Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי,

אז גם אני מצטרף לשרשורי המחשבים האינסופיים שפוקדים אותנו לאחרונה.

הגיע הזמן להחליף את הLG 1750SQ הוותיק והמצויין שלי. (בן 3)

או יותר נכון, מצאתי לאן להעביר אותו וסוף סוף יש לי תירוץ לקנות חדש... :-D

הזמנתי מסך סמסונג מדגם 932BF (לקחתי אותו במכרז ב WALLASHOPS) ,

ועכשיו התחרטתי ואני שוקל להחליף אותו ל 2253BW או 2243BW

עקרונית אני לא מחסידי ה WIDE, אבל יש לי הרגשה שב22 אינץ' הגובה הנמוך של מסך ה WIDE לא יפגום בחוויה.

הייתי שמח לקבל המלצות בעד ונגד , מאנשים שבאמת מכירים את המסכים.

מה השימושים אתם שואלים?

CARSFORUM , אינטרנט, משחקים פה ושם (בעיקר שם) ,לא עיצוב גרפי או משהו קרוב.

אני גם לא רואה סרטים במחשב כי יש לי מחשב HTPC למטרה הזאת, זה מחשב לעבודה בעיקר.

תודה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לצערי איכות המסכים של LG מאכזבת לאחרונה.

אני לא זוכר מסך אחד של LG שפתחתי מהקרטון ולא היה בו DEAD PIXEL.

לעומת זאת יש לי נסיון טוב מאוד עם השירות של חיון.

מסך בן שנתיים וחצי שהיה לפני תום האחריות התקלקל אצל ההורים שלי, נמסר לתיקון והתקלה חזרה אחרי חודש-חודשיים.

בפעם הבאה שהגעתי לשם כבר חיכה לי מסך חדש במקומו כדי לא לטרטר אותי פעמיים.

כמו כן, מכיוון שכבר הוזמן ה932BF אז אני יכול להחליף רק למסך אחר של סמסונג.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל יש לי בדיוק מסך כמו שלך,ה-LG,לא מבין מה הבעיה איתו,אני גם נהנה ממנו כבר 3 שנים והוא ממש מצויין בלי שום פיקסל שרוף.

לעומת זאת אצל אחי בחדר עומד סמסונג 225MS שהוא 22 אינצ",וזה פשוט פצצה של דבר מחשב עם מסך כזה,ייקח לך כקצת זמן להתרגל אולי לגודל.מאוד מומלץ.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אייל יש לי בדיוק מסך כמו שלך,ה-LG,לא מבין מה הבעיה איתו,אני גם נהנה ממנו כבר 3 שנים והוא ממש מצויין בלי שום פיקסל שרוף.

לעומת זאת אצל אחי בחדר עומד סמסונג 225MS שהוא 22 אינצ",וזה פשוט פצצה של דבר מחשב עם מסך כזה,ייקח לך כקצת זמן להתרגל אולי לגודל.מאוד מומלץ.

אין בעיה איתו, אבל החלטתי לתת אותו לאחותי לרגל תחילת לימודיה (יחד עם מחשב שאני מארגן לה) במקום מסך CRT שיש לה כיום.

אני גם מחפש מעל שנה תירוץ לשדרג ליותר גדול ,וסוף סוף יש....:-D

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני גם מחפש מעל שנה תירוץ לשדרג ליותר גדול ,וסוף סוף יש....:-D

שיהיה במזל טוב ובשעה טובה, לפי תורת הפאנג-שוואי אתה פועל נכון (מוציא ישן כדי להכניס אנרגיות חדשות)... :wink:

אנא עדכן לגבי הרכש החדש וחוו"ד שלך שכן הנושא אקטואלי גם אצלי.

תודה !

פורסם

אני מאד מרוצה מהסמסונג 226bw, אבל אתה לא חייב כזה מסך דווקא כדי להנות ממנו אם השימושים שלך הם בסיסיים ביותר,

יש מסכים זולים יותר ואיכותיים גם כן, אחרי שתעבור ל22" לא תוכל לחזור אחורה.

ובכלל מאוד ממליץ על מסכי סמסונג, עוד מתקופת הCRT.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני עובד על 932BF מזה כשנה.

אני לא מאותם וידיאופילים (על בסיס אודיופילים) שאשכרה מבחינים בכל גוון וגוון בתצוגה, אבל אני כן יכול להגיד שמדובר במסך חביב, גוונים טובים ותצוגה ברורה וחדה. מה שכן, יש לו חיסרון עיקרי כשעובדים על קצב רענון של 2ms יש מריחה נוראית של הצבעים בתנועות מהירות וזה מפריע מאוד כשצופים בסרטים ומשחקי מחשב. כמובן שאפשר לבטל את האופציה הזאת ולעבוד בקצב רענון של 5ms ואז גם סרטים ומשחקים נראים יפה, אבל אין שום אפשרות לשנות את האופציה הזאת כברירת מחדל וכל פעם שהמסך נכבה הוא חוזר ל2ms. בקיצור, מעצבן ולא נוח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בסופו של דבר החלטתי ללכת על ה 2243BW, הוא מאוד מרשים וגם המעמד בצורת PIVOT שימושי (כיוון לגובה )

למרות שעל הנייר ה2253W עדיף כי יש לו 2MS (ולמה שאני לקחתי יש 5MS), אבל הסטנד שלו פשוט.

(אני לא מאמין בהבדלים האלה בms... נראה לי שהכל אחיזת עיניים).

לצערי הסתבכתי קצת עם העניין כי ה932BF יצא למשלוח ויתכן שיחייבו אותי עוד כמה שקלים על משלוח כפול או ביטול מסוג או לא יודע מה.

סתם שתהיו בעניינים, הייתי צריך להוסיף 70 שקל כדי לשדרג. ממש בלי כסף.

dorki, אני אעדכן לכשיגיע...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מכירה אישית.

1080 ש"ח כולל משלוח, לא זכיתי ישירות במכירה אלא חזר אליי נציג מכירות אחרי יום יומיים והציע לי במחיר קצת יותר גבוה מההצעה האחרונה שלי.

ייתכן שאצטרך לשלם עוד איזה 50 ש"ח על זה ששיניתי את ההזמנה אחרי שהמסך יצא לדרך, אבל ננסה לצאת מזה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
20 בתצורה הזאת כמעט אינו קיים בשוק.

לא יצא לי פיזית לראות דגמים נוספים חוץ מ 203B של סמסונג שהוא דגם ישן יחסית.

2007FP

• תוכן חדש...