Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חושב אולי בקרוב\רחוק לייבא חברה כלשהי, דיברו איתי המון על MTX, מה הרמה של החברה לאומת החברות הקיימות ומה המחירים לאומת המחירים של המתחרות?

דברים כמו macintosh וכו' זה חברות יוקרתיות מאוד ולא רוצה להתעסק עם זה.

אשמח לקבל עוד רעיונות,תודה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באופן אישי הייתי רוצה לראות את כל חברות האודיו פה בארץ, אבל בפועל זה לעולם לא יקרה.

מעטים מדי האנשים בארץ שישקיעו סכומי עתק בציוד HI-END לרכב. זה פשוט לא משתלם לפתוח קו ייבוא כזה.

עם זאת, בגלל שיש היום אינטרנט בכל בית, פורומים ואתרי יד שנייה צצים כפטריות אחרי הגשם - מוצרים איכותיים מחו"ל הם כבר לא בגדר חלום רטוב.

מי שרוצה מותג X יכול להשיג אותו בלי יותר מדי בעיות. החסרון היחיד (שבארצנו הקטנטונת והקומבינטורית אני לא יודע עד כמה זה חסרון אם בכלל) הוא שאין אחריות. so what?

סטאס - MTX היא חברת מיינסטרים בדיוק כמו רוקפורד, סאונדסטרים או פניקס גולד. אין בה כל ייחוד אך בתמחור ושיווק נכון היא יכולה להצליח מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

rainbow,cdt,mac יש יבואן בארץ.

זה אותו יבואן.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם
למקנטוש יש יבואן אבל הוא מת עסקית והוא לא מתעסק באודיו לרכב, ואם אתה מתעקש להזמין דרכם למשל MX406 הם יבקשו 13000 ש"ח פי 3 ממחיר הרדיו דיסק בחו"ל .

רציתי להזמין חוברת למגבר ממקנטוש היצרן, הם הפנו אותי ליבואן בארץ ויהבואן הזה כבר בודק את העניין יותר מחצי שנה.[/

quote]

נאדר למה מת עיסקית זה אותו יבואן של זפקו וריינבו וקינטיק ולא יודע מה עוד

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

Memphis Bell

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר לבקש מה לא היינו רוצים לראות בארץ ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אז אולי מישהו יסביר למה המחירים של מורל כאלה ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

"אפשר לבקש מה לא היינו רוצים לראות בארץ ?"

לי נמאס לראות את כל מה שלא עובר את בדיקת האיכות של תקנים אירופיים ומגיע אליינו

סניף של טימפני בארץ, לא יותר לא פחות זה מה שאני רוצה

פורסם

+1 לגבי MTX , יצא לי להקשיב לסאב שלהם , אם אני לא טועה THUNDER "12 - נשמע אחלה.

בכלל הם חברה חזקה בראה"ב - נשמע כמו יופי של חברה שתתווסף לארצנו .

ואם אחת משלי - הייתי רוצה כאן נציגות של DD - למרות שזו חברה שעובדת המון עם דילרים ולא מפרסמת כמו רוקפורד למשל,

עדיין - בא טוב.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני חייב להגכיד שאין כמו Scan-speak

למרות שזו חברה לבית, אני פשוט מאוהב בוופרים שלהם.

יום שלישי יגיע אלי הטוויטרים של Scan-speak רדיאטורים.

ואני שוקל עכשיו להביא את המידרנג'ם שלהם.

קיצור זו החבר שהיית רוצה לפגוש פה בארץ.

פורסם

רועי בעניין זה שרגאמן כבר אמר שתי תגובות לפניך -תאגיד טימפני.

יהיה נחמד לכל משוגעי ה-DIY ,ולכל חובב סטריאו בכלל.

• תוכן חדש...