Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כ 100 מטר מהעבודה שלי עליתי על אבן שהיתה מונחת בדיוק באמצע הכביש (לא ראיתי אותה מבעוד מועד בגלל רכב שהיה לפני). מיד נדלקה מנורת לחץ שמן, כיביתי את המנוע וגלשתי עד העבודה.

הזמנתי מכבי אש כדי שיכסו את השמן שלי.

הרמתי את הרכב על ג'ק כדי לראות את הנזק ופשוט נדהמתי (קיויתי שיהיה אפשר לרתך את הקרטר).

את הנזק תוכלו לראות בתמונות.

כמה שאלות:

האם אפשר לתבוע את העיריה במצב כזה?

מישהו יכול לעזור לי להשיג קרטר של 145 TS 147 2.0 אולי 1.6 גם יתאים ו 156 2.0.

חברה סעו בזהירות.

DSC00228.jpg

DSC00229.jpg

פורסם

לא אי אפשר לתבוע את העירייה על זה לדעתי כי האבן הייתה יכולה להגיע מכל מקום לכביש תכלס.

הנזק נראה מאוד רציני יחסית, על כמה נסעת כשפגעת באבן?

פורסם

אאוץ'...

זה לא נראה נעים.

עם כמה שזה כואב, אין מה לעשות. מחליפים קרטר, וזוכים להחלפת שמן מנוע.

בתקווה לשנה טובה!

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אכן תמונות קשות עדיין ניתן לרתך אם יש את החלקים הגדולים , אבל חשוב מהכל יש לבחון אם לא נגרם נזק למשאבת השמן .

אודי.

פורסם

הבעיה עם השמן שפחות מלפני חודש החלפתי :evil: 5 ליטר של AGIP 10-60 סינטתי הלכו לעולמם ו גם 300 ש"ח (שלא לדבר על המחיר של הקרטר עכשיו + עבודה).

פורסם

דבר עם איציק, ב-90% מהזמן מפורק אצלו איזה קארטר.

לגבי העירייה - תתחיל במכתב זהיר למחלקת תביעות של העירייה.

בזמנו - מול אחת העיריות , קיבלנו פיצוי מלא על רנו טווינגו שעבר טוטאלוס בגלל מכסה ביוב ש"קפץ ממקומו" עקב הצפת גשמים.

לא היה צורך ביותר ממכתב ושתי שיחות טלפון, שנערכו כולם בנעימים.

51 קג"מ :shock::lol:

• אחראי פורום
פורסם

אני יודע שאתה צפוני אבל לפחות עד לפני כמה חודשים,

היתה 156 בפירוקייה ליד גבעת שמואל (ממש על כביש 4).

אני לא יודע יותר מזה כי אני כבר לא גר באזור, אולי אחד מהחבר'ה פה יכול להעיף מבט.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• אחראי פורום
פורסם

מצטער, אין לי. אין שם אפילו שלט.

כל אחד שעובר בכביש 4 לכיוון דרום, רואה את המגרש הזה כמה מטרים מהכביש.

ה-156 ממש בלטה שם (כחולה אם אני זוכר נכון), אם היא עדיין שם יהיה ניתן בקלות לראות אותה.

מקווה שתסתדר, אפקח בשבילך עיניים.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• אחראי פורום
פורסם
פורסם

איתי תודה רבה דיברתי עם הבחור, הוא לא מוכן למכור רק את הקרטר (ציפיתי לזה, אין סיבה שמישהו ימכור קרטר של מנוע עובד).

פורסם

ככה זה שהאגן שמן מסגסוגת אלומניום, בכוונה שהוא ישבר,

בגולף דור 2, היה קרטר מפח, סלעים ! הר חורשן, בטונדות, כלום לא היה קורה לו.

גולף דור 4, קרטר מאלומניום, מכה קטנה למטה סדקה לו את הצורה.

על הפנים, בכוונה שזה ישבר.

תמיר

פורסם

אין מנוס מהחלפת קרטר. יציקות אלומיניום די קשה לרתך ולדעתי אם המחיר של קרטר חדש לא מוגזם מידי לא כדאי אפילו לנסות.

לקרטר מיציקת אלומיניום יש יתרונות כגון מעבר חום עדיף וחסרונות של פריכות. מצד שני אם היה לך קרטר מפח יש סיכוי שהוא היה מתכופף ואפילו מפריע ליניקת השמן ממנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...