Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוני קצת מתרגש ורועדות לו הידיים על המקלדת, אז ברשותו אספר קצת יותר.

לאחר שהתגלה הניצוץ הסורר, בעבודה עקשנית של יוני, הוזמנתי אחר כבוד להתנעה הראשונית,

שהיתה אמורה להיות בבוקר שלמחרת, בחצות של יום קודם קיבלתי טלפון וקולו של יוני בישר

"לא יכולתי להתאפק הנעתי...." "סחה...תארתי לעצמי שלא תוכל לחכות יותר...."

וכך קבענו שאגיע בבוקר להתנעה השנייה.

ההתנעה השנייה היתה מהירה וקלה, אולם היה קשה מאוד לשמור על הכיוון של התערובת

בגלל הנזילה המעצבנת מהקרבורטור, השתמשתי בכל טריק מוכר יותר ופחות לנסות לפתור את הבעייה

ללא הצלחה...הצלחתי לכוון את הלמברטה עד שכימעט עבדה ללא עזרת המשנק או גז ידני

אבל עודפי הדלק שנזלו לקרבורטור חנקו את המנוע פעם אחר פעם. כמויות העשן פחתו בכל התנעה והתנעה

והם אכן העודפים הסוררים שנשרפו להם במהירות...

הצליל נקי ובריא ועושה רושם שנעשה עבודה טובה על המנוע!

בקיצור המרחק מכאן ולטסט, הוא מרחק נגיעה, עוד כמה עבודות קטנות כיוונים והסניוריטות האיטלקיות

הקשישות יצאו לטיול ראשון ביחד... פיאג'ו VS אינוצ'נטי, האיחוד -המשך יבוא! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 507
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום אחה"צ מתוכננת התנעה נוספת...

לאחר סיום מסיבת השבועות בבית הספר של בני, אני מתעתד להחליף את הסיכה של המצוף של הקרבורטור בסיכה אחרת מהקרבורטור ספייר שקניתי (הקרבורטור יותר קטן, אך הסיכה המדוברת אמורה להיות זהה).

לאחר החלפת הסיכות, אנסה שוב להתניע, ובמידה ולא תהיה נזילת דלק - אדע כי גם הסיפור הזה נפתר.

אם נזילת הדלק תחזור על עצמה, אכתת שוב את רגליי בחיפושים אחר סיכה מעין זאת, ובמידה ולא אמצא, אזמין מחו"ל.

שאר הדברים אשר תכננתי לעשות הבוקר עם הלמברטה נדחו (אני מקווה שרק עד מחר), כי פשוט לא הצלחתי לקום בבוקר מוקדם...

המשך יבוא!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

פירקתי את הקרבורטור ספייר.

הוצאתי ממנו את המצוף ואת הסיכה, והעברתי אותם אחר כבוד לקרבורטור שלי.

לצורך העניין נעזרתי בבני הבכור (בן שמונה וחצי), שייפתח את הברגים של הקרבורטור, ויעזור בהתנעה, הרי הוא לא שמע את הלמברטה מעולם.

לאחר סגירת הקרבורטור והחזרתו למקום, נפתח שוב ברז הדלק.

המתנה קצרה למילוי אגן הדלק, והנזילה מצינור העודפים שבה.

תסכול...

ברז הדלק נסגר מחדש, ואמרתי לבן שלי שזהו... אין טעם לנסות להתניע את הלמברטה ולכוון את הקרבורטור, בגלל הנזילה.

הוא הסתכל עליי, וראיתי כי עיניו מתמלאות דמעות.

אמרתי לו שימתין רגע, אולי עדיין יש סיכוי. לקחתי את פטיש הפלסטיק, והתחלתי להכות בעדינות על הקרבורטור.

פתיחה מחודשת של ברז הדלק, המתנה, המתנה נוספת ו....

אין נזילת דלק.

אחר כבוד יצאה הלמברטה למגרש החניה לטובת התנעה.

ביקשתי מהבן שלי שיחזיק את אחד הכבלים, בעוד אני "מקפץ" על הקיק.

על המכה הראשונה, נדלקה הלמברטה.

הבן שלי כ"כ נבהל מהמוזיקה, שהוא עזב את הצ'וק כ"כ מהר, והלמברטה כבתה...

לאחר מכן, שוב הותנעה הלמברטה, וכל נסיונותיי לכוון את הקרבורטור עלו בתוהו. בכל פעם ששיחררתי את הצ'וק (גם כשהמנוע היה כבר חם) המנוע כבה.

כל נסיון "לתת גז" גרם למנוע להיחנק, ומכאן, ככל הנראה, שיש לשחרר עוד ועוד את ברז כיוון הקרבורטור.

עדיין לא בוצע כיוון מספק לקרבורטור, אבל זה ייקרה במהלך הימים הקרובים.

לאחר שכלו נסיונותיי להערב לכיוון הקרבורטור, הכנסתי את הלמברטה הביתה, אך לא לחדר המחסן.

כעת אני מוצף בריח נעים של דלק ושמן שתי פעימות, בעוד ששאר דרי הבית מתלוננים על הריח...

הלכתי לראות למה הריח לא נעלם גם לאחר שעה שהלמברטה בבית.

מסתבר ששכחתי את ברז הדלק פתוח, וכן ישנה נזילה קטנה מהקרבורטור, דבר אשר גרם למעט דלק להישפך על העיתון אשר היה מתחת ללמברטה.

צריך לשקול איך אני מתמודד עם הבעיה הזאת, אך אני סמוך ובטוח כי גם היא תיפתר.

פורסם

למה שלא תחליף את הקרבורטור?לא אמור להיות סיפור גדול, 3 או 4 ברגים לכל היותר.

אם תעלה תמונה של הקרבורטור ושל מקום הנזילה זה לא יזיק.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
למה שלא תחליף את הקרבורטור?לא אמור להיות סיפור גדול, 3 או 4 ברגים לכל היותר.

אם תעלה תמונה של הקרבורטור ושל מקום הנזילה זה לא יזיק.

להחליף את הקרבורטור זה בהחלט לא סיפור.

למען האמת, מדובר בבורג אחד בלבד המחבר את הקרבורטור למנוע ועוד בורג אחד המהדק את צינור הדלק לקרבורטור.

אפילו קניתי קרבורטור ספייר, אך הקרבורטור שקניתי לא היה בגודל הנכון - לא ברור לי אם זאת היתה טעות שלי או של המוכר, אבל כעת זה כבר מאוחר מידי.

לגבי תמונה, אין לי בעיה לצלם ולהעלות את התמונה לכאן (אני מקווה שזה ייעשה מחר), אך בכל מקרה הנזילה היא מצינור העודפים, שזהו למעשה חור האמור להיסתם מתוך הקרבורטור ע"י סיכה המחוברת למצוף.

לאחר שהחלפתי את הסיכה, והנזילה נשארה, גם אם היא מועטה ביותר, יכולות להיות שתי סיבות:

או שגם הסיכה הזאת פגומה (ולא מצאתי סיכות כאלו באיביי, מחר אנסה במכון לקרבורטורים), או שפשוט לא ירד כל הלכלוך שהיה בתוך הקרבורטור, למרות שזה בהחלט נראה נקי, בטח ובטח אחרי כל הספריי לניקוי קרבורטורים ששפכתי פנימה.

פורסם

בתור אחד שעוקב באדיקות אחרי האשכול מרגע פירסום קיומה של למברטה בארגז חול בגן ילדים ועד לעצם יום זה

אני חושב שאני מדבר בשם כולם שאני אומר

" העם רוצה תמונות "

פורסם

כמו שכתבתי קודם, תבדוק את תושבת הסיכה בקרבורטור, ספריי קרבורטור לא ינקה, אתה צריך לנקות שם עם מברשת לניקוי נשק או אפילו עם נייר שיוף עדין.

לא נראה לי ששני הסיכות לא תקינות, איך הסיכה נראת? אם יש לך קישור לאתר כלשהו שניתן יהיה לראות את הסיכה זה גם טוב,

אני מניח שהיא זהה לסיכות של קרבורטורים אחרים, איזה בכלל יש שם? דל אולרטו?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
בתור אחד שעוקב באדיקות אחרי האשכול מרגע פירסום קיומה של למברטה בארגז חול בגן ילדים ועד לעצם יום זה

אני חושב שאני מדבר בשם כולם שאני אומר

" העם רוצה תמונות "

כבר תקבל תמונות... אומנם של הקרבורטור, אבל זה יותר טוב מכלום...

אין התפתחויות מעניינות מבחינה חיצונית של הלמברטה, יחסית לתמונות האחרונות שהעליתי. יש סרטונים של ההתנעות, אך משום מה הם יצאו גדולים מאוד (סרטון של 10 שניות "שוקל" למעלה מ- 26 מגה), ואין לי מושג איך לצמצם אותם.

מבחינה חיצונית לא נשאר לי הרבה מידי, ואני מאמין ומקווה שאשלים את הרוב במהלך החג, אך תמונות של זה לא אעלה לכאן, בשביל שתהיה לך (ולכל השאר) סיבה טובה לבוא להשקה המתוכננת (מוקדם מידי בשביל לדבר על תאריך).

פורסם
כמו שכתבתי קודם, תבדוק את תושבת הסיכה בקרבורטור, ספריי קרבורטור לא ינקה, אתה צריך לנקות שם עם מברשת לניקוי נשק או אפילו עם נייר שיוף עדין.

לא נראה לי ששני הסיכות לא תקינות, איך הסיכה נראת? אם יש לך קישור לאתר כלשהו שניתן יהיה לראות את הסיכה זה גם טוב,

אני מניח שהיא זהה לסיכות של קרבורטורים אחרים, איזה בכלל יש שם? דל אולרטו?

הקרבורטור הוא אכן של דלאורטו. הוא נקרא 20 / 1 SH.

הנזילה היא בתמונה הראשונה מהמקום המסומן בחץ שחור (הכי טוב שיכולתי לעשות...)

את שאר התמונות אני מניח שאין צורך להציג בפניך, כאשר יש גם תמונה של הסיכה המדוברת.

Picture 021arrow.JPG

Picture 024.jpg

Picture 025.jpg

Picture 028.jpg

פורסם

אוקי, לפי מה שנראה הסיכה היא מנחושת כולה, ללא גומי.

המקום לעודפים(הוא לא עודפים הוא נשם) הרבה יותר גבוה מהצינור הונטורי כך שכמו שהדלק מגיע לנשם הזה הוא גם מגיע לתוך המנוע, וזה כבר מסביר את הסיבה לך שהמנוע לא עומד על טורים ולא ניתן לכוונו.

העצה היחידה שאני אוכל לתת לך היא לנקות את הסיכה ואת תושבת הסיכה, את הסיכה תוכל לנקות באמצעות סקוץ ואת בית הסיכה באמצעות מברשת לניקוי נשק(רן לטיפולך).

נראה גם שהתושבת הזאת נתנת להוצאה, אולי תוכל להחליך בין הספאר לבין מה שיש לך.

כמו כן לגבי בדיקת הנזילה מספיק לחבר את צינורית הדלק וללחוץ את המצוף עם היד ולראות אם יש נזילה או אין, אין טעם להרכיב כל פעם מחדש ולקוות לטוב.

רק בשביל לוודא, את ראש הסיכה אתה מכניס לחריץ של המצוף ואז לתוך תושבת הסיכה?

כי אם לא אז זו הסיבה לנזילה.

פורסם
אוקי, לפי מה שנראה הסיכה היא מנחושת כולה, ללא גומי.

המקום לעודפים(הוא לא עודפים הוא נשם) הרבה יותר גבוה מהצינור הונטורי כך שכמו שהדלק מגיע לנשם הזה הוא גם מגיע לתוך המנוע, וזה כבר מסביר את הסיבה לך שהמנוע לא עומד על טורים ולא ניתן לכוונו.

העצה היחידה שאני אוכל לתת לך היא לנקות את הסיכה ואת תושבת הסיכה, את הסיכה תוכל לנקות באמצעות סקוץ ואת בית הסיכה באמצעות מברשת לניקוי נשק(רן לטיפולך).

נראה גם שהתושבת הזאת נתנת להוצאה, אולי תוכל להחליך בין הספאר לבין מה שיש לך.

כמו כן לגבי בדיקת הנזילה מספיק לחבר את צינורית הדלק וללחוץ את המצוף עם היד ולראות אם יש נזילה או אין, אין טעם להרכיב כל פעם מחדש ולקוות לטוב.

רק בשביל לוודא, את ראש הסיכה אתה מכניס לחריץ של המצוף ואז לתוך תושבת הסיכה?

כי אם לא אז זו הסיבה לנזילה.

אכן הסיכה היא מנחושת כולה, ללא גומי, והיא אכן נכנסת ראשית לחריץ במצוף ואז לתוך התושבת שלה.

בכח פיזי מתון לא הצלחתי לשחרר את התושבת, וחבל לי להרוס.

אנסה במהלך הבוקר למצוא סיכה כזאת חדשה (אופטימיות זה טוב...).

לגבי הבדיקה, בהחלט רעיון מעניין... תודה!

פורסם

כשהלכתי עם הדוגמית של הסיכה, וביקשתי סיכה כזאת, תיקנו אותי ואמרו לי: "זאת לא סיכה - זאת מחט".

למען האמת הם צודקים, הרי באנגלית זה נקרא needle.

לאחר הרגע של עברית אמרו לי: "בטח שיש לנו כזאת מחט, רק השבוע הזמנתי במיוחד"

מייד הוזעק הפועל, שלף מהמגירה שקית עמוסה במחטים כאלו והגיש לי אחת מהן.

בבדיקה קצרה שערכתי על הקרבורטור (לפי שיטתו של amitexc, ללא חיבור הקרבורטור למנוע אלא רק לצינור הדלק ופתיחת ברז הדלק) לא זוהתה דליפת דלק, וכולי תקווה כי גם הבעיה הזאת מאחוריי.

כמובן שהקרבורטור הורכב אחר כבוד חזרה למקומו בלמברטה, ואני מניח שהיום ייעשה ניסיון נוסף לכיוון הקרבורטור, אך עדיין מוקדם לקבוע זאת.

ד"א, מישהו יודע איך אני יכול להקטין את גודל הסרט שאני מצלם במצלמה הדיגיטלית?

סרט של 10 שניות "שוקל" 26 מגה, וזה בלתי אפשרי להעלות אותו ליוטיוב ו/או לשלוח אותו במייל.

אולי צריך לשנות משהו בהגדרות המצלמה הדיגיטלית (לסרטים הבאים), רק שאני לא יודע מה...

פורסם

כשעושים את הבדיקה צריך ללחוץ בצורה שתדמה עד כמה שאפשר את כח (העילוי) שמפעיל הדלק על המצוף.

אחרי שאתה עושה את הסרט אתה צריך לעלות אותו בMOVIEMAKER של וינדואס ושם אפשר לערוך ובסופו של דבר לבחור את האיכות הרצויה.

את התוכנה ניתן יהיה להוריד מכאן(רשמי של וינדאוס) או מכאן(לא רשמי)

• תוכן חדש...