Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקרב הסופי - C4 Vs I30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שקראתי כימעט הכל על שני הרכבים האלה,נישארה לי פשוט לשאול איזה רכב טוב יותר,איזה רכב מוצלח יותר,איזה רכב מהנה יותר.

אני מבקש את העזרה שלכם ואת הידע האישי שלכם לגבי כמה נתונים:

איזה רכב מהנה יותר לנהיגה ?

איזה רכב מתנהג יותר טוב על הכביש?

איזה רכב בעל מנוע חזק יותר?

מי בעל צריכת הדלק הנמוכה ביותר?

מי יותר מפנק?

*חשוב לציין ששני הרכבים מגיעים מליסנינג , כניראה שברמת האיבזור הנמוכה.

אז לאחר שאתם יודעים שרמת האיבזור נמוכה , מי לוקח?

תודה רבה

פורסם

ברוב הפרמטרים החשובים היונדאי עדיפה.

הביצועים שלה טובים בהרבה, התנהגות הכביש עדיפה והיא אפילו חסכונית יותר.

ה C4 איכזבה אותי, בעיקר עקב נוחות נסיעה נמוכה בעיר - זו סיטרואן?

לעומת הקסארה שהתבססה על הפיג'ו 306 הנהדרת, ה C4 מיתבססת על הפיג'ו 307, וזה מורגש בהחלט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הc4 רכב בעל התנהגות ואחיזת כביש טובה משמעותית מהיונדאי.

היונדאי קצת יותר חזק קח בחשבון שהסוסים הקוריאנים קצת עייפים והגיר ארוך יותר מהלילה אז אל תתלהב מהנתון הרשמי.

היונדאי שותה הרבה דלק ויותר מהמקובל בסגמנט הסיטרואן במקום טוב באמצע.

לגבי ענייני פינוקים זאת המומחיות של כל צרפתיה למרות שהסיטרואן לא רכה כמו הקסארה אך עדיין על הפודיום מבחינת נוחות.

היונדאי רועשת לא מבודדת טוב מרעשים ולא נוחה.

שתי המכוניות מאובזרות ברמה טובה עם 6כריות וesp בסיטרואן יש גם בקרת שיוט.

אתה יכול לבצע נסיעת מבחן ולהרגיש כל האמור לעיל בעצמך.בהצלחה

פורסם

נהגת ב I30?

היונדאי חזקה וזריזה משמעותית מהסיטרואן, והיא הקומפקטית החזקה והזריזה ביותר מבין מכוניות ה 1.6.

בסל"ד גבוה מרגישים בהחלט שמנועה חזק.

בנוסף, היא חסכונית למדי, ואין כל קשר בין הסטיגמה שנוצרה למכוניות יונדאי לצריכת הדלק של ה I30.

ה C4 מאכזבת ברמת הנוחות שלה, ולמעט גימיקים אלקטרוניים היא מתקשה להתחרות בטובות שבקומפקטיות.

כנראה שצריך להתרגל לכך שיונדאי מסוגלת לייצר מכוניות מצויינות וסיטרואן מכוניות לא נוחות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

היינו בסוכנות של סיטרואן.. ישבנו ב C4 1600 הבסיסית. לעומת שאר הרכבים הבסיסים ביותר ה C4 מגיע עם מלא איבזור ומלא פינוקים ברכב, אין הרבה הבדלים בין הדגם הבסיסי לבין הדגם המפואר , אולי כמה פינוקים יבשים

שאמרת סוסים קוריאניים התכוונת לסוסים של ה יונדאי? או הצרפתים?

ה C4 מגיע עם 110 סוסים , לעומת ה יונדאי המגיע עם 122 - 12 סוסים יותר

יש הבדל כזה משמעותי?

ועוד שאלה , האם ה C4 אוהבת דלק? בעיר ,ומחוץ לעיר

עם אפשר ממישו בעל C4 שיתן את הפרטים הללו

ותודה לכם על התגובות

* הרכב באמת סובל מבעיית כוח? למרות שהוא בא עם טיפטרוניק והילוך ספורט (S) ?

כרגע יש ברשותנו דייטסהו סיריון 06 בעלת 86 סוסים 1300

אני מרגיש שהיה דיי זריזה בעיר ולא חסר לה בכלל כוח בעיר. מחוץ לעיר אומנם כן

איך זה יתבטא לעומת הסיריון?

* עוד משו נוסף , ברשותי שתי המפרטים הטכניים והחוברות של שני הרכבים

אתם טוענים שהמנוע של ה C4 טיפה יותר חלש

אך לפי נתונים טכניים זה משו אחר לגמי

תאוצה מ 0 ל - 100 (ביונדאי) 12.1 שניות (אני מדבר על ה 1.6 מנוע הבסיסי)

תאוצה מ - 0 ל 100 ( C4) 10.6 שניות

מהירות מרבית ( יונדאי) בקמש - 183

מהירות מרבית ( C4) בקמש 194

אשמח לתגובה

כי אלו נתוני יצרן. ואני לא מאמין שהיצרן משקר

פורסם

אם הרכב מלסינג מדוע כל כך חשובה לך צריכת הדלק? או שאתה קונה רכב מליסינג?

נהגתי על 2 הרכבים הרבה יחסית.

אני ממש לא אוהב את הגיר בC4, וזה בן הדברים היחידים שאני שונא ברכב. אני שונא את איך שהגיר מעביר הילוכים. לקח לי זמן להתרגל לזה. בשביל לא להתשגע הייתי כל הזמן נוסע במצב "ידני". מלבד הגיר לדעתי רכב מעולה.

הI-30 רכב מעולה גם כן, ישנו חיבור לIPOD ונגנים. מי שאוהב זה יכול לעזור. עיצוב פנימי יפה, מזכיר קצת את הפולסווגן. תאורה סגלגלה-כחולה יפה. אין טיפטרוניק שזה יכול להיות חסרון אם זה מענייו אותך.

אחיזת כביש טובה יותר אני מניח שיש לC4.

אם נהגת על הC4 ולא הפריע לך הגיר, זאת הייתה הבחירה שלי. אם בI-30 שאתה מקבל היא במקרה בגירסת פרימיום(יש לי בעבודה כמה כאלה), אז הייתי בוחר ב-I30.

רוב האנשים ששאלתי אותם בעבודה( גרריסטים,נהגים) הרוב אמרו שהI-30 היא הייתה הבחירה שלהם.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני יגיד לך למה מעניין אותי צריכת הדלק. בגלל שהדלק הוא לא חופשי, יש סכום מסויים המגביל אותך.

ולא יצא לי לנהוג על ה C4

מה הבעיה בגיר? הוא אינו רובוטי או משו הוא גיר אוטמטי רגיל לא?

פורסם

עידכון לגבי הנתונים שכתבתי

טעות שלי הסטלכתי על הגרסא הידנית ב C4

הנה התיקון

סופי בקמש 188 - עדיין מעל היונדאי

תאוצה מ 0 ל 100 13.1 - באיחור שניה מהיונדאי לא כזה קריטי

ועוד אני מקבל ב C4 גם בגרסט הפשוטה ביותר

טיפטורניק + הילוך ספורט

מה שאין ב יונדאי

פורסם

אוטומטי אבל זה "גיר חכם" שמנסה ללמוד את דרך הנהיגה שלך.

מה יעזור לך "הילוך ספורט"? זה בסה"כ מושך הילוכים, וגם ככה אם סגנון הנהיגה שלך רגל ברצפה הוא ימשוך הילוכים גם בלי הכפתור ספורט ויש לך את האופציה לתפעול ידני.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

כניראה שאנחנו נלך לבסוף על ה C4 אבא שלי פשוט התאהב בה.

יש עכשיו מחסור רציני ב C4 וההמתנה דורשת חודשיים שלוש

השאלה שלי היא כזאת

שמעתי שב 2008 או 09 הצורה משתנה..

זה אומר שאנחנו נקבל תצורה החדשה? או תרגילה?

יכול להיות בגלל זה מתעקבות ההזמנות? בגלל שמחכים לצורה החדשה?

והאם ה C4 מקבלים דרך אלדן?

פורסם

ה C4 מכונית חדשה יחסית, לכן אין זה סביר שתשתנה במהרה, מה עוד שסיטרואן ידועים בנטייתם למשוך דגמים לאורך זמן ממוצע רב ממתחריהם. ה C4 מעוצבת יופי ומבחינה זו גם אין שום תמריץ לשינוי.

את ה I30, עליה עשיתי נסיעת מבחן, לא ממש אהבתי. רעש צמיגים מופרז ומטריד, תחושה לא נוחה מאחור בשל חלון אחורי צר וקטן ריפוד כהה ומשמים ופלסטיקה זולה למראה בקונסולה המרכזית. מבחינת מנוע וחלקים מכניים עיקריים, מתנהגת נחמד אבל לא יותר מזה.

פורסם

C4 עברה כבר מתיחת פנים בחו"ל והספק המנוע הוגדל ל120 כ"ס. לפי מה שהבנתי הדגם המעודכן יימכר כאן החל מינואר, אז אולי שווה לחכות. אני אישית לא אוהב את הרכב הזה בגלל לוח השעונים המוזר - מד סיבובי מנוע פה, מד מהירות שם, יותר מידי מבולגן. בגירסה מתוחת הפנים אגב, כל המחונים נמצאים במרכז הדשבורד.

פורסם

אז יכול להיות מצב שאנחנו נקבל תחדשה? ובגללל זה מתעקבות ההזמנות של ה C4 בכמה חודשים?

שמעתי שאי אפשר לכבות את המערכת ESP הגיוני? למרות שראיתי כפתור מתחת להגה בצד שמאל שכתוב עליו ESP

לא ניתן לנתקו?

עם כן זה ממש חבל

פורסם

אם אתה מדבר על הגירסה המתוחה של הסיטרואן אז זה רק מחזק את מה שאמרתי וכבונוס יהיה בה מנוע ב.מ.וו 120 כ"ס שבטוח יעבוד יותר חזק וטוב מהנוכחי וגם הרבה יותר טוב ממנוע היונדאי הרועש {בין השאר בגלל חוסר גמישות בטורים נמוכים וגיר מיושן וארוך}

• תוכן חדש...