Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה- לאחר זמן מה שחברתי חיפשה עבודה, היום היא קיבלה תשובה חיובית. משרד רו"ח מוביל בארץ קיבל אותה לעבוד אצלו בתור מזכירה אישית של שניים מהשותפים. ביום ראשון היא אמורה ללכת לחתום על חוזה וביום שני תחילת עבודה.

הבאסה (או הסבבה, תלוי איך מסתכלים על זה..) זה שעוד מקום מעוניין בה. אחד השותפים היה לוקח אותה מחר לעבוד, אך השותף השני נמצא בחופשה וחוזר רק ביום שני. המקום הזה הוא משרד יותר אינטימי, פחות מלחיץ בתור עבודה "רצינית" ראשונה, הגעה יותר נוחה (אוטווס אחד לעומת שניים) והשכר זהה בשני המקומות. המקום הראשון הוא אמנם יותר מכובד ורציני, ונראה טוב ע"ג קורות החיים, אך זה לטוב ולרע, ז"א, לחץ, בלאגן ומעט חשש.

האלטרנטיבה היא לבקש דחייה של חתימת החוזה עקב אילוץ מסויים, שלא היה ולא נברא, וללכת לראיון ש99% שהתשובה בו תהיה כן. אם התשובה אכן תהיה כן, ברור לי ולחברתי שהיא תבחר במקום הקטן והאינטימי.

הצרה היא, מה אם בכל זאת האחוזון הקטנטן יעבוד והתשובה תהיה שלילית- או אז מובטח לה לעבוד במשרד הגדול, אך בהרגשה לא נעימה של התחלה "עקומה".

אני אמרתי לה ללכת על בטוח, על המשרד הגדול, עם מעט הבאסה והפחד שכרוכים בעניין הזה, והיא עוד מתלבטת.

דעות מנומקות תתקבלנה בברכה.

שביט ול.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

במצבים כאלה אני בודק איך אני ארגיש במקרה הכי דפוק .

מה יקרה אם היא לא תתקבל במקום השני ,והמקום הראשון יבטל כי אחות של סבתא שלו עובדת בשני והוא קלט את זה והתעצבן?

כמה זמן יקח לה למצוא עבודה אחרת?

עד כמה היא תפסיד בתנאים?

אם הסיכון לא גדול אני טוען שצריך ללכת אחרי הלב , למקום שהיא חושבת שהיא תשמח יותר לקום בבוקר וללכת לעבוד.

בהצלחה

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אומי, אני קצת פחות מאמין בללכת לעבודה עם חיוך, כי בשום מקום לא משלמים כסף סתם.

אני הייתי הולך על מה שבטוח, וכרגע, ביד, יש לה הצעה אחת, מכובדת בהחלט.

כמובן, שהיא צריכה לשמור על אפשרויות עתידיות.. ובשום מקרה לא לשרוף קשרים (גשרים...).

שיהיה לה בהצלחה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מנסיון אפשר לעשות כסף עם חיוך .

ואני לא מדבר על עבודות קלות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

תלוי באופי של חברתך. המקום הראשון אכן נשמע מאתגר יותר, אבל עושה רושם שאפשר יהיה להתפתח בו יותר מאשר במקום קטן ואינטימי.

אם היא מסוג הטיפוסים של 9-0-5 (באים ב9, עושים אפס או קרוב לזה, והולכים בחמש), אז שתלך בכיף על המקום השני. אם היא רוצה לקבל כישורים חדשים, אין כמו ארגון גדול יותר בשביל לעשות את זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מחלק את התשובה לשתיים - לפני ואחרי

לפני חתימה על חוזה , או הסכם זכותה המלאה לנווט את הזמנים .

אתה מאמין שאם לאחד השותפים תקבע פתאום פגישה עם לקוח חדש וחשוב , הוא לא יבקש לדחות ?

מצאו סיבה חכמה ומתאימה, הודיעו על הדחייה מראש , וקבעו פגישה לזמן אחר מתאים .

כעת , לגדול או הקטן ,

לא אני ולא אתה נמצאים בנעליים שלה , אם זה רצונה בתחילת הדרך זכותה .

בסדר אתגרים מערכת גדולה וכו' , אבל אולי לה זה לא מתאים , אולי היא לא רוצה לשחות ישר באוקינוס .

היא מעדיפה בריכה של מים שקטים.

ואחרי צבירת נסיון ומיומנות היא תעבור למים הגועשים .

אז כן לנסות למצוא את המיטב עכשיו , ולא להרגיש אח"כ כי פיספסתי הזדמנות מתאימה .

ומרגע קבלת ההחלטה וחתימה על חוזה , להקדיש את כל המרץ והידע לעבודה החדשה .

( ולא להרגיש כי יש עבודה טובה יותר . מעבר לפינה )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כל התשובות נכונות :-)

NITCH צדק והוציא לי את המילים מהפה

מקום שעושים 0 מחפשים רק לברוח,האדם בטיבעו רודף אתגרים ורצון להתפתח ולהתקדם

קח דוגמא פשוטה יותר,בצבא שאלתי ג'ובניקים וקרביים אם הם היו חוזרים על השירות

זה לא נמדד באחוזי סטיה אפילו,זה היה בדיוק 50 - 50

ג'ובניקים - "לא.. למה צריך בכלל לעשות צבא,הייתי עובד בזמן הזה" ועוד תשובות בסגנון האנשים השבורים

קרביים - "הייתי חוזר מא-ת עד עכשיו אני מתגעגע לחבר'ה ולמה שהיה"

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

היי,

אני חושב שחברה שלך צריכה לעשות לעצמה טבלה השוואתית(כן,אני רציני לגמרי) עם היתרונות והחסרונות של כל אחת מההצעות שיש לה:

זמינות משרה- (מיידית בחברה הגדולה\אופציונלית בחברה הקטנה).

שכר התחלתי- (זהה בשני מקומות העבודה).

שדרוגי שכר עתידיים- (איפה יש לה פוטנציאל גבוה יותר לשפר את השכר שלה בעתיד).

אתגר ועניין- (איפה תרגיש יותר "אקשן")

סיפוק- (באיזה מהמקומות תרגיש יותר מסופקת מתפקידה)

חברי צוות- (איפה יש צוות יותר "נעים" לעבודה).

חלק מהדברים הנ"ל הם מאוד אינדיבידואלים,ולכן חשוב שהיא באמת תחשוב עליהם.

מהנסיון שלי,במשרד גדול יש יותר סיפוק בעבודה, כי רמת האתגרים שונה, אפשרויות הקידום (הן מבחינת תפקיד והן מבחינת שכר) טובות יותר,הצוות גדול יותר ולכן יש יותר חיי חברה (שזה לא פחות חשוב),ולרוב התפקיד שם יהיה יותר יציב.

במשרד קטן יש את היתרון שקיים פחות לחץ,אבל זה גם חסרון כי חוסר לחץ מביא עם הזמן לשעמום וחוסר סיפוק, וזה חלק מהגורמים לכך שקצב החלפת מזכירות במשרד קטן לרוב גבוה יותר מאשר במשרד גדול,פשוט כי המזכירה מרגישה שהיא ממצאת את עצמה מאוד מהר,ורוצה לעבור למשהו גדול יותר.

בהקשר למה ש-NITCH אמר, יש לא מעט שאוהבים לעשות כמה שפחות בעבודה, זה יכול להיות נחמד בהתחלה, אבל משעמם בסוף,לכן אני הייתי ממליץ לחברה שלך לקחת ב-2 ידיים את ההצעה שקיבלה מהחברה הגדולה,ולהנות מהתפקיד שלה.

כמו שכתבת,עבודה בחברה גדולה תמיד נראית טוב בקורות חיים, ואם אחרי תקופה מסויימת היא תתחרט שהיא לא הלכה לחברה השנייה היא תמיד תוכל להתפטר וללכת לחברה קטנה ואינטימית,כי עכשיו כבר יהיה לה ברקורד תפקיד משמעותי.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קודם כל, תודה על התגובות.

חשוב לציין שהתפקיד במשרד הקטן יותר הוא גם כן מכובד, שלא רחוק כל כך מהתפקיד במשרד הגדול.

מכל הבחינות, אין התלבטות- העדיפות היא לתפקיד הקטן יותר. הבעיה היא איך לעשות את זה בצורה אלגנטית כדי לא להתחיל במשרד הגדול בהרגשה רעה, ומאידך איך לא להישאר קירח משני הצדדים.

ללין מן- תודה, חלק זה יילקח בחשבון

לפני חתימה על חוזה , או הסכם זכותה המלאה לנווט את הזמנים .

אתה מאמין שאם לאחד השותפים תקבע פתאום פגישה עם לקוח חדש וחשוב , הוא לא יבקש לדחות ?

תכלס כן. רק השבוע היה אצלי בעבודהצוות סנפלינג כדי לנקות את כל החלונות מבחוץ. אני בטוח שהם נהנים בעבודתם יותר מרוב האנשים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ואני לא מדבר על עבודות קלות.

התכוונתי כמובן לעבודה רצינית, שדרשה סוג כלשהו של הכשרה.

ומן הסתם זאת שאלה שתלויה באופי הבן אדם. 8)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...