Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי קצת בפורום לגבי תיקוני פלסטיקה וכ"ו אבל הועלו המון שמות של חומרים שונים ואני לא יודע איזה חומר ואיזו שיטה תהיה הכי אפקטיבית במקרה שלי ולכן אני צריך עזרה בעניין.

השברים הם בפאנל שיושב מסביב לקונסולה המרכזית והלוח שעונים (פאנל אחד גדול)

החורים הם חלק בפאנל וחלק בדשבורד עצמו כמו שמופיע בתמונה. החורים והשבר שלידם זה כתוצאה מהתקנת דיבורית אצל הבעלים הקודמים.

אם יש אפשרות אני מעדיף לתקן את הפאנל בלי לפרק אותו כי זה לא מעט עבודה כדי לפרק אותו ובנוסף אני פוחד שאם אני אפרק ואתקן (תוספת של חומרים כאלה ואחרים), הוא לא ישב כמו במקור כתוצאה מהתיקון.

עד כמה יהיה קשה לעשות העתק לפאנל הזה מחומר למשל כמו פיברגלאס?

הפאנל אצלי כמובן לא הפוך כמו בתמונה, זה מה שמצאתי באינטרנט אבל זה אותו הפאנל רק בצד שונה.

DSC00057.jpg

DSC00051.jpg

FlockDash.jpg

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם אם אני אמצא אחד תקין מפרוק (מה ששואף לסיכוי אפסי ביותר), הוא ישבר די מהר כי ככה זה הפאנל הזה.

בגלל זה שאלתי לגבי יצירת העתק מחומר אחר

in the face

with a chair

פורסם

לדעתי כדאי לשקול לקנות שטיחון ייעודי לדש- בורד ובכך תיפתר חלק מהבעיה.

לא מומלץ להתחיל עם החלפת דש-בורד אצלי לפחות פרוייקט החלפה שכזה למרות שנעשה אצל חשמלאי מוסמך במיצובישי לנסר בעבר גרם לצרור תקלות חשמליות וסידרתיות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רפי תודה אבל אני מעוניין לתקן לבד בבית

1. אין לי כוונה לשים שטיחון על הדשבורד

2. אין לי צורך בהחלפת דשבורד בשביל שני חורים

3. א נוצרו תקלות כתוצאה מהחלפת דשבורד סימן שמי שהחליף עשה עבודה לא טובה וזה לא מעיד על שאר בעלי המקצוע והמכוניות

in the face

with a chair

• תוכן חדש...