Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן להשאיר את הרכב (עם כיסוי) בחניה של תחנת הרכבת תל אביב מרכז למשך הלילה?

במידה ושמעתם על אנשים עם ניסיון רע בדבר, מה האלטרנטיבות?

אישית אני יודע שלהשאיר את האוטו בבית יהושוע למשך הלילה זו התאבדות, אני מבקר בתחנה באופן דיי סדיר ובכל פעם מחדש רואה אנשים חדשים שנופלים קורבן לחלונות שבורים ורדיו-דיסקים גנובים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אם יש לך אפשרות להחנות את הרחב ברחוב עם תושבים אז עדיפה האלטרנטיבה הזו על פני השארת רכב לבד, בחניון נטוש למהלך לילה שלם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הייתי מעדיף שיגררו לי את הרכב מאשר להשאיר אותו במקום הזה.

הקהילה שם לא ממש טובה במילים יפות.אנשים מוכנים שם להרוג בשביל מנה,אז תאר לעצמך מה יעשו לאוטו שלך בשביל מנה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

דני, אתה בטוח שאתה לא מתבלבל בין התחנה המרכזית לתחנת הרכבת?

בפעם האחרונה שבדקתי, ליד רכבת מרכז לא היתה שום בעיה של נרקומנים.

אישית אני לא חושב שיש בעיה להשאיר שם את הרכב. שים לב שהחניה ליד רכבת מרכז בתשלום, למעט חניון קטנטן בכניסה לתחנת הרכבת שלרוב מלא. בלילה אולי אפשר למצוא שם מקום חניה ריק, אבל גם זה לא בטוח.

אם אתה בכל זאת חושש, אתה יכול להעמיד את הרכב שלך ברחובות הקטנים שמאחורי צומת עלית, לחצות ברגל את הצומת ולהגיע לתחנה דרך הגשר. אני כמעט בטוח שבאזור שמאחורי תחנות הדלק עדיין יש כמה מקומות חנייה שהם לא בכחול לבן, אבל אם לא דע לך שהפקחים של רמת-גן משכימי קום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
דני, אתה בטוח שאתה לא מתבלבל בין התחנה המרכזית לתחנת הרכבת?

בפעם האחרונה שבדקתי, ליד רכבת מרכז לא היתה שום בעיה של נרקומנים.

אישית אני לא חושב שיש בעיה להשאיר שם את הרכב. שים לב שהחניה ליד רכבת מרכז בתשלום, למעט חניון קטנטן בכניסה לתחנת הרכבת שלרוב מלא. בלילה אולי אפשר למצוא שם מקום חניה ריק, אבל גם זה לא בטוח.

אם אתה בכל זאת חושש, אתה יכול להעמיד את הרכב שלך ברחובות הקטנים שמאחורי צומת עלית, לחצות ברגל את הצומת ולהגיע לתחנה דרך הגשר. אני כמעט בטוח שבאזור שמאחורי תחנות הדלק עדיין יש כמה מקומות חנייה שהם לא בכחול לבן, אבל אם לא דע לך שהפקחים של רמת-גן משכימי קום.

רוב הסיכוי שהכל שם צבוע בכחול לבן.

אני הייתי מחנה את הרכב באחד הרחובות בין החניון של רכבת מרכז לבין כיכר המדינה, מדובר ברחובות קטנים עם תנועת תושבים ערה ויחד עם זאת לא מאוד אטרקטיבים ל"תושבי חוץ" (אין מקומות עבודה או בילוי רבים באזור) ולכן לפקחי חניה יש פחות מה לחפש שם. אני הייתי מחנה בכחול לבן באחד הרחובות האלו ולוקח את הסיכון לקבל דו"ח של 100 ש"ח (לא גוררים בכחול לבן), בטח כאשר הרכב מכוסה הסיכוי לדו"ח יורד פלאים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אכן כן,טעות שלי,הייתי בטוח שמדובר על התחנה המרכזית בתל אביב.:oops:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ומה דעתכם על מרכז אזריאלי?

ניתן להשאיר שם את האכב למשך הלילה? נראה לי פחות מסוכן מהחניה של תחנת הרכבת וגם אין מצב לקנס.

פורסם
ומה דעתכם על מרכז אזריאלי?

ניתן להשאיר שם את האכב למשך הלילה? נראה לי פחות מסוכן מהחניה של תחנת הרכבת וגם אין מצב לקנס.

למיטב זכרוני החניון שלהם גובה לפי שעה...לא טוב לחשבון הבנק!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מ6 או 7 אחה"צ ועד הבוקר למחרת (לא סגור על איזו שעה) וכן לאורך כל הסופ"ש - החנייה בעזריאלי עולה 10 ש"ח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בעבודה למדתי שלפעמים כששואלים שאלה, עדיף לשאול על המטרה הסופית ולא ולא על הדרך. ככה יש אפשרות גבוהה יותר שיעזרו לך ויציעו פתרון שבכלל לא היית בכיוון שלו.

למשל:

אם מעניין אותך איך מגיעים לאילת, ומה שאנשים שואלים זה איך לעקוף את הפקקים בנמיר או עבודות בכביש ליד אשדוד כשנוסעים מצפון לדרום, הם יקבלו (אולי) את התשובה אבל התשובה היותר טובה בכלל לא תעלה (סע דרך כביש 6 למשל...).

אזז..... בלי יותר מדי חפירות אולי אפשר לעזור לך "להגיע למטרה?"

אני גם גר וגם עובד באזור.......

(כל החפירות האלה, בגלל שהחלפת את המיקום של החניו ממרכז לעזריאלי.)

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

המטרה שלי היא בדיוק זו שכתבתי. אני צריך להגיע לת"א, להשאיר את הרכב בבוקר ליד מקום עם תחבורה ציבורית ולאסוף אותו באותו המצב שהשארתי בוקר למחרת. לא אילת ולא מטולה.

פורסם
המטרה שלי היא בדיוק זו שכתבתי. אני צריך להגיע לת"א, להשאיר את הרכב בבוקר ליד מקום עם תחבורה ציבורית ולאסוף אותו באותו המצב שהשארתי בוקר למחרת. לא אילת ולא מטולה.

אז תוריד את עזריאלי מהתכנון שלך. עלות החניה שם תגרום לך להצטער שלא נסעת עם הרכב שלך לאילת וחזרה.

בעצם, בערך 500 מטרים אחרי עזריאלי, איפה שהיתה פעם המחלבה של תנובה, יש חניון ענק במחיר ממש משתלם (10 ש"ח ליום, כמדומני), אבל תיהיה לך קצת הליכה עד לתחנת הרכבת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אז תוריד את עזריאלי מהתכנון שלך. עלות החניה שם תגרום לך להצטער שלא נסעת עם הרכב שלך לאילת וחזרה.

בעצם, בערך 500 מטרים אחרי עזריאלי, איפה שהיתה פעם המחלבה של תנובה, יש חניון ענק במחיר ממש משתלם (10 ש"ח ליום, כמדומני), אבל תיהיה לך קצת הליכה עד לתחנת הרכבת.

באוניברסיטת ת"א יש חניון (חניון דרום) זול מאוד וצמוד לרכבת...

והייתם משאירים את המכונית שלכם שם בלילה?

פורסם

אם לא אכפת לך ללכת משהו כמו 10 דקות ברגל, תחנה את הרכב בשכונת בבלי (יש שם המון חלקים של אפור), ותלך 10 דקות לרכבת מרכז.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...