Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אסיף

יש לך בחולון

ג'ורג משקאות, באיזור תעשיה קצת אחרי פאר הרכב

יש לך באזור מתחת ל"היכלי הנסיכה"/"קוין סיטי" (שינו את השם) את "שימורי איכות", שהם מוכרים גם משקאות אנרגיה.

חוצמזה, כמעט בכל סופר היום כבר יש קרטון24 יח ב60 ש"ח (אם אני לא טועה, בחצי חינם ראיתי את זה).

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שר המשקאות, רח' שלבים בתל אביב.

תקפוץ ותקבל יחס חם, כמה עיצות מועילות ומחיר הוגן עד מאוד.

*יש מידי פעם כם מיני מבצעים, בקבוקים של דברים מיוחדים וכולי.

**למי שתהה יש גם בפייסבוק (קידמה רבותי, קידמה)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
היי אסיף

יש לך בחולון

ג'ורג משקאות, באיזור תעשיה קצת אחרי פאר הרכב

יש לך באזור מתחת ל"היכלי הנסיכה"/"קוין סיטי" (שינו את השם) את "שימורי איכות", שהם מוכרים גם משקאות אנרגיה.

חוצמזה, כמעט בכל סופר היום כבר יש קרטון24 יח ב60 ש"ח (אם אני לא טועה, בחצי חינם ראיתי את זה).

בג'ורג ביררתי רוצים 72 ש'ח לארגז

שר המשקאות, רח' שלבים בתל אביב.

תקפוץ ותקבל יחס חם, כמה עיצות מועילות ומחיר הוגן עד מאוד.

*יש מידי פעם כם מיני מבצעים, בקבוקים של דברים מיוחדים וכולי.

**למי שתהה יש גם בפייסבוק (קידמה רבותי, קידמה)

זה נמצא ליד בלומפיד?

פורסם

זה נמצא ליד בלומפיד?

ממש ממול, גם אם לא תמצא שם את מבוקשך אני מבטיח לך שתחזור שוב ושוב ....

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אוקיי אני לא יודע כמה רוצים בג'ורג מכיון שאני קונה אצלו רק בירות.

בחצי חינם אני יודע שזה 60 לקרטון של 24, ראיתי השבוע.

בשימורי איכות פעם זה היה 55 ש"ח לקרטון אבל זה היה ממש פעם, אז עכשיו אולי המחיר יותר יקר כבר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם מישהו גר באיזור חיפה, יש בדליית אל כרמל, ממש אחרי הירידה הגדולה ואחרי הכיכר שאחריה האנגר של ירקות בצד ימין, ממש בצמוד אליו יש סופר (מכוער ביותר) - ולא השופרסל שבצד השני שמוכרים שם איזה 10 סוגים של משקאות אנרגיה, רובם לא מוכרים, למרות שיש שם אחד שהכרתי (XI) במחיר של 1.25-1.6 שקל ליחידה, לא משנה כמה תקנה (אם תקנה באמת המון אני בטוח שאפשר לעשות איתם איזשהו הסדר). יושבים להם שם המשקאות בארגזים רק לקחת אותם.

אני טעמתי את חלקם והרגשתי בדיוק אותו דבר כמו XL, אם אתם מחפשים השפעה אז אין לי מושג אני לא שותה בכמויות.

להת'

פורסם

יש את "משיח" במושבים של לוד,מחסן רציני ביותר,מרזיק גם XXX ב-10 שקל לבקבוק.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

היבואן של XL בני פאוזי שמשום מנצרת

המשרדים של החברה (יבוא) נמצאים באזור התעשיה בנצרת עלית

יש להם גם חנות גדולה שמוכרת בסיטונאות וכנראה שם זה המקום הכי זול בישראל לקנות XL

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
אוקיי אני לא יודע כמה רוצים בג'ורג מכיון שאני קונה אצלו רק בירות.

בחצי חינם אני יודע שזה 60 לקרטון של 24, ראיתי השבוע.

בשימורי איכות פעם זה היה 55 ש"ח לקרטון אבל זה היה ממש פעם, אז עכשיו אולי המחיר יותר יקר כבר.

לפי איך שאני יודע חצי חינם מוכרים 3 XL ב10 שקלים

היכן נמצאים שימורי איכות

פורסם

יש לך חנות בפרדס-כץ שזה בתוך בני-ברק בעצם מוכרת XL ב 2.5 שקל =]

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

• תוכן חדש...