Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הזוי לחלוטין:shock:.

ההגה בוולקן מיישר קו עם כל הפנים של הרכב-שחור עם קו אדום. פשוט ותכליתי.

תנסה אתה להגיד את זה לבוחן. הוא לא מוכן לקבל כלום כי הוא חושב (למען האמת אני לא יודע על מה הוא חושב) שכל פנים הרכב עבר שיפור.

• תגובות 210
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברגע שמהנדס כזה נותן לי אישור בכתב, כל שוטר שיראה את האישור, ייתן לי להמשיך לדרכי?

לא.

הוא טוען שזה דבר שצריך ליהיות

לא דבר קיים

כיום לפי ידיעתי אין שום אפשרות לאשר שיפורי רכב

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם
039_pics.jpg

מעניין מאוד לראות מה שהוא עובר פה.

הוא מתחיל עם הנעה אחורית ומנוע אחורי,

עובר להנעה קדמית,

אח"כ מנוע מרכזי והנעה אחורית (שזה כבר יותר טוב)...

עובר למכונית ספורט (הנעה בלתי ברורה - אבל שימו לב לחיוך הענק שלו),

אח"כ מיני וואן וג'יפ, ורק בסוף בסוף הוא חוזר שוב למנוע אחורי והנעה אחורית...

כנראה שפורשה יודעים מה הם עושים עם ה 911 שלהם - הכל מתחיל ונגמר בהם !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אגיד לכם את האמת, אני אוהב להסתכל על מכוניות משופרות, בין אם זה לצורך פוזה ובין אם זה לצורך הנאה והפקת המיטב מהרכב, אבל ברגע שזה גובל בהורדה מהכביש, אני שואל את עצמי- למה?

ואולי בגלל שאין לי מושג בנושא, אני שואל- האם יש שיפורים קוסמטים שכן חוקיים?

מי באמת יכול להגיד לנו מה מותר ומה אסור? (לפני ששוטר תופס אותנו)

פורסם

לנסר הזה באמת ניראה רע.

אבל, יופי זה עיניין של טעם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

העיקר שימו לב מה כתוב על הדלתות.

לנסר אבולושן.:lol::-D:lol:

השאלה האם זהו רק שיפור קוסמטי או שהוא עשה משהו מעבר לזה (רואים שזה משהו שעשוי בזול).

קונדסון בתמונה ששמת לא הבכנת בנקודה אחת חשובה. בהתחלה ובסוף ההיגוי הוא אמצעי בעוד שבפורש ההיגוי הוא קדמי (אבל היית קרוב :wink:).

פורסם

בקשר לאיביזה, לצערי אני לא יכול להגיד שנמצאה חן בעיני. הצינורות ארוכים מידי. מאחורה ניראה מעניין, אבל מהצד לא משהו.

אם אחת הצינורות האלו דמי, אז זה באמת שיפור זול. לאחרונה אני רואה תופעה ששמים צינורות דמי. מרחוק זה ניראה מעניין, אבל כשמתקרבים, זה יכול לעלות רק חיוך, מכיוון שזה לא הלך רחוק אחרי שיפורי אופיס דיפו.

אני אוהב "אם כבר אז כבר". מבחינתי רק שיפורים פונקציונליים, שני צינורות מאחור? יופי. אבל שיהיו אמיתיים? כונס במכסה מנוע? מעולה, אבל שיהיה אחריו משהו שצריך כונס, אינטרקולר למשל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש גם כאלה שמשופרות בטעם טוב....:lol:

טעם טוב של מי? יו"ר אגודת יד לעיוור?

הבחור כתב SIAT ולא SEAT על הרכב. האגזוזים בולטים מדי וכל הרכב מדבקות...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אם אחת הצינורות האלו דמי, אז זה באמת שיפור זול. לאחרונה אני רואה תופעה ששמים צינורות דמי. מרחוק זה ניראה מעניין, אבל כשמתקרבים, זה יכול לעלות רק חיוך, מכיוון שזה לא הלך רחוק אחרי שיפורי אופיס דיפו.

אני אוהב "אם כבר אז כבר". מבחינתי רק שיפורים פונקציונליים, שני צינורות מאחור? יופי. אבל שיהיו אמיתיים? כונס במכסה מנוע? מעולה, אבל שיהיה אחריו משהו שצריך כונס, אינטרקולר למשל.

72896362.jpg

72896361.jpg

אתם חושבים שזאת הורדה מהכביש?

6911406.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אתם חושבים שזאת הורדה מהכביש?

תלוי. אולי ברישיון יש אישור לגג פתוח?

הפיאט הזאת פשוט: :shock2:

גם ה"שיפור" של מאזדה הזאת מזעזע.

יש כניראה אנשים שאוהבים להתעלל במכוניות. צריך להקים אמותה חדשה "תנו למכוניות לחיות"

• תוכן חדש...