Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בניגוד לדעתך, אינני חושב שכיוון שיש פה מנטליות של חוסר התחשבות בחוק, אז צריך להמשיך בגישה זו.

כאשר תגיע המטרונית אשר אמורה לנסוע בנתיב הנ"ל, או אז התגנבות לנתיב הנ"ל יגמר גרוע בכול מצב של פגיעה, הדבר הנכון לעשות הוא אכיפה מוגברת של נהגים המתגנבים לנתיב..

אין פה לדעתי שום רשלנות בבניה, אלא עברינות של נהגים אשר גונבים נתיב, אני מניח שאם היה נבנה קיר לא היו מקרים של גניבת נתיב. (אבל יש פס לבן מלא וברור שזה בעצם הינו הך לא ???)

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

OK, אם היה קיר... נו באמת.

הרי אין קיר ויש קו, והקו נחצה עשרות פעמים, ניתן לההרג מתאונה חזיתית עקב חציית קו לבן, אבל בכל זאת, מה תגיד, "טוב, אני שם את המדרגה הזו כי זה החוק שאקבע! מי שיעבור אותה מבחינתי שימות כי עבר על החוק."

אז לא כדי פשוט להתאים את המצב למציאות?

הרי יעברו, ואז יגדל הסיכון להרג, ואתה יודע שיעברו.

התניח מכשול בפני עיוור?

אופנוען

פורסם
בניגוד לדעתך, אינני חושב שכיוון שיש פה מנטליות של חוסר התחשבות בחוק, אז צריך להמשיך בגישה זו.

כאשר תגיע המטרונית אשר אמורה לנסוע בנתיב הנ"ל, או אז התגנבות לנתיב הנ"ל יגמר גרוע בכול מצב של פגיעה, הדבר הנכון לעשות הוא אכיפה מוגברת של נהגים המתגנבים לנתיב..

אין פה לדעתי שום רשלנות בבניה, אלא עברינות של נהגים אשר גונבים נתיב, אני מניח שאם היה נבנה קיר לא היו מקרים של גניבת נתיב. (אבל יש פס לבן מלא וברור שזה בעצם הינו הך לא ???)

זה בדיוק ההבדל בין תשתית סלחנית לנהג לבין התשתית שיש בארץ.

מתכנני הכבישים צריכים לתכנן כבישים כמה שיותר User Friendly ולא להתלות או להסתמך על החוק. גם תכנון כביש בו נוסעים לפחות 70 קמ"ש עם קיר הפרדה ללא שוליים בין נתיבים רגילים לנת"צ זה לא בדיוק ומונע תאונות.

חוץ מזה, הבעיה המרכזית במדרגה הזאת היא שהיא לא מסומנת כראוי ואין הסבה של תשומת לב הנהגים למדרגה הזאת. רק במבט מעמיק ובוחן אפשר לראות שקיימת מדרגה. העצוב הוא שבמקרה של מכונית זה יכול להגמר בצמיג משופשף מאוד או תקר ורק במקרה של נהג לא מיומן (הרוב בישראל כאלו, לא?) לסטיה מנתיב ותאונה, במקרה של דו"ג מדובר בסבירות מאוד גבוהה לתאונה!

המינימום שאפשר היה לעשות הוא לצבוע את המדרגה בצבע בולט, כמו שצבעו את אמצע הנציב כדי לציין שזה נת"צ.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
OK, אם היה קיר... נו באמת.

הרי אין קיר ויש קו, והקו נחצה עשרות פעמים, ניתן לההרג מתאונה חזיתית עקב חציית קו לבן, אבל בכל זאת, מה תגיד, "טוב, אני שם את המדרגה הזו כי זה החוק שאקבע! מי שיעבור אותה מבחינתי שימות כי עבר על החוק."

אז לא כדי פשוט להתאים את המצב למציאות?

הרי יעברו, ואז יגדל הסיכון להרג, ואתה יודע שיעברו.

התניח מכשול בפני עיוור?

גם לא עוצרים בעצור, ולא נותנים זכות קדימה, אז לפי התאוריה שלך בוא נבטל גם את התמרורים הללו.

מצטער לא קונה, אני מקבל את דעתו של קספר , צריך לצבוע את אבני השפה בצבע בולט על מנת לאפשר זיהוי מיידי של המדרגה.

כאשר רכבת קלה תדהר בנתיב הנ"ל כמו באירופה , לא תהיה סליחה ולא הזדמנות שניה לאופנוע אשר יתגנב לנתיב, צריך לאכוף את החוק בנושא כבר עתה , על מנת למנוע מקרים קשים בעתיד.

פורסם
גם לא עוצרים בעצור, ולא נותנים זכות קדימה...

ת'כלס :roll:

חוקים זה מעולה שיש, אבל כיוון שקשה ממש לאכוף אותם, רק שלא יהיו מכשולים.

בקשר לרכבת, הרשה לי ל-ROFL.

אופנוען

פורסם

בקשר לרכבת, הרשה לי ל-ROFL.

אל תROFL- אם כבר אז LMAO.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
את המפגע הבטיחותי הזה היה צריך לעצור לפני שהקימו אותו (ממש כמו את ההפרדה המלאכותית שהייתה בצומת גלילות-גם אותה הורידו אחרי מספר הרוגים,

).

יש מקומות שבהם מקימים גדר הפרדה בין הנתיב של התחבורה הציבורית לבין הנתיבים של הרכבים "הרגילים", יש מקומות שבהם יש עמודים גמישים של מחזירי תאורה בנוסף למדרגה.

מבינתי, ומבחינת כל נהג המדרגה הזו היא כדין קו הפרדה לבן רצוף, או כמו אי תנועה שאין לנסות לחצות אותו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הבעיה היא שהמדרגה לא מודגשת כראוי.

לדעתי האישית צריך לשים גדר הפרדה או עמודים. לפחות כך לא יחתכו.

מקווה שיעשו משהו בנידון. למרות שאני חושב שיקח לזה המון זמן.

פורסם

1. אני קצת מזועזע מהאתר הזה שזו פעם ראשונה שאני רואה, שלא בוחל בתמונות של דם. אני לא יפה נפש, אבל יש גבול - תחשבו על ילדיו של האיש שאולי נחשפים לתמונות האלה.

תמונה של האופנוע ההפוך מספיקה ומעבירה את המסר.

2. בדיוק אתמול (שבת) חזרתי מהקריות לכיוון הצ'קפוסט וראיתי את הנתיב המופרד הזה. משום מה סברתי שזה נתיב לאופניים (Oh Yeah... הייתי תמים לחשוב שישקיעו בנתיב לאופניים) נראה לי צר מידי לאוטובוס ומופרד מידי בשביל שיהיה אפשר לעלות עליו עם רכב מכיוון הכביש.

3. כל הנחה שמה שמיושם בחו"ל (לגבי נתיבי תחבורה ציבורית או כל הסדר תנועה אחר) יכול להיות מיושם בישראל, היא שגויה, בגלל אופיו של הנהג הישראלי.

אין סיכוי ל Trum כמו בערים רבות באירופה, כי הנהגים לא ימנעו מלעמוד על הפסים ולחסום אותם.

אין סיכוי לפניות ימינה ברמזור אדום, או לרמזור ירוק בפניה שמאלה, כשלתנועה ממול יש גם אור ירוק, כמו בארה"ב - כי כאן לוקחים זכות קדימה, לא נותנים אותה.

אין סיכוי לככרות מרובות נתיבים במקום צמתים בדרכים ראשיות, כמו בבריטניה, כי המקום היחיד בישראל שהוא כזה (הכיכר של חולון) כבר מרומזר, בשל התאונות שאירעו שם.

פורסם

הכיכר של חולון (כיכר קוגל או כיכר הדמעות - מה שתרצו) כבר לא מרומזר שנים. הסיבה הייתה אגב עומסים ולא תאונות וזה עפ"י מורי נהיגה שיצא לי לדבר איתם.

תאונות יש ועוד יהיו ואני לפני 9 חודשים אפילו עשיתי שם תאונה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
1. אני קצת מזועזע מהאתר הזה שזו פעם ראשונה שאני רואה, שלא בוחל בתמונות של דם. אני לא יפה נפש, אבל יש גבול - תחשבו על ילדיו של האיש שאולי נחשפים לתמונות האלה.

תמונה של האופנוע ההפוך מספיקה ומעבירה את המסר.

לפני כ 3 חודשים נהרג לנו חבר בתאונת אופנוע, לאחר מספר דקות הגיעו לזירת התאונה הצלמים שהנציחו את התמונות הקשות.

אחד החברים שהיה נוכח במקום ביקש מהם לא לצלם, נכון המקום הוא מקום ציבורי, אך לפעמים אני חושבת שאנשים מאבדם את גבול הטעם הטוב כדי להשיג תמונה או כתבה מעניינת שתעלה את אחוז הצפיה.

בהזדמנות הראשונה שלצלמים היתה אפשרות הם צילמו את זירת התאונה ואת החבר מוטל בזירת התאונה כשמנסים לבצע בו פעולות החייאה.

אני לא חושבת שזה נקרא להיות יפה נפש, זה יותר בכיוון של טאקט, ורמיסה של התחשבות בזולת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הקפצת שרשור לצורך עדכון.

מסתבר שאתר Hnn מבצע מעקב אחר התאונה והסיבות לה:

http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=5310

שימו לב לתיקון החאפרי שבוצע, בתור רוכב דו"ג בעברי אני עדיין חושב שהמפגע לא הוסר ועדיין קיימת סכנה לרוכבי דו"ג.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני יכול לאשר לך שהמפגע לא תוקן, הייתי באיזור הזה השבוע, ויש הבדל גובה משמעותי, שגם לרכב עלול להיות מסוכן.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בכל חיפה יש את הנתיב המוגבהה המיוחד הזה של המטרונית. גם בעיר ברחוב העמצאות וכמו שאתם ראיתם גם בדרך לקריות. לתקן את זה יעלה מליוני שקלים.

פורסם

אתם כמובן שוכחים שהנתיב הזה אינו מיועד לנסיעת דו גלגלי ואו רכבים כלל, מתוכנת לעבור בנתיב הנ"ל רכבת קלה בשלב השני, ואוטובוסים מונעי חשמל אשר ינועו עצמאית על ידי מחשבים בשלב הקרוב, כניסה של כל רכב ולא משנה מאיזה סוג תגרום לתאונה.

הנתיב הנ"ל אמור לשמש רק תחבורה ציבורית, לצערי אם הנתיב היה בגובה אחיד הרי התרבות הישראלית הייתה משתלטת על הנתיב הנ"ל במהרה.

הפיתרון הפשוט הוא הרמת גדר קבועה, מה לעשות זו המנטליות..

• תוכן חדש...