Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברה קראתי את רוב השירשורים על הרכבים אשר אני הולך לעלות על הפרק

ועדיין יש לי קמה שאלות

הרכבים שאני מתלבת לגביהם הם: קולט, האצ'בק, גולף ו- 323F

הצרכים שלי הם לא משפחתיים אני צריך רכב לנסוע לעבודה כל יום כ- 5 קילומטר וכמובן שימוש יומיומי

אני לא אוהב רכבים צרפתיים ופיאט למיניהם כי פשוט אני לא אוהב איף שהם נראים

אני רוצה רכב ידני, איכותי בעל נוכות רבה ושישמור על עלותו. אני לא מחפש רכב ספורטיבי אבל אני רוצה רכב שיחזיק טוב על הכביש

בעיה נוספת היא שאני 1.95CM והאיתי רוצה לדעת לגבי הנוכות שתהיה לי ברכבים האלה כי בחלקם עוד לא עשיתי נסיעת מבחן

השנים המובאות על הפרק הם בין- 98 ל- 2001

אני מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב

פורסם

בשנים האלוף 323F הבחירה הכי טובה לפי דעתי. רכב אמין, חסכוני ושומר טוב על השוק.

מבחינת מרווח פנים, גש לרכב כזה שמוכרים ובדוק אם מספיק לך מקום, תעשה נסיעת מבחן לראות אם הרכב באמת מספק את צרכיך.

עם גובה 1.95CM, כל אוטו יתאים ויהיה עודף רציני של מקום. אבל עם 195CM זה כבר סיפור אחר. :wink:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בשנים האלוף 323F הבחירה הכי טובה לפי דעתי. רכב אמין, חסכוני ושומר טוב על השוק.

מבחינת מרווח פנים, גש לרכב כזה שמוכרים ובדוק אם מספיק לך מקום, תעשה נסיעת מבחן לראות אם הרכב באמת מספק את צרכיך.

עם גובה 1.95CM, כל אוטו יתאים ויהיה עודף רציני של מקום. אבל עם 195CM זה כבר סיפור אחר. :wink:

חחחחחחחחחח (Y):loco:

השנתון הכי גבוה שראיתי של 323F הוא 98 ואני מעדיף משהו חדש יותר,

שאלת המרווח היא שאלה רצינית יש מישהוא שיכול לענות

מבלי שאני אצתרך לעשות נסיעת מבחן בכל אחד מן הרכבים הנ"ל

פורסם
השנים המובאות על הפרק הם בין- 98 ל- 2001

חחחחחחחחחח (Y):loco:

השנתון הכי גבוה שראיתי של 323F הוא 98 ואני מעדיף משהו חדש יותר

עכשיו אתה משנה קריטריונים. קודם 98' היה טוב לך ועכשיו כבר לא. תחליט!

רוב משפחתיות צפופות. קולט זה דגם של מיצובישי לנסר 3 דלתות. ממליץ לבדוק את גולף, יש דגמים (לא בטוח שבכל הדגמים) עם כיוונון כיסא נהג לגובה, אני מניח שזה יכול לעזור לך מבחינת גובה שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קולט והאצבק' יהיון די צפופות ולא מתנהגות טוב בכלל כנ"ל כך מה שציינת, מאזדה קשה מאןד מצוא ידני, נסה את הכיוון של גולף או הונדה סיוויק רגילה.

פורסם

האצבק תשמור על המחירון שלה יותר מסדאן רגילה.

אם תמצא אחת ידנית ושמורה אז בכלל.

מבחינת מקום, כאחד שהוא מטר 98 בהאצבק יש מלא מרווח ומקום, לכל דבר והכל נוח, רק קח בחשבון שמאחוריך אף אחד לא יוכל לשבת!!

פורסם

די ננעלתי על ה- 323F אבל התחלתי לחפש עוד קצת מידה על הרכב

ואז נכנסתי לויקיפדיה http://en.wikipedia.org/wiki/Mazda_323F

ונכנסתי לקטגוריה לנטיס (היפיפיה) http://en.wikipedia.org/wiki/Mazda_Lantis

The Mazda Lantis is a very common car for the eldery because of its physical size and appearance. It is very popular to females in japan and other contries because of its price due to not being reliable.

The Mazda Lantis was the worst car Mazda ever put into production. That is the reason for Mazda to have discontinued this production line. The Lantis has a very poor safety record. The 2.0L v6 is very prone to overheating. Which may result in irreversible damage to the cylinder head. After around 100000km mark the hydraulic tappets become sensitive to oil and are prone to rattling and misfiring. The external cooling pipes on all models of the engines used in the Lantis will always begin to leak after a few years. even a small leak which can not be picked up visually can cause the engine to use more fuel. The automatic transmissions need to be serviced regularly because they are likely to cause problems at a later age. The CV joints are very prone to wear and drive the car in a tight left .

זה לא ממש מעודד

פורסם

אתה קונה רכב או עושה עבודה על רכב? שלא לדבר שבויקפידיה כנראה רשם את זה איזה ילד בן 10

בכל מקרה עם תקציבך הוא 40K לך לשנתון הכי גבוה שתוכל , נניח 01-03

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...