Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מאזדה לאנטיס 99 עם מערכת Pioneer Premier DEH-P560MP.

בחודשים האחרונים אני שם לב שהרמקול הקדמי הימני עובד לתקופות ומפסיק. אני חושד שיש בעיה עם החיווט כי לפעמים ב"קפיצות" הוא מתחיל לעבוד ולפעמים סתם בנסיעה ישרה.

כמו כן, נראה לי שאחד הרמקולים האחורים מת לגמרי כי אני שומע אותו מחרחר לו להנאתו.. בכל מקרה המצב שלי לא טוב.

היות ואנני איש של מערכות סאונד, ומפחד להיכנס לסתם חנות כך שיעמיסו עליי ברגע ציוד יותר מדי יקר שאינני זקוק לו, אני צריך המלצה למקום שבו יוכלו לבדוק את התקלה שלי ולהמליץ במקרה הצורך על רמקולים חדשים. או אפילו להסביר איך ניתן לעשות זה לבד, אם זה לא מצריך כלים מיוחדים.

איזה סוג של רמקולים אני צריך לשים עין עליהם (ככה שינצלו את העוצמה של המערכת)? מה טווח המחירים שיעלה הדבר? אני לא צריך מגבר + סאב, רק רוצה לשמוע את המוזיקה שלי נקיה ללא חירחורים למינהם בווליום טוב (אני מקשיב בעיקר לרוק קלאסי ואלקטרוניקה).

עוד דבר ששכחתי לציין הוא שאני מת"א.

תודה מראש לכל העוזרים..

פורסם

יש לבדוק את החיבורים בחיוט של הרדיו דיסק, ובחיוט המתחבר לרמקולים, באם החשש הוא מפני רמקול דפוק, הרי שעת שאינו מנגן, אם תגע ב"ממרברנה" עצמה ובאם יתחיל לנגן, הרי שיש להחליף את הרמקול. אפשרות נוספת היא להעביר (להצליב) את רמקול קדמי בצד הנהג עם הימני הקדמי, ולעקוב האם הבעיה עברה לצד השני. אם כן, הרי שהרמקול דפוק. אם לא, הרי שיש בעיה בחיוט או במכשיר הרדיו.

לגבי שמיעה "איכותית" ללא מגבר, הרי שרצוי להתקין רמקולים כמה שיותר נצילים, ועם כמה שפחות וואטים.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היי דני תודה על התגובה,

מה העוצמות שאני צריך לחפש לרמקולים? על המערכת רשום:

Built-in Speaker Power: MOSFET 50W x 4

ואין לי מושג מה זה אומר :-)

פורסם

זה אומר שהרדיו דיסק נותן לך 50 וואט ל- 4 הרמקולים שיש לך, שזה בערך 18 וואט RMS ( הספק נקי ) לכל רמקול

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...