Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר חודשים ניקיתי את הקרבורטור עם ספריי קרבורטורים למשך מספר שניות, לאחר הניקוי ניסיתי להניע את המנוע ושמעתי שהמנוע כאילו ניתפס,המתנתי כ- 15 דקות ולא עזר כלום, המנוע תפוס, בהתחלה חשבתי לעצמי שגרמתי נזק למנוע, אולם הבנתי שהחומר חילחל לבוכנות ולכן פירקתי את כל הפלגים והנעתי, איך שהנעתי עף החומר לכל הכיוונים וראיתי שהמנוע לא תפוס והוא מסתובב, החזרתי את הפלגים והמנוע חסר לפעול ללא בעיות.

מסקנה - צריך להזהר לא לרסס יותר מדי לתוך הקרבורטור.

כדאי לדעתי להחליף מיד את השמן והפילטר שמן.

פורסם
איך הנעת ללא פלאגים?

הוא התכוון שהוא רק נתן סטרטר..

אני הצעתי לאותו אחד ששאלתי עבורו לפרק את הפלאגים, והוא לא כ"כ יודע איך לפרק את הפלגים כי אין לא הרבה ידע טכני.

הוא רשום פה בשם MAZDA MAN

פורסם

היא לא היחידה יש עוד הרבה מכלולים שלא מיועדים להגיע למהירות כזאת בניהם זאת המשאבה.

לפני כשנה איזה חבר שנסע על סריון, והגיע לתחום האדום ממש לזמן קצר מספר פעמים, ומיד דלקה לו נורת לחץ שמן, ולאחר נסיעה קצרה ורגועה המנוע התחיל לדפוק, בדיקה במוסך קבעה כי משאבת השמן הפסיקה ליצור לחץ שמן, מפה הדרך קצרה לסוף..

אהה וגם אזהרתי אותו לפני כן אבל הוא לא הקשיב לי...

פורסם

זאת לא הסיבה לכשל, אלא אם כן המשאבה הייתה מלכתחילה שחוקה. משאבת השמן לא כושלת עקב סל"ד מנוע גבוה.

בסל"ד גבוה וממושך יש פוטנציאל נזק לטלטלים, בוכנות, קפיצים ומסבים יותר מאשר למשאבה השמן.

פורסם

אחרי הניקוי מצערת הוא התקשר אלי ואמר שהרכב סוחב מצויין והסל"ד מטפס הרבה יותר מהר ממה שהיה קודם, אז שהוא הגיע לאיזור ה6Kסל"ד הוא שמע רעש חריקה, ולכן ניסה להגיע לסל"ד גבוה יותר, ואני יודע שזה טיפשי מאוד.

ובנוסף הא אומר לי שהמדיד שמן מראה שיש שמן בדיוק בקו L, תוסיף לזה את הסל"ד גבוה, וזה המעשה הטיפשי ביותר שניתקלתי בו, גם חסר שמן וגם להגיע לסל"ד גבוה שצריך שימון טוב יותר במיוחד במנוע BP יש מתזי שמן לבוכנות שמזריקות שמן בסל"ד גבוה.

לאחר שהוסיף שמן החריקה שהוא שמע התחלשה אבל לא נפסקה לגמרי.

פורסם

ועכשיו כלל להבא.

אם מתכוונים לעשות ניקוי מצערת עם ספריי קרבורטורים תעשו את זה כמו שצריך.

תיקחו כלים , פרקו את המצערת מהרכב , פרקו ממנה את כל החיישנים והאטמים (אם האטמים שחוקים - קנו חדשים) ואז כשנשאר רק ברזל וג'יפה - נקו עם חומר אלים כמו ספריי קרבורטורים.

וככה , הפלא ופלא - אין שום סכנה להציף את המנוע בחומר הזה (שלא לדבר על זה שהוא לא בדיוק החומר הכי בריא לפלסטיק , גומי , אטמים כאלו ואחרים ולפנים של המנוע עצמו)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אצלי ברכב פירקתי את המצערת לגמריי ניקתי בצורה יסודית כל חריץ והחזרתי.

אבל MAZDA MAN ניקה בצורה הזאת כי אין לא ידע טכני לפרק את המצערת, הוא לא ידע להחזיר אותה או בכלל לפרק אותה.

פורסם

אני ניקיתי במרצדס כשהמנוע כבוי ,לא ריססתי הרבה רק את מה שנראה לעין.(במצערת עצמה כי האדי שמן מלכלכים את האיזור)

המנוע הניע בשנייה ולא היה שינוי שמורגש.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
איך הנעת ללא פלאגים?

הנעה - מלשון "הנע" - כלומר הסטרטר הניע את הבוכנות במנוע, בפעולה זאת לא חייבים פלגים, לא אמרתי שהאוטו ניכנס לפעולה המחזורית הידועה.

• תוכן חדש...