Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישראל, הוא מדבר על הפעם שהשמעתי לו את הסאבים, ואחרי 5 דקות הגיע שיטור עירוני :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אואואואו זה פשוט מטורף הסאבים האלה, רוצחים!

זה נראה כאילו מישהו השתין מרוב באס :)

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

מה חדש בזה? ומי בודק ככה סאבים? מחברים סאב לשקע חשמלי כאשר הסליל 'קפא' בגלל יותר מדי הספק. ככה משחררים סאב לפני הרי-קויל. אז תפסיק לדחוף את הפלוטוניום בכל הודעה שלך.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

פשוט מטורף...אני לא מסוגל לשבת עם ה 300 RMS שיש לי ברכב אז איך אפשר לשבת עם 5000 RMS

הורס את השמיעה לחלוטין לא מבין מה הקטע בלהחזיק סאבים כאלה ברכב אם מישהו יכול להסביר לי אני אשמח לתשובה רצינית בעיניין.

פורסם

לא לכך אחד יש אהבה לבאס.

במקרה הזה אהבה מטורפת לבאס.

אני גם אוהב באס:multi:

כל כך אוהב ששמעתי שירים וישנתי בצהריים בקיץ לידו על הריצפה בבית:sleeping:

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

אני בהתחלה גם אמרתי:איך אפשר שהסאב גובר על הקומפוננת,אבל אכשיו אצלי אותו דבר,פשוט חייבים לאהוב את זה וזהו

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אני חייב לענות לכל אלו ששואלים "מתי אפשר לשמוע" - אלה לא סאבים של 250 וואט, שאפשר להתקין תוך יום וזהו, נגמר.

הסאבים האלה צריכים השקעה של מערכת חשמל, תיבות (שיתאימו היטב לרכב) ועוד כל מיני "שטויות" פה ושם, ככה שזה ייקח זמן. בינתיים תהנו ממה שיש :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא, את כל הדברים האלה היה צריך לעשות קודם, כדי שכשמגיעים המפלצות, ישר להכניס לתיבה/ות ולנעול..:-)

אתם לא יכולים לעשות לנו את זה.. נותנים לנו פרומואים, תמונות, סרטונים.. מדליקים אותנו, וכשרוצים לשמוע, אומרים שייקח זמן.. :-):-D

פורסם

זה די ברור שיקח זמן, רק לבנות את התיבה יקח כמה ימים\שבועות להנדס:)

מידריינג Hybrid Audio L4

• תוכן חדש...