Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לקנות רכב. האם קניה מסוכנות רכב מורידה מערך הרכב?ובכמה? האם זה כמו לקנות רכב מהשכרה? והאם ברישיון רכב רשום בעלות קודמת "סוכנות"? או שזה כמו לקנות מאדם פרטי? מומלץ לקנות מסוכנות או לא?

כמו כן יש לי עוד שאלה: רכב בבעלות קודמת מדינת ישראל, מוריד מערך המחירון ובכמה?

אשמח אם תענו לי אני ממש לא מבינה בזה.

פורסם

יש סוכנויות רכב שהם טרייד אין כזה או אחר של היבואן ,יש חברות ליסינג /השכרה בנפרד ויש מגרשי רכב של סוחרים-נוכלים,שבפורום הייעוץ יש שרשור ארוך ייחודי ומענייןם שכדאי לקרוא בעיון לפני רכישת רכב.

רכב שהיה בבעלות המדינה לשעבר אינו מומלץ לקנייה למרות שהמחירון די שחט אותו כיוון שהבלאי שלו הוא פי כמה מגילו של הרכב על הכביש שלא נאמר דבר וחצי דבר לגבי עבר תאונתי בעייתי מאוד וקושי עתידי למכור את הרכב ליד הבאה.

לגבי % הפחתה,או שתקני מחירון או שתתייעצי עם סוכן הביטוח שלו יש מחירון צמוד ביד שכולל תוספות /הפחתות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

העובדה שהרכב נקנה מסוחר רכב או מסוכנות רכב לא מופיעה ברישיון הרכב ולא אמורה, תיאורתית, להוריד ממחיר הרכב.

בפועל, רוב הרכבים שמגיעים לאותם סוכנויות הם רכבים יוצאי השכרה, ליסינג, ממשלת ישראל וכן הלאה ולכן סביר להניח שאצל סוכנות רכב כן תקבלי הפחתה מהמחירון.

ובכל מקרה - הגיע הזמן להפנים שהמחירון הוא רק מחירון. הוא לא תורה מסיני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני ממש לא מבינה בזה.

הצירוף של רכישת רכב מסוחר בלי הבנה מינימלית הוא צירוף קטלני. חלק מהסוחרים הם הגונים וישרים (את הרכב שלי, למשל, קניתי מהטרייד-אין של קרסו בריב"ל), אבל לצערינו רובם המכריע הם חאפרים שעובדים מהבית עם עשרים מספרי טלפון וקומבינות מפה ועד הודעה חדשה. את תהיי טרף קל בשבילם.

אם התקציב שלך גבוה, חפשי רכב בטרייד-אינים של היבואנים (לובינסקי-טרייד, קרסו, טופ-טרייד וכו' וכו'). גם שם צריך לבדוק בשבע עיניים (אסור לסמוך על אף אחד בעיניים עצומות), אבל ככלל הם לא מתעסקים עם רכבים שעברו תאונה וגם נותנים אחריות מסויימת.

אם התקציב שלך נמוך - תחליטי איזה רכב מתאים לך (קטן/גדול, אוטומטי/ידני, אירופאי/יפני/ממאדים וכו') ותתחילי לחרוש את YAD2 וחבריו. יש לא מעט סוחרים שמתחזים למוכרים פרטיים ולכן תמיד צריך להיזהר - בקשי ממי שמציג לך את הרכב ת.ז. והשווי לנתונים שברישיון הרכב. אם יתחילו לספר לך סיפורים (אני מוכר את הרכב בשביל דוד שלי, הוא צריך את הכסף בשביל השתלת זנב לאיגואנה שלו) - לקחת את הרגליים וללכת.

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=IwNp1AM56U0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תתרחקי מסוכנות רכב, במיוחד שאין לך נסיון וידע.

תיכנסי לאתר YAD2, תמצאי מוכר פרטי ותעסי עיסקה שקטה ובטוחה.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

• תוכן חדש...