Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אחי נסע ברכב שרשום על שמי,וצילמו אותו על מהירות מופרזת.הדו"ח כמובן הגיע אליי,וביקשתי ממנו שישלם את הדו"ח וגם ידאג להעביר את הנקודות אליו.לצערי הוא שילם רק את הדו"ח,אבל לא העביר את הנקודות אליו.מה אני יכול לעשות עכשיו?אגב הוא לא מוצא את תשלום הדו"ח.הוא אמר לי שאין לו שום בעיה שהנקודות יעברו אליו רק שאני יגיד לו מה צריך לעשות.

מישהו יודע האם זה בכלל אפשרי כעת אחרי שהוא כבר שילם את הדו"ח להעביר את הנקודות אליו?

ואם כן איך עושים את זה?למי פונים?מהי הפרוצדורה?

בתודה מראש

שי

פורסם
שילמת = הודית. לא ניתן להחזיר את הגלגל אחורה.

אבל אחי זה ששילם את הדו"ח!! לא אני!!.

אם הוא ייתן תצהיר שבו הוא יכתוב שהוא שילם את הדו"ח,והוא רוצה לעשות את העברת הנקודות,האם זה לא יהיה אפשרי?

פורסם
לא, את זה הוא היה צריך לעשות לפני התשלום.

לא חלילה שאני מערער על סמכותך,אבל האם את הדברים האלה אתה אומר בוודאות של מאה אחוז?

פשוט אם אתה אומר שזהו החוק,אז אני אסגור את הנושא וחסל עניין.

פורסם

אם חלילה יבוא יום ואתה תקבל דו"ח עם נקודות, תבקש ממנו שיקח על עצמו את הדו"ח שלך ולפני תשלום תדאג להסב את הדו"ח אליו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לא חלילה שאני מערער על סמכותך.

אין לי כאן סמכות, לפחות לא בשנה ומשהו האחרונות (למרות שישנן שמועות עקשניות שמספר משתמשים אשר אותרו לאחרונה בג'ונגלים בדר' מז' אסיה עדיין מתעקשים להתנתק מהאינטרנט בכל פעם ששמי מופיע ברשימת המשתמשים :roll:).

העניין הוא כזה - ברגע ששילמת - רואות הרשויות את תיק האישום (דו"ח הוא כתב אישום, עם ברירת קנס) כסגור, ומשהודית - אין לך יותר זכות ערעור עליו (נק' ההנחה היא שהודאה לא הוצאה ממך בכפייה, ולמיטב זכרוני לא הופיעה בעיתון ידיעה כלשהי בדבר שודד שהלך עם קורבנו ותחת איומי אקדח הכריחו לשלם את דמי הקנס).

• תוכן חדש...