Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

8)1. עופר דותן - מביא שיפודים של פרגיות ומערכת מותקנת לכל מי שרוצה לשמוע..

2. איציק - 50 פיתות ומגיע לשמוע את המערכת המותקנת של זה שמעליי.

3.אריק - 2 בקבוקים של שתיה ליטר וחצי וחומוס + נרגילה.

4. איתמר - קילו חומוס (ומגיע ב 10 בבוקר כדי להיות זה שישמע ראשון את המערכת של זה שנמצא 3 מעלי).

5. focalist - עודד - מגיע ב-9:59 כדי לשמוע לפני זה שמעליי :smile: - עם חבילת קבבים ובקבוק שתיה

6. JUNIOR 66 - מסיים לעבוד ב-3 וחצי בבוקר ומגיע ראשון לישמוע את מספר 1 מביא שתייה +בשר.

7. shorlakk - צביקה - מגיע עם 10 בקבוקי שתיה, 20 חזה עוף, חמוצים ומבקש לקנות גריל סקסי לIDMAX12 שלי.

8. דניאל מיכאלי - פעם ראשונה שבא למפגש. שתי ששיות בירה בא טוב?. מגיע עם חבר

9. MASHIAH - חבילת קבבים +שתייה

10. elik0 - מביא שולחן, כוסות,סכינים,מזלגות,צלחות,שקיות אשפה

11. שומאכר (דוד) - מביא המבורגרים ושתיה.

12.avk-בא עם חבר,מביא בשר +שתיה.

13.urban.racer שישייות ועוד שולחן (אם צריך גריל, רק תגידיו).

14. עידן :multi: אני עוד לא יודע מה אני מביא אבל אתם יודעים שאני אף פעם לא בא בידיים ריקות 8)

פורסם

לכל הרוחות! 95אחוז שאני לא אוכל להגיע, חבל.

התכוונתי להגיע עם הרכב של אבא שלי עם ההתקנה של רוני אבל זה יצטרך להמתין כנראה למפגש הבא. :-(

ורציתי לשמוע את הלגטייה.

אם אני כן אוכל להגיע אז אני כבר אברר על הדרך מה צריך להביא.

כרגע - לא מגיע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם המפגש היה נדחה לשבוע אחריי הייתי יכול להגיע.

(רבע'ק!@ , זה אמור להיות אחת לחודש!!).

אם ניתן לדחות את המפגש בשבוע זה יהיה פנטסטי.:arrow::arrow::arrow::arrow:

under construction..

פורסם

אני ממש אנסה להגיע שמו לי משמרת ב 10 בבוקר יום שבת..ואני אסיים סביבות 4... ביקשתי שישימו אותי בלילה בעזרת השם ישימו אותי בלילה ואוכל להגיע !!:-)

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

אני עוצר באופן זמני את השרשור הנ"ל.

ראו הודעה דביקה בנושא והגיבו בהתאם.

כשתהיה תשובה נפתח את השרשור הנ"ל או שרשור מתאים אחר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

טוב, אז לאור השתלשלות הענינים ותוצאות הסקר חזרנו לתאריך המקורי של המפגש.

נמשיך כמתוכנן .

לבי עם אלו שלא יכולים לבוא אבל אי אפשר לרצות את כולם .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני גם מגיע עם שישית בירה.

ואני צריך קצת עזרה מזה שפתח את השרשור:wink:

כי עשיתי פאשלה קטנה במערכת, אז אני צריך כיוונים חדשים.:-(

פורסם

בא להגיד שלום :-)

איתמר, תביא את מה שצריך כדי לבדוק את הנושא שדיברנו עליו...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חבל נורא, היה לי קל הרבה יותר שבוע לאחר מכן, אך בכל אופן אגיע. מאידך, אם יש שם משחק אז ממילא זה לא רלוונטי..

להבא הייתי מציע לעשות משהו כזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=168970

או לחלופין לעשות את זה בזמנים קבועים, כך שיוכלו לתכנן זאת מראש. נראה לי כי בפורמט כזה יש סיכוי טוב יותר להגדיל משמעותית את מספר המשתתפים, ונראה לי שזה ראוי ונכון. [למרות שמבחינת האפשרוית לשמוע דברים חדשים, יהיה 'תור' גדול יותר:lol:] לא יודע כמה באו אז, אך הצביעו כ50 איש.

פורסם
איזה מגניב,זה לכולם או רק לחברי הפורום?ואם אין לי מערכת אני יכול לבוא או שחייב להביא משהו?

מי שמתעניין במערכות, מי שאוהב לשבת עם חברים לדבר וללמוד דברים חדשים, למי שיש/אין/בשלבי בניה של מערכת.

במידה ותחליט להגיע, תרשום מה אתה מביא בשרשור הזה, וכל שנותר הוא להגיע למפגש.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...