Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 3 שנים עשו לי תיקון של השמשה הקדמית שכלל פירוק שלה , חיתוך רקבונות וריתוך טלאים , והדבקה של השמשה עם ניקלים,

כשחיברו את הכל אז לא הרכיבו את כיסויי הפלסטיק שבצדדים , הכוונה היא שלכל ווישר שנמצא בשמשה הקדמית יש מעין כיסוי פלסטיק עם חור (בשביל המוט של הווישר) שהפלסטיק הזה בעצם מכסה את הפח גם כן, מחלודה.

השאלה היא האם בכדי להרכיב 2 פלסטיקים כאלו צריך לפרק את השמשה הקידמית?

הכוונה בלהדביק זה לא סתם למראית עיין אלא שזה ממש יעשה את העבודה וישמש כחלק מתעלת הניקוז, במקרום שהמים יזרמו על הפח. (כמו במצב המקורי)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

 

פרטים בה"פ .

×
×
  • תוכן חדש...