Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לשדרג את מערכת החשמל ברכב, ע"י החלפת האלטרנטור לאמפרג' יותר גבוה,

האופציות העומדות לרשותי הן: 90,120 160 ו-170 אמפר.

הייתי מעוניין לדעת מה ההשלכות של ההחלפה הזו, ובמה זה כרוך,

והאם ישנה השפעה על צריכת הדלק, או קיצור חיי אחד הרכיבים, ובכלל האם יכול

להגרם שינוי לרעה באחת מהמערכות ברכב,

אשלח לשמוע תגובות המלצות ומענות.....

*המטרה שלי לשדרג את האלטרנטור היא לצורך שימוש ב2 מגברים (LRX 4.1K + DLS A6)

ישנם נפילות מתח ברכב, אז ככה שאל תגידו שאין צורך בקבל,

קבל לפי דעתי לא יפתור את הבעיה, אלא יקל עליה.

תודה.

פורסם

קבל גם עלול להחריף את הבעיה כל עוד מערכת החשמל לא חזקה מספיק.

תריץ כאן חיפוש בנושא של "אלטרנטור" אתה תמצא הודעות של גרין מונסטר (ניר) שמאוד יועילו לך בנושא.

תריץ חיפוש על "שדרוג שלושת הגדולים".

תיקח את הרכב לבדיקת עומס ותראה כמה אמפר המערכת צורכת בעומס שיא כשהכל פועל - מזגן, אורות, מערכת.

וככה יהיה לך מושג פחות או יותר כמה חסר לך.

120 אמפר נשמע לי מעל ומעבר למה שציינת למען האמת - כל מה שיש אצלי בחתימה דרך אגב פועל על האלטרנטור המקורי ולא נראה שיש בעיה וממש אין נפילות מתח. (הרכב הוא טויוטה קורולה 96 אלטרנטור מקסימום 75 אמפר).

תיקח גם בחשבון שאלטרנטור לא מתאים עלול לגרום לשריפה בגלל עומס יתר על המצבר - תוודא שאתה קונה מוצר איכותי שמותאם היטב לרכב שלך - אתה תמצא מידע על זה גם כן בעזרת חיפוש, אתה תראה שם בעיקר הודעות של ניר של אליקו (ד"ר באס בשבילך).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אכן נושא הקבל נטחן עד דק.. בצע חיפוש.

קורולה 96 - אלטרנטור מקורי בא עם 70AH, אם אין לאדי שום בעיות, אתה לא אמור להיות מודאג כי

סיביק 97 - אלטרנטור מקורי בא עם 75AH.

אלא אם כן אתה הולך לשים צרכנים [מגברים] זוללי חשמל וגם אז, לדעתי חווט איכותי ומתאים, יספק את הנדרש.

אמנם לי יש את הLrx 4.1, והוא לא הכי צנוע בחשמל, אבל האלטרנטור שלי 120 אמפר..

פורסם

השאלה שלי היא, האם אלטרנטור (90 אמפר לדוגמה) לא יגרום נזק או יגביר את הצריכת דלק,

וזה במידה ואני מביא לו (לאלטרנטור) מצבר מתאים.

לגבי הקבל, אני יודע שהנושא נטחן מכל כיון אפשרי, לכן לא שאלתי עליו,

מה גם שאני לא מתכוון לשים קבל,

תודה.

פורסם

תיקח בחשבון שעם אתה מחליף אלטרנטור יותר חזק אתה עלול לשרוף את המצבר בשביל שזה לא יקרה אתה צריך גם להחליף מצבר אני מציע שלפני שאתה עושה שידרוג כזה תחליף חוטים באוטו שלך כמו שאיציעו לך

• תוכן חדש...