Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עד כמה שידוע לי זה די טרי, משהו כמו חודש (מתי שהם היו יחד).

אני אישית אמרתי לו שיתנהג אליה יפה אבל שורה תחתונה שיגרום לה להבין...

אתה (והוא) צריכים להבין שאמנם זכותו המלאה להביע את דעתו ולהחליט אם לתמוך בה ואיך, אבל הוא לא יכול לגרום לה להבין. עכשיו, בייחוד בהתחשב בזה שהם לא זוג ואין ביניהם מערכת יחסים, ההריון הזה שלה והוא יצטרך ללמוד לחיות עם איזו בחירה שהיא תעשה. הוא יוכל להכיר בילד ולהיות לו אבא ויוכל להתעלם מקיומו (וכל דבר בין הקצוות).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 167
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וצביקי, זה ממש לא קשור לחרדים/חילונים. זה פשוט לא המקום.

אתה צודק.

לא אני הכנסתי את הנושא לשרשור, למרות שכמו שאתה יודע אני רגיש אליו.

אבל קצת נשבר לי מזה שכל מי שמנסה לנסח איזושהיא טענה יכול לדחוף סטיגמות וחצאי עובדות בלי קשר רק בגלל שחלק מהגולשים בפורום אוהבים לקרוא השתלחויות בחרדים. לכן, אני אמשיך לא להעלות את הנושאים הללו, אבל אם מישהו יעלה אותם - אל תצפה ממני להשאירם על דפי הפורום ללא תגובה.

פורסם
יש לי בעייה עם גישה כזאת.

לי יש בעיה עם הגישה שלך, כי רב ההריונות מסתיימים בהפלה בחודש הראשון. עוד הריונות רבים נופלים בשליש הראשון. טבעית. אתה מציע לעשות לכל הפלה טבעית כזו הלוויה? אולי נעשה אלבום תמונות מהאולטא סאונד ונבכה את מות החלמון?

עובר בן חודש וקצת הוא לא "אדם" הוא עוד לא כלום.

גם לפי היהדות.

פורסם

עוד על פי היהדות, אם תינוק (שנולד כבר), מת תוך 40 יום/חודש (לא זוכר בדיוק) מיום לידתו, לא עושים "קריעה" , לא יושבים שבעה ולא כלום, קוברים וזהו , מכיוון שעדיין אינו מוגדר "בן אנוש" בגיל זה.

ואני חייב להוסיף (למרות שזה מיותר): איך ,איך (!!!) אנשים כיום עוד מעיזים להכנס למיטה בלי קונדום ו/או גלולות? :shock:

לא מבין את זה , פשוט לא מבין!

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לפותח השרשור,

כדאי מאוד שחבר שלך יצליח לשכנע אותה לבצע הפלה,

ולכל המתחסדים שהפלה זה רצח, הייתם מוכנים במקומו לגדל את הילד ולהתיקע איתו לכל החיים ? אני מצטער שזה נשמע ככה, אבל זה לא סביבה נורמאלית לילד לגדול.

ילד צריך אבא ואמא , שניהם עובדים (או לפחות אחד \אחת) ויש משכורת מכובדת ולא צריך להזדקק לבריות,

ילד שיגדל עם אמא בלבד , ועם אבא שלא מוכן להכיר בו ,או שלא גר איתו בבית ,זה יהיה ילד עם ילדות קשה, וזה לא קל לגדול במצב כזה, ההורים יהיו במריבות , כי בתכלס הם רצו רק לעשות חים ולא להביא ילד לעולם, הם לא מוכנים לזה בכלל.

זה פשע לתת לילד לגדל במצב לא אידאלי שכזה, במיוחד שילדים שלא באים מבית נורמאלי הסיכוי שלהם ללכת לפשיעה ולהיות לא מועלים לחברה הוא גדול יותר, כי אין להם את האבא שיתפוס אותם "מהביצים" .

ההורים ירצו להמשיך את חייהם ולהתחתן עם מישהו שהם באמת רוצים , הסיכוי שלהם יהיה נמוך והם יצטרכו ל"התפשר"

על גרושים\ גרושות שבמקרה הטוב יהיו בלי ילדים , ויהיו מוכנים לשאת בעול שלגדל ילד לא שלך, כי רוב הסיכויים, שאף רווק או רווקה לא תסכים להתחתן עם מישהו \י כזה\ו .

וגם אם הם יחליטו שהיא תלד את התינוק וימסרו אותו לאימוץ, זה פשוט יהיה בושה לאמא לאבא ולכל המשפחה (הכוונה פה היא למשפחות לסבא ולסבתא) . וזה לא יהיה קל בכלל, אז למה להיכנס לסרטים???

הפלה וגמרנו.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
ארז, התשובה לשאלתך היא

DARWIN!

לפי דרווין, הם היו אמורים להיכחד, אבל דווקא בגלל שהם עושים את זה, הם מתרבים.

"ai motoare capul doare"

פורסם
אתה (והוא) צריכים להבין שאמנם זכותו המלאה להביע את דעתו ולהחליט אם לתמוך בה ואיך, אבל הוא לא יכול לגרום לה להבין. עכשיו, בייחוד בהתחשב בזה שהם לא זוג ואין ביניהם מערכת יחסים, ההריון הזה שלה והוא יצטרך ללמוד לחיות עם איזו בחירה שהיא תעשה. הוא יוכל להכיר בילד ולהיות לו אבא ויוכל להתעלם מקיומו (וכל דבר בין הקצוות).

התשובה שלך נראית לי קצת קצת בעייתית.

אם מוכח שהוא האבא (על ידי בדיקה גנטית וכו') הוא חייב לתמוך בילד. נראה לי שחוקית גם אין לו זכות להחליט איך וכמה כי את זה קובע בית המשפט (בטוב, כשוא מכיר בהסכם מזונות, או ברע, כשהוא כופה הסכם מזונות).

ובנוסף, פותח השרשור כתב (בהמשך השרשור) :

הבחור יודע שעשה טעות,אבל כמו שאמר הבחור מעליי,עצם זה שנעשתה טעות לא אומר שצריך להמשיך איתה, ולהביא לעולם תינוק בלי יכולת לגדל אותו כמו שצריך (=זוג הורים) זה פשוט לעשות לו עוול, מעבר לעובדה שהחיים של שניהם "ידפקו" כי אולי היא תתבע ממנו מזונות (ואולי לא,אי אפשר לדעת) ומבחינתה,יהיה לה מאוד קשה למצוא גבר שירצה להכנס לחייה כשהיא כבר אמא לתינוק,זה עצוב,אבל עובדתית גברים יירתעו מכניסה לקשר עם מישהי שהיא אם חד הורית (מכל מיני נימוקים כמו "מה אני צריך לגדל ילד שלא שלי", "מה,היא כבר לא בתולה??" ועוד 1001 סיבות,איש איש וסיבובו).

ראיתי גם כאן וגם מפי אחרים נימה של התנשאות ושוביניזם כלפי בחורה בת 30 פלוס מינוס שמצאה את עצמה בהריון והחליטה החלטה בוגרת להמשיך בהריון.

אתם יוצאים מנקודת מוצא שהיא מסכנה ושהתינוק מסכן מבלי לדעת כל כך במי מדובר.

ממרומי גילי המופלג ומעובדת היותי אני עצמי אב חד הורי (אלמן פלוס שתי בנות), ראיתי אמהות חד הוריות שגידלו ילדים לתפארת. זה לא קל אבל אם החבר ייקח אחריות ויבין (הוא גם בן 30, לא?) שזה המצב, הוא יקל גם על העובר שזה בנו או בתו שלו. בכל מקרה הוא לא יוכל להתעלם. גם כל השאלות הפילוסופיות שהועלו כאן בנוגע לרצח וכו' הן לא רלונטיות. הדבר הרלונטי היחיד זה ההחלטה של האשה וזאת לא החלטה קלה. אז כדאי לתת לה את האשראי שהיא יודעת מה שהיא עושה. ביחס לשידוך? אם היא בסדר היא תמצא גבר שיקבל את הילד/ה כמו שאלמנים וגרושים מוצאים בסוף את האהבה שלהם. נהפוך הוא: גבר כזה יראה שהוא בוגר מספיק לקחת את האתגר ואולי יביא גם ילדים משלו ל"חבילה".

הפחתרון של "שגר ושכח" עבר מהעולם.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני, לא קראת את השרשור מספיק טוב. היא לא עשתה החלטה עדיין.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

חלילה,

לרגע לא כתבתי משהו בנימה של שובניסטיות,אבל כתבתי דברים מתוך ריאליות,עובדתית לא יהיה לאישה\אמא חד הורית, קל למצוא בן זוג שירצה להכניס את עצמו לתוך זה.

אתה יוצא מנקודת הנחה שאישה כזאת תמצא אולי מישהו גרוש שגם בא עם חבילה משלו,אבל מה אם האישה הזאת תרצה למצוא מישהו רווק,שלא עבר פרק א',ב',ג' בחיים ?

יהיה לה לא פשוט בכלל,וזה לא נאמר מתוך שובניסטיות,אלא זה נאמר מתוך עניין שאיך לומר, נקודת הפתיחה שלה היא לא משהו עבור הרווק הממוצע.

עכשיו לגבי העניין של התמיכה בילד, לא יודע אם חבר שלי יחליט לקחת אחריות ולהתחיל לתמוך עכשיו בילד שהוא בכלל לא רוצה ולהמשיך להיות בקשר עם אישה שאיך לומר, הוא לא ראה אותה מעבר לאותו לילה, זה לא פשוט ומתמטי כמו שאתה מציג את זה.

ונניח והוא לא יעלם,אבל עכשיו היא תלד והוא יצטרך לשלם לה מזונות ומדי פעם להכנס איתה לדין ודברים בכל מיני עניינים (הרי הסיפורים הכספיים האלה אף פעם לא מסתיימים טוב,תמיד יש פיצוצים בדרך),לא קשה להבין למה בחור לא רוצה להכניס את עצמו לכל זה.

מסכים איתך שאפשר להיות משפחה חד הורית ולגדל ילדים לתפארת,אבל תסכים איתי שזה לא אידיאל.

אני חושב שמאחר וזה לא אידיאל,ומאחר ודברים לא אמורים להתגלגל כמו שהם התגלגלו,כן יהיה עוול לתינוק,לאמא ולאבא (אם אפשר לקרוא לו אבא,הרי זה לא שעכשיו הוא יציע לה נישואין).

מסכים איתך שאין דבר כזה שגר ושכח,בניגוד אלייך אני חושב שלא רק שהפתרון הזה עבר מהעולם,אני חושב שמעולם הוא לא היה קיים,אבל בד בבד אני חושב שחבר שלי נהג בחוסר אחריות משוועת,ועכשיו הוא צריך לקחת אחריות.

מבחינתי במקרה כזה,לקיחת אחריות אמיתית זה לעשות הפלה,כי קרתה טעות,אין סיבה להמשיך ולטעות,צריך להתחיל לתקן.

אם היא היתה באה אליו אחרי 3 חודשים עם בטן תפוחה ואומרת לו שהיא בהריון,זה כבר סיפור אחר, אבל כל עוד היא בשלב ההתחלתי של ההתחלתי,אין שום סיבה להמשיך את ההריון הזה.

זאת דעתי בכל אופן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
התשובה שלך נראית לי קצת קצת בעייתית.

אם מוכח שהוא האבא (על ידי בדיקה גנטית וכו') הוא חייב לתמוך בילד. נראה לי שחוקית גם אין לו זכות להחליט איך וכמה כי את זה קובע בית המשפט (בטוב, כשוא מכיר בהסכם מזונות, או ברע, כשהוא כופה הסכם מזונות).

כלכלית - אתה צודק, ולא התייחסתי לנקודה הזו.

אבל זה שמישהו משלם כסף לא הופך אותו לאבא.

גם לא העובדה שגנטית הצאצא שלו.

קשר לילד נוצר מתוך מערכת היחסים שנרקמת. בלי זה, אין קשר ואין לו משמעות.

פורסם

ואגב, לבדיקות גנטיות בד"כ צריך לחכות עד הלידה - לא?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אפשר לעשות את זה על הדבר בבדיקת מי שפיר. בכל מקרה, זה שלב מאוחר יחסית של ההיריון, אנחנו (מתי זה נעשה אנחנו?) עוד לא שם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לדעתי הפלה זה רצח...

אם היא נערה צעירה שלא רוצה להסחב עם תינוק...עדיף שתמסור אותו לאימוץ מאשר שתהרוג אותו

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...