Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו שנת 2000

FISTUKON
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש אוטו בשווי של עד 35000 ש"ח

בדקתי לגביי פולקסווגן פולו שנת 2000 מדגם 1600 אוטומטית נפח 1600

במחירון היא מופיעה לפי 32000 ש"ח

האוטו הספציפי עליו מדובר עשה פחות מ60 אלף ק"מ יד ראשונה פרטית שייך לגברת מבוגרת

האם מישהו יכול לתרום מידע לי מנסיונו לגביי צריכת הדלק של האוטו בעיר ובבינעירוני

וכן לגביי אמינות הרכב ועלות התיקונים בו

בתודה גדולה מראש

כמובן שאם יש צורך בפרטים נוספים אשמח לדווח עליהם

אסף

פורסם

שלום,

לפי מיטב ידיעתי מדובר על רכב חיסכוני למדי בדלק אבל מנסיון של מספר חברים שלי, לא מדובר ברכב בעל אמינות "יפנית". למען האמת, בפולו 2001 של חברה שלי היו רק החודש יותר מ6000 ש"ח הוצאות על תיקונים (ברכב שלא נוסע הרבה ולא מתעללים בו).

ישנן בעיות חשמליות רבות (חלונות חשמל, פנסים שנשרפים פעמים רבות), בעיות אם מערכת הרדיאטור (נזילות ומד חום שהוחלף), בעיות עם הגיר הידני וכו...

בנוסף, חלקים וטיפולים עלולים להיות מאוד יקרים יחסית לרכבים אחרים.

אם כבר אתה רוצה ללכת על רכב סופר-מיני מודל 2000-2001 אולי כדאי שתשקול את הפונטו ספייס? אולי אפילו סיטרואן סאקסו?

אומנם לא תקבל את ההרגשה של מכונית גרמנית שתמיד מרגישה יותר גדולה ממש שהיא באמת (זה לא טוב או רע, זה רק עניין של טעם) אבל מדובר במכוניות אמינות יותר.

בהצלחה

יואב

• תוכן חדש...