Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pioneer p480mp זקוק עזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה שנים שהזנחתי את מערכת השמע ברכב, בגלל סדרי עדיפוית ורכבי ליסינג שאין באפשרותך לעשות בהם שינוים. כך או כך חלפו להם ימי הרודסטאר 5100 ו ה 7700 הדיגיטאלי (ראש מתהפך) ותהילת העולם חולפת לה בשעה שאני מאזין לרזי ברקאי בליסינג הצרפתיה עם רדיו מאפן....

מהון להון, הליסינג ננהגת ע"י אם ילדי בגלל היכולת לנטרל את כרית האוויר הקדמית (תחסכו ממני את ההערות בנושא) וה4X4 הפרטי משמש אותי. לתוך כל הסיפור המרגש הזה התווסף רדיו דיסק לא חדש (לדעתי מבציר 2005) מדגם deh p480mp שקיבלתי במתנה.

קודם כל, מהיום שקיבלתי את המכשיר הבקרים שלי נראים אחרת, הסאונד מצויין וסוף סוף אפשר לשמוע מוזיקה כמו שצריך. היות והמכשיר מיושן אני לא מצליח להוריד ספר הפעלה למכשיר (אני מסוג האנשים שחייבים להכיר את כל הפונקציות) בנוסף האם יש למכשיר אופצית השתקה לטלפון? לא מצאתי חוט מתאים!!! האם יש כניסת AUX? יש מאחור חיבור שנראה כמו נקבה לבננה 3.5 ודבר אחרון אני מעוניין להוסיף שלט הגה, מצאתי בחיפוש בפורום שבעבר נמכר שלט בדיוטי פרי ב 25$, ביום ראשון אני עובר שם, האם עדיין יש שם למכירה. המכשיר נראה כך: הוא שונה ממכשירים בעלי דגם זהה לחלוטין שנמכרים היום!!!

אודה למי שיכול לעזור.

dehp560mp_main.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זו בדיוק הבעיה שלי!

ה480 שמוכרים היום נראה כך, ה480 שמכרו לפני כמה שנים נראה כמו התמונה שצרפתי.

ולכן אני גם לא מצליח להוריד את הPDF שלו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ידידי, הדגם שלך הוא 4600 או 460 פרמייר (במידה ומדובר בסדרה 4 ולא סדרה בכירה יותר).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אתה תותח.

אני כנראה צריך משקפיים....אכן 460!

תודה

פורסם
אתה תותח.

אני כנראה צריך משקפיים....אכן 460!

תודה

אין בעד מה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...