Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק אתמול קראתי כתבה בעיתון:

"ישראל נערכת לאפשרות של רעידת אדמה. החלטת הממשלה באה בעקבות סקרים ותחזיות של מוסדות מחקר מוסמכים, הצופים רעידת אדמה חזקה בישראל.

אי אפשר לחזות מראש את מועד התרחשותה אך עלינו להיערך לקראתה".

:-D

תתחדש, נראה ממש מפחיד

פורסם

תפסיקו לחשוב שזה אודיובאן,זה GROUND ZERO,יופי של טוויטרים 2500 רמס

ישראל אמרתה 5 לא?

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אה,,זה כל סליל,הבנתי,המגנט לא קטן מדי?

פורסם

הוא הביא 2 סאבים!!! מה לא הבנת בזה? כל אחד 2500WRMS. עכשיו מובן?

מי כבר "הלשין" על המפגשון של היום??

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוו סוף סוף משהוא מעניין :idea:

ישראל אני רואה שהגיעה סוף כול סוף הכלה המיועדת אז ילה כדימה יש לך המון עבודה בבגג' אני לא מקנה בך :lol:

אלאה אם כן יטבתלו להם שני מושבים אחוריים ואז באמת היה רעידת אדמה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

אה..חצי סאב 2500 והחצי השני 2500 נכון?מה הסאב מתחלק לשתי חלקים?יש דברים כאלה?חצי סאב מנגן נמוך והחצי השני גבוהה,שתי ממברנות?

פורסם
אה..חצי סאב 2500 והחצי השני 2500 נכון?מה הסאב מתחלק לשתי חלקים?יש דברים כאלה?חצי סאב מנגן נמוך והחצי השני גבוהה,שתי ממברנות?

אתה צוחק או שאתה רציני??!! הבן אדם הביא 2 (שניים) סאבים (דגש על ה - ים), בתמונה הוא הראה אחד, אבל תדמיין עוד אחד ממש ממש ממש דומה לו, כל אחד מהם (משני הסאבים) הוא 2500 RMS, אם ניקח את הסאב שבתמונה, ונדמיין שלוקחים עוד אחד (שוב מזכיר - ממש ממש ממש דומה) ונחבר אותם ב-י-ח-ד נקבל 2500 כפול 2 או אם תרצה, 2500 ועוד 2500 ונקבל ב-י-ח-ד הספק של 5000 RMS.

הסבר יותר פשוט מזה, זה כבר לצייר קומיקס.

בשיפוצים

• תוכן חדש...