Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקרב הסופי - C4 Vs I30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתצוגה שהייתי היום הרכב בתמונה שבאתר ששמת פה

זהה לחלוטין לרכב שבו התיישבתי..

חוץ מהתמונה שהוא בעל "תחת" שונה

יכול להיות שדגם 2008 זה הדגם החדש?

כי אני לא רואה שינוי

פורסם

הרכב האדום בתמונות שהעלו פה הוא דגם 3 דלתות עם עיצוב אחורי שונה לגמרי.

הדגם בו אתם מעוניינים הוא ה-5 דלתות האפור. שים לב לעיצוב החלק הקדמי ותראה שיש הבדלים קטנים בעיצוב בין מה שראיתם בסוכנות (דגם ישן) לבין התמונה.

היתרונות היחידים שיש ל-C4 על היונדאי הוא המרווח והעיצוב החיצוני.

בכל מה שנוגע לביצועים, הנדסת אנוש, פעולת תיבת ההילוכים ונוחות נסיעה היונדאי עדיפה.

כשלקחו לנו את ה-i30 לטיפול והביאו לכמה ימים C4 הייתי מבסוט וחיכיתי כבר להרגיש את האוטו הזה.

כעבור שעתיים של נהיגה כבר הייתי פחות מבסוט...אחרי יום אחד כבר חיכיתי שיחזירו את היונדאי (ואני עוד חובב צרפתיות מושבע!).

כשעברנו ליונדאי ממזדה 3, חששתי מזה שאין טיפטרוניק. בפועל החיסרון אינו מורגש בגלל שהשימוש העיקרי שלי בשליטה הידנית הוא להאצות בכביש מהיר (כלומר הורדה מרביעי לשלישי) וביונדאי זה מתבצע בקלילות ע"י הזזת הבורר ימינה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני אישית מאוד התאכזבתי מה C4.

ממבט ראשון נשמע לי מדליק לקחת בליסינג רכב שגם אם היו מכוונים לי אקדח לרקה לא הייתי מוכן לקנות אותו,

אבל לאחר בדיקה יסודית, חוץ מגימיקים - אין בו כלום.

לא התנהגות כביש או נוחות סיטרואניות , גיר גרוע ומעצבן (לא כמו זה של הקורולה אבל מעצבן), ותקלות מעצבנות (בחלק מהרכבים), מה שהופך אותו לעסקה לא כזאת כדאית.

הפוקוס מאוד מעצבנת מבחינת גיר מנוע והנדסת אנוש ואני חושב שהייתי לוקח אותה רק בזכות התנהגות כביש ונוחות פחות גרועה מהאחרות ורק אם היו מאפשרים לי לקחת את דגם 5 הדלתות.

לא יצא לי לנהוג או לנסוע בI30 , לכן אני לא יכול לחוות עליה דיעה אישית.

יש עוד אופציות שאפשר לקחת?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לפוקוס אבא שלי לא רצה להתקרב

גם מהקטע שהמנוע שלה "חלש" לעומת המשקל שלה

על דגם ה2 ליטר הוא לקח נסיעת מבחן?

אני יכול להבטיח לך שהוא לא יתאכזב

145 כ"ס/6000סל"ד, 18.9 קג"מ/4000סל"ד

קיבלה את המנוע היוצא של המונדיאו הישנה וכך שמרו על תאוצה זהה לדגם 2 ליטר של הפוקוס 2 ליטר הישנה.

• תוכן חדש...