Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צנרת מלאה זה אומר צנרת פליטה מהטורבו עד הדוד האחורי כולל, זה ייתן תוספת כוח נחמדה "ונשימה בריאה" בסל"ד גבוה.

newageexhaustsystemscheip2.th.jpg

תשתמש בחיפוש ותמצא עוד מידע.

אם תחליף רק דוד אחורי זה לא ייתן כלום.

פורסם

כשאני מתכוון לסיבוב הגלגלים במקום,

אני מדבר על יציאה מהמקום,

לגבי פירפור בהילוך ראשון[לאחר תחילת הנסיעה]/פירפור עד 70[סיאט זה מאסלקאר?]

ביציאה מהמקום, או שגלגל מסתובב במקום איזה חצי סיבוב, ''תופס'' אחיזה ומתחיל לנוע, או שהוא לא מפסיק להסתובב לכמה שניות.

לגבי פירפור גלגלים אחרי שילוב להילוך ראשון[כן, זה אפשרי], לחיצה קלה מאוד על הקלאצ' ולהוריד טיפה את הרגל מהגז תחזיר את האחיזה.

ב-FUNNY CARS[אלה עם המנועים בגודל החדר שלך שנוסעים 400 מטר ב10 שניות], במקרה של איבוד אחיזה בצמיג, יש שיטה של פימפום דוושת הגז, גם זה עובד ברכב ידני, אך התוצאה מסרסרת[המטרה היא יציאה כמה שיותר מהירה, פימפום מחזיר את האחיזה על חשבון הזמן].

----

פורסם

תודה רבה לכם על כל ההסברים חברים

לסיכום אני ארצה לשאול אתכם שאלה אחרונה ברשותכם בנושא של שיפור המרכב.

לפי מה שהבנתי כדאי לי לשפר את המרכב כך:

להוסיף צ'יפ ואחר כך צנרת מלאה 2.75 .

במה שנשאר להשקיע על סט בולמים וקפיצים איכותי.

וזה ההשקעה שהכי כדאי לי להשקיע לדעתכם במרכב בשביל להנות מכל שיפור שהעשה לרכב ?

תודה

פורסם

לפותח השירשור.

מצורת הכתיבה וההסבר שלך, אני מהמר שאתה לא בדיוק מסוגל לנצל את הרכב שלך, שבבסיסו הוא רכב מעולה, ובחלק מה"שיפורים" אתה רק יכול להרוס אותו, לגבי פירפורים ושאר שטויות שנזרקות לאוויר, ברכבים חזקים, לא מאיצים בכל הכח וההספק בהילוך ראשון, אלא אם אתה מעוניין להשקיע את ה 10,000 שקל שלך בקלאץ' ובשיפוץ גיר !!!

היתרון ברכבים חזקים מאד, הוא יכולת האצה מרשימה גם בהילוכים ובמהירויות גבוהות, וכן בשלדות מתקשרות וספורטיביות.

מכיוון שכך, הרשה לי להציע לך בדיוק את הצעתו של בגירה, אבל רק בסדר ההפוך !!!

1. קורס נהיגה מתקדמת

2. שיפור מתלים לסט מקצועי אייבך - בילשטיין\קוני (קרא קצת בפורומים יעודיים לרכב שלך, למשל vwvortex)

3. צ'יפ בלבד, שיספק כ 25-30 כ"ס

בנוסף, אני מציע לך לקרוא היטב את המאמר שלי על שיפור סיאט לאון טורבו, מופיע בידיעה העליונה בפורום זה בקובץ המאמרים.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

לפותח השירשור שלום

ראיתי שרשמת כי מישהו המליץ לך להוריד ממיר קטליטי- חשוב שתדע שהדבר אינו חוקי ויוצר בעיות במעבר הטסטים(בצורה הרבה יותר מוחשית משאר הדברים הלא חוקיים)

בכלל, לטעמי אין לך טעם להתעסק עם הצנרת בנתיים, מנסיוני הדל צ'יפ כשיפור יחיד הוא שיפור דרסטי ומספק הרבה יותר ממה שתרגיש כשתוסיף צנרת לאחר מכן.

יש לך 10K , זה סכום מעולה, כמו שרוב קודמיי רשמו לך , הייתי בראשית מוסיף לרכב צ'יפ , רבעיית צמיגים ספורטביים מהשורה הראשונה ובולמים קפיצים

עם המכונית הזאת הייתי ניגש לקורס נהיגה מתקדמת

אני יכול להבטיח לך הנאה צרופה מהחבילה הנ"ל, אח"כ השמיים הם הגבול

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מה עם "השתלת" LSD בתוך הדיפרנציאל?

הרי בזמן ה"זינוק" רוב המשקל עובר לגלגלים האחוריים, ואם הגלגלים הקדמיים (עם יכולת אחיזה מופחתת בגלל פחות משקל) מקבלים מומנט גבוה, ולאחד מהם אחיזה גבולית, הרי שהוא יפרפר, והכוח יעבור אליו.

LSD לא יפתור (כמובן) את בעיית המשקל המופחת (זו הסיבה שלמכוניות חזקות במיוחד יש הנעה אחורית, או אפילו כפולה), אבל ישאיר חלק מהכוח לגלגל שאוחז יותר.

איני מכיר את הליאון, ואיני יודע אם ואיזה LSD אפשר לשתול בדיפרנציאל שלו, אבל מהנסיון שלי בפורסטר (שיש לו הנעה כפולה), אחרי התקנת LSD בדיפרנציאל האחורי (מאוחר יותר הותקן גם בקדמי) הרכב אחז בסיבובים טוב יותר. והרי האפקט של גלגל פנימי המאבד אחיזה בסיבוב חד דומה לאבדן האחיזה של גלגל קדמי בזמן הזינוק.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

ליאור, אני דווקא חולק על דעתך.

אתה מציע לבחור לקחת קודם כל קורס נהיגה מתקדמת ורק אז לשפר, טעות. הרכב אחרי השיפור לא יהיה דומה למה שהוא כיום, וכל הקורס יכול להזרק לפח. לדעתי, קורס בסוף, שידע להתמודד עם מה ש"בנה" בצורה הטובה ביותר.

סט מתלים איכותי - 6000 ש"ח

סט צמיגים דביק ואיכותי - 2400 ש"ח

צ'יפ מוכן (לא יודע אם יש צורך להשתגע עם קאסטום עקב שכיחות הצ'יפים המוכנים,

אגב לא להתפתות ולעבור את ה1.1 באר) - 2000 ש"ח

תוסיף לזה את קורס הנהיגה המתקדמת ויש לך חריגה קלה מאוד בתקציב.

רצוי לציין שרשמתי מחירים יחסית יקרים, אז לא בטוח גם שתהיה חריגה כלל.

שי.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

לפותח השירשור,

לפי הרושם שלי מצורת הנהיגה שלך, הייתי שומרת את הכסף לקלאצ' חדש....

ולמגיב שמעלי,

2400 לסט צמיגים דביק ואיכותי?? כולל התקנה?? ברמה של ה-F1?? איפה??

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

לא דיברתי על ה-F1. יש מגוון צמיגים איכותיים וטובים שאוזחים מעולה בתקציב של 600 ש"ח לצמיג כולל מע"מ.

לדוגמת היוקו S DRIVE, טויו T1R וכדומה. אחיזה מעולה עם שחיקה סבירה.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

אין טעם לחזור על דברים שנאמרו, אוכל רק להוסיף כי לרכב הנ"ל יש קיט של פילטר אוויר פתוח מרשים מאוד שמחירו נע סביב ה1K.

בן- לשרשור על סיאט אתה מגיב גם מתאילנד?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...