Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גיא, את כל הדברים האלה היה צריך לעשות קודם, כדי שכשמגיעים המפלצות, ישר להכניס לתיבה/ות ולנעול..:-)

אתם לא יכולים לעשות לנו את זה.. נותנים לנו פרומואים, תמונות, סרטונים.. מדליקים אותנו, וכשרוצים לשמוע, אומרים שייקח זמן.. :-):-D

צביקה שאתה עובד ביום ובלילה יש לך זמן רק לפרומואים אבל עכשיו יהיה הרבה זמן פנוי סוף סוף

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אני מחכה לשמוע אותם יותר מכולם, אבל עדיין, צריך להמתין בסבלנות, גם לצערי (במיוחד לצערו של אחי).. :-(

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה רבה!!

נראה טעים ביותר:)

נראה לי שהסאבים שלך ירקדו משמחה בקרוב!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

צביקה יש להם אותו שם תיראה שוב רק ששלי זה הדגם הקודם מהסידרה XX ומה שמופיעה שם זה סידרה יותר חדשה XXV חוץ מבחוץ לא ניראה לי שמשהו הישתנה בו אותו הספק

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ידידי, אלוהים נמצא בפרטים.. :-)

עכשיו כמעט הכל בסדר..

מה שיש בampguts זה ה XX COLOSSUS. אותו החליף ה XX COLOSSUS II שלך, החדש יותר ממנו.

יש כן הבדלים פה ושם, תסתכל בspecification שלהם. ולכן תשלח להם את זה. או שאני ישלח וזהו? :-)

פורסם

תביא לו חשמל, הוא יעמוד בהצהרות שלו. בכל זאת, זה לא הדגמים הפשוטים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תביא לו חשמל, הוא יעמוד בהצהרות שלו. בכל זאת, זה לא הדגמים הפשוטים.

ידוע שהיפוניקס מגזימים בהצהרות שלהם לכן שאלתי.

IBIZA 20vt

• תוכן חדש...