Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לרכוש מגבר משומש ואולי גם רמקולים משומשים. הסתכלתי ב-Yad2. לא מעט אנשים מוכרים מגברים ורמקולים (שכמובן היו בשימוש רק חודש או שבוע).

הרבה מוכרים יש, מה מצב הקונים? האם יש הרבה קונים לרכיבים כאלה משומשים? האם בד"כ המוצרים נמכרים במחיר המבוקש? (בהתעלם ממציאות יוצאות דופן...)

פורסם

אני אישית,חוץ מרדיו דיסקים לא הייתי קונה כלום,ובטח לא רמקולים

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אם אתה באמת מבין בתחום, אז אין בעיה לבצע בדיקה ויזואלית יסודית, לחבר ולתת לרכיב לעבוד 3/4 עוצמה , או עפילו לשלוח למעבדה לבדיקה = שווה את הכסף (מדבר מנסיון אישי מר).

פורסם

הקטע בלקנות מיד 2 - האתר עצמו ודומים הוא שאין לך שום היכרות עם הקונה ואז אתה לקוח סיכון גדול יחסית ואתה צריך גם לקבל רשמים משיחה אחת פשוטה עם המוכר, לנסות להבין אם הוא דמות אמינה או לא.

רמקולים מיד 2 זה מאוד בעייתי בגלל שאתה לעולם לא יכול לדעת איזה התעללות הם עברו והם עשויים מחומרים יחסית עדינים.

אבל מגברים וHU קצת יותר בטוח לקנות.

בקניה מיד שניה אתה יכול למצוא מוצרים טובים עד טובים מאוד שפשוט אין לך תקציב לקנות אותם חדשים.

למשל המגבר קיקר אצלי - לא קניתי אותו אלא עשיתי עליו החלפות ציוד, הוא היה זקוק לתיקון שעלה לי איזה 500 שקלים וזה עדיין היה לי משתלם כי הציוד שנתתי בתמורה למגבר - לעולם כבר לא הייתי משתמש בו שוב והמגבר כחדש עולה פי כמה וכמה מסכום התיקון ששילמתי עליו - זה היה כדאי מאוד בשבילי.

לגבי לקנות יד 2 כאן מההודעות של הפורום - יש לך כאן סיכון יותר קטן כי יש לך היכרות מסויימת עם חברי הפורום ואפילו את חלקם אתה יכול לפגוש במפגשים ואז הסבירות שמישהו ימכור לך ציוד לא טוב היא הרבה יותר קטנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מסכים בנוגע להמלצות הנוגעות לחברי הפורום, אלא שהציוד שמוצע כאן למכירה איכותי ולכן יקר משמעותית מההיצע ב-Yad2. מה שכבר מוציא אותי מעבר לגבולות התקציב שלי.

אני אלך אם כן רק על מגבר בתקווה לא ליפול...

אינני מבין כלל בתחום, רק מעוניין לשמוע מוסיקה בכיף, בלי חור גדול בכיס.

אמיר.

• תוכן חדש...