Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Thrumaster Formula Sprint, בעיה, לא תואם XP...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האמת, אני לא ממש אופטימי לגבי התשובה אבל ננסה...

נתחיל מזה שהשגתי סוף סוף underground, המשחק, בדיוק כמו שסיפרו לי, לא מציאותי בטירוף, אבל סתם כיפי.. והכי מגניב - הוא רץ חלק על ה P3 700MHZ שלי אז אני מרוצה עד הגג....

אבל יש רק בעיה אחת... זה די משעמם עם המקלדת... יש לי הגה, ענתקיה, שחילקו בזמנו במעריב לנוער (תודה ל-fiberglass על שתרם לי אותו לאחרונה)... ההגה כבר אמור לצאת לפנסיה, הוא של Thrumaster, דגם Formula Sprint... יש לו שתי דוושות, 4 כפתורים, ההגה עצמו, ושתי ידיות כמו ווינקרים, שאותן המחשב נוהג לקרוא כציר נוסף....

הדיסק עם הדרייבר מתאים רק לווינדווסים הישנים, 95,98 ו-ME.... ב-XP כבר לא ניתן להריץ אותו... לכוון אותו לבד, לפי מספר צירים ולחצנים - לא מצליח לי וגם לא מצאתי דרייברים אחרים בשום מקום... מישהו יודע מה לעשות? :roll:

קצת אירוני, בדיוק היום היה לי יום התלמדות בחנות מחשבים שאני כנראה הולך לעבוד בה :D ולי בעצמי יש שאלות.... :oops:

נ.ב. - אל תציעו לי לקנות הגה אחר, אין לי כסף לזה בכלל, למעשה אין לי אפילו לדלק עד סוף החודש ויש לי המון המון חובות! :cry:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

של איזה חברה הוא ? תנסה להכנס לאתר החברה ולהוריד דרייברים עדכניים...

בהצלחה,

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

פחחחח! מן הסתם של Thrumaster :lol:

הלוואי וזה היה כל כך פשוט... אפילו את האתר שלהם לא מצאתי (פעם היה קיים, בטוח)

פורסם
פחחחח! מן הסתם של Thrumaster :lol:

הלוואי וזה היה כל כך פשוט... אפילו את האתר שלהם לא מצאתי (פעם היה קיים, בטוח)

אה... :oops:

מאיפה לי, חשבתי שזה השם של ההגה עצמו...

קיצר, תקנה הגה חדש... :roll:

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

טה טה!!! מצאתי בסוף את הדרייבר והתקנתי... אבל ההגה כמו שחשדתי מזייף מידי פעם, וממש קשה לכוון את זה ב-XP כי הכל אוטומטי... פירקתי אותו והתזתי ספרי מגעים וכאלה, זה לא ממש עזר, ואי אפשר לשחק ככה.... אין לי כסף להגה, וזה גם לא הגיוני שאני אקנה חדש! המחשב חלש יחסית, אני עוד מעט מתגייס ובלה בלה בלה... יש מישהו שרוצה להיפטר מההגה שלו ולתרום לי? או למכור בזול יחסית כי הוא משומש?

• תוכן חדש...