Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמנם מדובר במגבר שונה, אבל שתיהיה

אינדיקציה:

TEST RESULTS של caraudiomag:

OUTPUT POWER @ 1%THD,

100Hz, 14.4 Volts

Mono @ 4 ohms 1,708 wattsMono @ 2 ohms 3,062 wattsMono @ 1 ohm 4,696 wattsOUTPUT POWER @ 1%THD,

100Hz, 12.5 VOLTSMono @ 4 ohms 1,237 wattsMono @ 2 ohms 2,223 wattsMono @ 1 ohm 3,512 watts

http://www.caraudiomag.com/testreports/0608_cae_hifonics_xx_goliath_amplifier/power_charts.html

לעומת הצהרות יצרן שלא כתוב, אך כנראה נמדדו ב14.4V:

1800-3200-5000 ב1-2-4 אוהם בהתאמה.

הייתי אומר קרוב מאד..

פורסם

ידוע שהייפוניקס מגזימים בהצהרות, בגלל זה רשמתי שלא מדובר כאן בסדרות הנמוכות והפשוטות ששם זה כן קורה. עדיין, מדובר במגבר שאמור להיות ממש חזק ודיי איכותי, שאמור לעמוד בהצהרות שלו (מגבר יקר וחזק מאוד). בגלל זה אני מאמין שהוא דווקא כן עומד בהצהרות, או לפחות מתקרב אליהן. בתקווה :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
סימן טוב ומזל"ט

לאן אתה רותה להגיע זה מה שמעניין אותי

או יותר נכון לאן תגיע אחרי ששני ה"הענק הירוק" האלו ייבעטו אותך!

אני מקווה לא להגיע לשמשה הקידמית לפחות אני תמיד עם חגורת בטיחות:-)

ולגבי המגבר אם הוא עומד בהצהרות זה אני לא יודע שיהיה חשמל כמו שצריך ניבדוק מה הסיפור שלו

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
ידוע שהייפוניקס מגזימים בהצהרות, בגלל זה רשמתי שלא מדובר כאן בסדרות הנמוכות והפשוטות ששם זה כן קורה. עדיין, מדובר במגבר שאמור להיות ממש חזק ודיי איכותי, שאמור לעמוד בהצהרות שלו (מגבר יקר וחזק מאוד). בגלל זה אני מאמין שהוא דווקא כן עומד בהצהרות, או לפחות מתקרב אליהן. בתקווה :-)

גאי חמוד יצא לי להתקיין בחיי 2 כאלה האמן לי שאם וזה אם גדול מאוד הוא יקבל את האמפרז שהוא אמור לקבל האמן לי הוא יתן לסבים הללו בראש:brickwall::brickwall::brickwall::brickwall::brickwall:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

יחיאל עכשיו הרגעת אותי קצת:-)

שפוך קצת אור על המגבר הזה איך הוא איזה סאבים חיברת אלייו איך החשמל {כמה אמפר}

פורסם

לזה בדיוק אני מצפה!!

שעם חשמל טוב, תיבה טובה והגברה בריאה, זה יהיה אחד הדברים הכי חזקים בארץ :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי? אחד הדברים הכי חזקים בארץ? אתה רומז לזה שהוא לא יהיה הכי חזק? מה אתה מכין לנו? :lol::wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון קטנטן ביום שני הייתי אצל רוני {לאוד אנד קליר} בסדנת הניתוחים שלו:-) על מנת שיתכנן ויבנה לי תיבה מתאימה

התיבה תיראה ככה בערך

box_wedge2_in_on.gif

פורסם

אולי תנסה תיבת HORN ואז באמת יהיה בום

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תוכן חדש...