק מתח טעינה בשני מצבים, אחד כאשר הרכב מונע במצב סרק. והשני כאשר אתה מרים את הטורים.

פורסם

לאו דווקא מתח טעינה נמוך אלא מתח נמוך. יתכן והבעיה היא התנגדות גבוהה בחיבורי החשמל הראשים.

הדבר הראשון הוא למדוד את המתח על המצבר כשהמנוע דלוק. לאחר מכן הפעל את כל הצרכנים הכבדים ומדוד שוב.

לאחר מכן בצע את אותן בדיקות כאשר אתה מעלה טורים לסביבות ה-1500. דווח את התוצאות.

פורסם

יש לבדוק מתח במערכות השונות, להתחיל בבדיקת מתח על המצבר. באם נמוך מידי, יש לבדוק מתח טעינה, ואפשרות לנפילת מתח בין האלטרנטור למצבר.

יתכנו בעיות אחרות ו/או נוספות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
המצב שאתה מתאר מעיד על מתח טעינה נמוך מאד. ואכן טורים נמוכים הם גורם אפשרי לבעיה. מה מראה מד הטורים כאשר הרכב עומד? האם כשהמערכת נכבית נדלקת מנורה של המצבר? בדוק מתח טעינה בשני מצבים, אחד כאשר הרכב מונע במצב סרק. והשני כאשר אתה מרים את הטורים.

כשהרכב מד הטורים מראה שהטורים הוא בין 0 ל1, לא נשאר קבוע, בדרך כלל באמצע ביניהם ורק יורד יותר ועולה מעט (עד החצי).

• תוכן חדש...